V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ja sa spokojne zverejňujem tu na MK...v mojom okolí dedinské dievčence ani netušia,čo to Mk je a považujú ho za debilinu,ak už im o tom poviem...jedine sesterka,ktorú som na to nahovorila a teraz má jedno z najuspešnejších fotoblogov...potom moja naj kamoška a ešte matka môjho krstného synčeka,kamoška 🙂
@puhinka presne,ked citam niektore diskusie tu ☹ Knihy milujem aj ja...co citas?
@mauerka jasne,nic take nepiseme,ale nerada by som keby tu vedeli,ze planujeme.Baby cchem sa opytat,zacala som si v januari platit DNP-utorok budu presne 4 tyzdne co ho mam.myslite,ze by sme uz mohli nieco ksusit,ci este radsej mesiac pockat? 😕
@janulap ,všetko od Evity a potom ešte knihy o fotení 🙂
@misel1 ,niektoré quinny nemajú vôbec polohovateľnú športovú časť a inak som len počula od báb ,čo ho majú,že radšej do hovna stúpiť...viacej som sa nepýtala...ale nájdu sa ženy,ktoré sú spokojné a quinny má veľa modelov,tak záleží,ktorý si vyberieš...najlepšie je si kuknúť promo video na youtube,tam sa dozvieš najviac 🙂
@janulap ,tak môj kočík musí mať päť bodové bezpečnostné pásy,veľké aspoň dve kolieska,najlepšie nafukovacie,tiež nie je na škodu odpružené,spojenú rúčku,polohovateľnu,možnosť nakliknutia autosedačky,iba jej...nie ako u poľských vrakoc autosedačka na vaňu...všeobecne som veľký nepriateľ poľských kočíkov...jednu takú šunku som mala doma a mám averziu do konca života !!! potom by mal mať dobrý košík dole,skladný,odľahčená konštrukcia, no a najdôležitejšia vec...príťažlivý dizajn! 😀 😎
@januliatko1985 no ved to, odhodlanie mi stale chyba. bude mi luto za kojenim 😒
@mauerka aaky si mala vysledok na ovu teste dnes?
@misel1 ,stokke je nadčasová bomba a tie doplnky k nemu.ááách...ale keď si spomeniem na ľahkosť bogaboo,ako sa tlačí ako pierko (kamoška ho má) alebo na nádherný vysnívaný Casualplay...ale len ten ružovýýý...no dobre...ešte čierny je v pohode ...ale zelený nikdýýý 😀 pokiaľ by nebol naozaj super moc mega štýlový alebo by to nebola kriklavo zelená...to je iné 🙂
opustam Vas dievcata,ideme sa hrat barbie s malou...tak prijemny sobotny vecer a sup sup do toho..... 😉 😉
dievčatá kedy mám začať merať teplotu aby som zistila kedy mám ovu??vie mi niektorá poradiť??
@silvuska47 Ráno, keď sa zobudíš ešte pred tým, ako vstaneš z postele 😉 a v rovnakom čase, aby si to mala objektívne 🙂
@ijanka27 dakujem ..takže budem musieť stať o niečo skor.. 😉 aby som si to pekne krásne mohla zaznamenávať...čiže pri ovu sa teplotka mierne zvyšuje?
@petuska86 no podla toho čo ti pichne mne vždy prišla po injekcii za dva dni...ale to by ti mal lekár povedať..

@maryjou @puhinka @janulap @misel1
Pozeram tie "vase" kociky - suprove su...to pred mojimi 12timi rokmi, ked som kocikovala syna, ine kociky boli 🙂