icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mauerka
4. feb 2012

@maryjou @puhinka @janulap @misel1
Pozeram tie "vase" kociky - suprove su...to pred mojimi 12timi rokmi, ked som kocikovala syna, ine kociky boli 🙂

misel1
4. feb 2012

@mauerka jasne nemame sa zaco hanbit..ale keby mojmuz vedel ze ho rozoberam pred polkou slovenska tak to by bolo hihihih 😀 😀 😀 😀

puhinka
4. feb 2012

ja sa spokojne zverejňujem tu na MK...v mojom okolí dedinské dievčence ani netušia,čo to Mk je a považujú ho za debilinu,ak už im o tom poviem...jedine sesterka,ktorú som na to nahovorila a teraz má jedno z najuspešnejších fotoblogov...potom moja naj kamoška a ešte matka môjho krstného synčeka,kamoška 🙂

janulap
4. feb 2012

@puhinka presne,ked citam niektore diskusie tu ☹ Knihy milujem aj ja...co citas?
@mauerka jasne,nic take nepiseme,ale nerada by som keby tu vedeli,ze planujeme.Baby cchem sa opytat,zacala som si v januari platit DNP-utorok budu presne 4 tyzdne co ho mam.myslite,ze by sme uz mohli nieco ksusit,ci este radsej mesiac pockat? 😕

misel1
4. feb 2012

@puhinka preco qinny neprakticky ???hovor lebo ja nepoznam nikoho kto ho ma iba s ami paci ten novy model...

janulap
4. feb 2012

@mauerka ja som pri babach mala kocik po mojom bratovi a sestre,ktori teraz maju 11 a 10 rokov.Ja ani neviem,aky vyberat,co ma mat 😀 😀 Jedn 😀 o viem,musi mat poriadne kolieska do snehu,lebo toho tu mame vzdy 😝

puhinka
4. feb 2012

@janulap ,všetko od Evity a potom ešte knihy o fotení 🙂

@misel1 ,niektoré quinny nemajú vôbec polohovateľnú športovú časť a inak som len počula od báb ,čo ho majú,že radšej do hovna stúpiť...viacej som sa nepýtala...ale nájdu sa ženy,ktoré sú spokojné a quinny má veľa modelov,tak záleží,ktorý si vyberieš...najlepšie je si kuknúť promo video na youtube,tam sa dozvieš najviac 🙂

mauerka
4. feb 2012

@janulap
Ja si DNP neplatim, takze ti neviem poradit, ale ja by som skusila - kedy ti vychadzaju plodne dni?

janulap
4. feb 2012

@mauerka ja neviem,nikdy som si to nesledovala...menzes som mala 28.1 😕 niekdy o tyzden?

puhinka
4. feb 2012

@janulap ,tak môj kočík musí mať päť bodové bezpečnostné pásy,veľké aspoň dve kolieska,najlepšie nafukovacie,tiež nie je na škodu odpružené,spojenú rúčku,polohovateľnu,možnosť nakliknutia autosedačky,iba jej...nie ako u poľských vrakoc autosedačka na vaňu...všeobecne som veľký nepriateľ poľských kočíkov...jednu takú šunku som mala doma a mám averziu do konca života !!! potom by mal mať dobrý košík dole,skladný,odľahčená konštrukcia, no a najdôležitejšia vec...príťažlivý dizajn! 😀 😎

magic08
4. feb 2012

@januliatko1985 no ved to, odhodlanie mi stale chyba. bude mi luto za kojenim 😒

@mauerka aaky si mala vysledok na ovu teste dnes?

misel1
4. feb 2012

@puhinka no cez youtube som uz kukala je vela modelov ale aj tak srdcovka je stokke ako to babo vysoko sedi vsetko vidi,pred piatimi rokmy pre malu sme mali obycajny kocik a teraz by som chcela nieco wauw ale musi aj prakticky byt....lebo ja neznasam golface bleee....

misel1
4. feb 2012

@puhinka tento sa da polohovat je paradny....Len to babo mi chyba a taka postava ako ma ona 😀 😀 😀

puhinka
4. feb 2012

@misel1 ,stokke je nadčasová bomba a tie doplnky k nemu.ááách...ale keď si spomeniem na ľahkosť bogaboo,ako sa tlačí ako pierko (kamoška ho má) alebo na nádherný vysnívaný Casualplay...ale len ten ružovýýý...no dobre...ešte čierny je v pohode ...ale zelený nikdýýý 😀 pokiaľ by nebol naozaj super moc mega štýlový alebo by to nebola kriklavo zelená...to je iné 🙂

puhinka
4. feb 2012

@misel1 ,je pekný 🙂 prosím ťa...tá žena nemá deti podľa mňa 😀 😀 😀

misel1
4. feb 2012

@puhinka myslis tento bugaboo???tiez tiez je pekny ale mi nejako tie predne koliecka sa nepacia ako su daleko odseba ako taky pavuk 🙂

misel1
4. feb 2012

opustam Vas dievcata,ideme sa hrat barbie s malou...tak prijemny sobotny vecer a sup sup do toho..... 😉 😉

petuska86
Autor odpoveď zmazal
silvuska47
4. feb 2012

@petuska86 ahoj chod hned v p
ondelok ak dovtedy nepríde...

silvuska47
4. feb 2012

dievčatá kedy mám začať merať teplotu aby som zistila kedy mám ovu??vie mi niektorá poradiť??

ijanka27
4. feb 2012

@silvuska47 Ráno, keď sa zobudíš ešte pred tým, ako vstaneš z postele 😉 a v rovnakom čase, aby si to mala objektívne 🙂

petuska86
Autor odpoveď zmazal
silvuska47
4. feb 2012

@ijanka27 dakujem ..takže budem musieť stať o niečo skor.. 😉 aby som si to pekne krásne mohla zaznamenávať...čiže pri ovu sa teplotka mierne zvyšuje?

silvuska47
4. feb 2012

@petuska86 no podla toho čo ti pichne mne vždy prišla po injekcii za dva dni...ale to by ti mal lekár povedať..

puhinka
4. feb 2012

@misel1 ,nie tento,toto je bee...to je už kategória golfové palice,ja sa obzerám po hlbokom a hlavne kombinovateľný...tento by som využila a ž neskôr 🙂 no ale aj tento je kvalitne nenormááálny 🙂

puhinka
4. feb 2012

@petuska86 ,máme rovnaký problém 🙂

puhinka
4. feb 2012

@silvuska47 ,keď ti skončí MS,ďalšie info ti baby povedali 🙂

puhinka
4. feb 2012

@petuska86 ,do 11 dní po pichnutí vyvolávačky by si mala dostať MS

maryjou
4. feb 2012

@misel1 áno máš pravdu, babka bola z dvojičiek, ďalšia generácia nič a potom súrodenci, takže moje dieťa by mohlo mať dvojičky...

puhinka
4. feb 2012

@petuska86 ,ja už som toto raz zažila a meškali mi 21 dní,vysvitlo,že som mala cystu a tak okrem vyvolávačky som schytala ešte 10 injekcií do zadočku každý deň jednu....teraz neviem,čo mi je,keď tehu nie,ani cysta nie a MS nikde...