V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@karinka2105 ,myslím,že nie,tesne pred MS sa nedá otehotnieť...jedine,že by spermia prežila v tebe a ty by si mala ovulku ešte počas mrchy 🙂
@karinka2105 ,tak obvykle zvykne byť v strede cyklu,cez mrchu je to veľmi nepravdepodobné...no uvidíš 🙂
@kemonka ,netestovala som ešte
ešte 9 dní počkám
vaječníky ma už nebolia,tak neviem...možno niaky vnútorný zápal,ale stále mi vŕta v hlave ,že nič nevidela doktorka,keď som tam v pondelok bola...počkám na výsledky sterov
mala som vtedy 21 dňový cykus vďaka duphastonu,ale moja mama má normálny 28 dňový cyklus a tehotná bola do kopy 4x a pokaždé otehotnela hneď po MS,my to tak proste máme
@puhinka jaj tak vy to máte v rodine 😉 , takže ste 4 surodenci?
no inak som dneska pátrala po Evite, tak som našla knižky, ktoré napísala. A tú lacnú som nakoniec neobjednala, lebo som zistila, že to je len vlastne 2. pokračovanie tej "všetko alebo nič" 😀 ale našla som obidve potom za cenu tak okolo 9-10€, tak ešte skúsim pozrieť zajtra v obchodnom centre, nech neplatím za poštovné 🙂
baby to aj u vás taká zima ako na sibíri? My sme dnes s malou vôbec neboli vonku ☹