icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

petuska86
Autor odpoveď zmazal
puhinka
4. feb 2012

@karinka2105 ,myslím,že nie,tesne pred MS sa nedá otehotnieť...jedine,že by spermia prežila v tebe a ty by si mala ovulku ešte počas mrchy 🙂

puhinka
4. feb 2012

@petuska86 ,PRESNE ! a stále nič...

karinka2105
4. feb 2012

@puhinka dakujem,to neviem ci som mala ci nie

puhinka
4. feb 2012

@karinka2105 ,tak obvykle zvykne byť v strede cyklu,cez mrchu je to veľmi nepravdepodobné...no uvidíš 🙂

kemonka
4. feb 2012

@mauerka tak držím palce, možno sa podarilo, i keď nechápem, prečo ti ukazuje stále čiarky ovu, máš obidve uplne silné? Teda vlastne tú druhú taku silnú ako kontrolnu?

kemonka
4. feb 2012

@janulap mne sa páči Casualplay 😀 ale aj iné značky nie sú na zahodenie 😀

kemonka
4. feb 2012

@puhinka
@maryjou
ja nerada zverejnujem fotky, hlavne malú vôbec nedávam na internet, no ja mám síce svoju foto na FB, možno aj tu si raz dám 😀

puhinka
4. feb 2012

@kemonka ,dieťa chápem 🙂

kemonka
4. feb 2012

@puhinka Ahoj, netestovala si ešte? Dokedy chceš čakať? 😀 Možno je to prechladnutie, ale aj sa zadarilo, tak radšej len v teplučku byť. 😉
Inak som čítala že si písala, že prvé sa ti v 9DC podarilo? Waaw, to si mávala pravidelný cyklus 28?

kemonka
4. feb 2012
puhinka
4. feb 2012

@kemonka ,netestovala som ešte
ešte 9 dní počkám
vaječníky ma už nebolia,tak neviem...možno niaky vnútorný zápal,ale stále mi vŕta v hlave ,že nič nevidela doktorka,keď som tam v pondelok bola...počkám na výsledky sterov
mala som vtedy 21 dňový cykus vďaka duphastonu,ale moja mama má normálny 28 dňový cyklus a tehotná bola do kopy 4x a pokaždé otehotnela hneď po MS,my to tak proste máme

kemonka
4. feb 2012

@puhinka jaj tak vy to máte v rodine 😉 , takže ste 4 surodenci?
no inak som dneska pátrala po Evite, tak som našla knižky, ktoré napísala. A tú lacnú som nakoniec neobjednala, lebo som zistila, že to je len vlastne 2. pokračovanie tej "všetko alebo nič" 😀 ale našla som obidve potom za cenu tak okolo 9-10€, tak ešte skúsim pozrieť zajtra v obchodnom centre, nech neplatím za poštovné 🙂

kemonka
4. feb 2012

baby to aj u vás taká zima ako na sibíri? My sme dnes s malou vôbec neboli vonku ☹

puhinka
4. feb 2012

@kemonka ,nie,mám jedného brata,mama bola 2x na potrate

puhinka
4. feb 2012

@kemonka ,ja som dnes zhltla ďalšiu knižku a zajtra idem na tú,čo si spomínala,na to pokračovanie všetko alebo nič 🙂

kemonka
4. feb 2012

@puhinka a to si dnes za jeden den prečítala?

puhinka
4. feb 2012

@kemonka ,hej 🙂 však to sa tak dobre číta,že ani nevieš a máš ju prečítanú 🙂

kemonka
4. feb 2012

@puhinka šikovná 😀 ja som dnes celý deň upratovala, chlap sedel pri telke celý deň 😠 😠 😠 a ja som teraz taká dolamaná, už sa mi ani čítať nechce, a to som myslela, že si čítnem niečo 🙂

puhinka
4. feb 2012

@kemonka ,nenechala by som ho...musel by aspoň v pivnici niečo porobiť,alebo navariť...toto je čistá drzosť 😀
ja som mala včera upratovací deň 🙂

kemonka
4. feb 2012

@puhinka jooj no môžem ja hovoriť, aj kričať, on sa nepohne ani za svet. Ešte ani malu nezoberie, stále za mnou chodila ako tieň a potom som už taká nerváčka. ☹ No to on je taký závislák, preto nám to nie vždy klape, je strašne nezodpovedný, ale to som zistila už neskoro! 😠

kemonka
4. feb 2012

@dasa118 ako? Dávno som ťa tu nevidela 😀

puhinka
4. feb 2012

@kemonka ,ja nikdy nekričím,tým nič nedosiahnem,idem na neho psím pohľadom 🙂 na malého mi nemôže povedať nie,pretože on došiel za mnou s tým,že chce dieťa a nie ja za ním 🙂

maryjou
5. feb 2012

@puhinka super!!! veru tak treba, rodina je základ... 🙂

maryjou
5. feb 2012

@puhinka kočík?? už som písala zatiaľ CAM trojkolka..rôzne farebné prevedenia...je fakt krásny má aj veľké kolesá.. 😉

maryjou
5. feb 2012

@janulap a tak aj bežné veci, aký bol deň, nech už máme bruchá ....je to tu fajn, všetci na jednej lodi..

maryjou
5. feb 2012

@kemonka ok je tvoje rozhodnutie...tiaž mám rada súkromie..

maryjou
5. feb 2012

@karinka2105 stávajú sa také prípady ale asi nie.. 😒 😒 😒 😒

maryjou
5. feb 2012
maryjou
5. feb 2012

@misel1 ako si tam fotku kočíka, nejde mi to...