icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

misel1
5. feb 2012

@filipka21 ten kocik je pekny no to by bolo pre mojho muza si moze normalne disky vybrat odpadavam 🙂 🙂 🙂

puhinka
5. feb 2012

@maryjou ,jednoznačne to je osud...mne sa tiež toľko vecí opakuje ,čo sa mi stalo počas prvého tehu,že mám pocit,že niekto tam hore mi dáva znamenie,že naozaj je na to čas 🙂
@janusa_ ,hej,stíham pri ňom čítať,bo bývame aj s mojim dedom a on pendluje z jednej strany domu na druhú...ja sa vyslovene nudím 😀
@misel1 ,a kamoška tu bola teraz na káve a mi hovorila,že boli včera v Duplexe a že sa zadara opili...tak som sa opýtala manžela,či môžem tam ísť,ešte kým nie som tehu 🙂 súhlasil 😀 že po polnoci dojde za mnou a odnese ma na chrbte 😀

teraz sa pýta igorka,či chce bračeka a malý mu kýva,že hej 🙂 moji chlapci nádherní 🙂
@maryjou ,ten tvoj kočík sme minule videli v niekom obchodnom centre ako ho manželia vykladajú z auta ,zelený a manžo hneď,že to čo je za značku...a ja znalec vysoko znalý som mu hneď povedala...to len tak,že ma to napadlo teraz 😀

puhinka
5. feb 2012

@maryjou ,tie kolesá má vymakané 🙂
@mauerka ,nie si smiešna,každá žena je na tom rovnako...🙂
@filipka21 ,je nádherný,ale prehnane drahý...ja už som na neho minule poškulovala a pritom vyzerá celkom tuctovo,neviem za čo si pýtajú také prachy...

misel1
5. feb 2012

@puhinka U nas je to tiez tak mala stale chce brata a mazel ju odhovara ze brat ju bude len sekirovat a ona kuka na mna zdvihne obocie a hovori:to neni pravda vsak mami,a ja som sa iba smiala... 😀

puhinka
5. feb 2012

ženy moje MS nikde,vyrážková som ako naposledy po pôrode a cecky ma bolia jak sviňa...keď nedostanem MS zajtra,idem si kúpiť test

puhinka
5. feb 2012

@petuska86 ,ako si na tom?

filipka21
5. feb 2012

to hej je drahý ja som mala pri malom klasicky hlboky a ked bol väčší som kupila športový aby nebol kočík veľmi ťažký aj ja si myslím že je dosť drahý myslím si že prachy sa dajú minuť aj inako ale to som dala len tak že je krásny 😉

petuska86
5. feb 2012

@puhinka stale rovnako a ty tusim tiez 😀

puhinka
5. feb 2012

@filipka21 ,ja hodlám za kočík vysoliť najviac 600 euro...teda nie ja,ale manžo...
@petuska86 ,ty kokos 🙂

mauerka
5. feb 2012

@puhinka Obdivujem ta, ze si vydrzala tak dlho a netestla 🙂 To by som ja urcite nedokazala.
Dnes som si kupila Evitu - Vsetko alebo nic - tak uvidime, podam report.

petuska86
5. feb 2012

@puhinka ale tak netesim sa lebo tehu asi s velkou pravdepodobnostou nie som.lebo tak dva testy boli neg, tak neviem ☹

misel1
5. feb 2012

@filipka21 a vy sa teraz zacinate snazit ci uz dlhsie?

filipka21
5. feb 2012

ja ešte uvidím ved ked to bude realne tak potom budeme vyberať už sa teším 🙂

petuska86
5. feb 2012

knihy od evity su vsetky super, zhltla som to ako malinu vzdy 😀 😀

filipka21
5. feb 2012

@misel1 plánujeme tak uvidíme kedy sa to podarí nechávame všetko na náhodu 😉

puhinka
5. feb 2012

@mauerka ,jou...keď to pôjde takto ďalej,urobíme si Evitovskú diskusiu 🙂

puhinka
5. feb 2012

@petuska86 ,ja už som zmetená - priznám sa

petuska86
5. feb 2012

@puhinka a uz si si robila test tento tyzden ci nie?

puhinka
5. feb 2012

@petuska86 ,ani jeden...

puhinka
5. feb 2012

@petuska86 ,teraz som hovorila drahému,že nech mi zajtra po ceste z práce kúpi test

petuska86
5. feb 2012

@puhinka jeeeeeeeeeeej tak ty mas sancu ze ti to vyjde, ja skor pojdem k tomu dokrotovi ako by sa mi ukazali 2 ciarky. to by museli byt dva testy pokazene a to je mala pravdepodobnost ☹

maryjou
5. feb 2012

@mauerka no daj foto aj som dala, šak toto darmo nám bude kočík, keď tehu nieje...ale snívať nieje zakázané... 🙂

maryjou
5. feb 2012

@misel1 ďakujem že mi chváliš vkus, jasné aj ho chcem vidieť naživo, tiež cestujeme mamina býva 170km odomňa aj sestry.. 😉

maryjou
5. feb 2012

@puhinka fúha tak si ho videla naživo...?? super....no veru niektorým veciam sa nevyhneme...ja to tiež tak cítim...

puhinka
5. feb 2012

@petuska86 ,ale mne stále nejde do hlavy to,že manžo ma nenapustil,ani sme nešli dva x po sebe...no ale je pravda,že sme prášili skoro každý deň...no pokaždé sa vytiahol

maryjou
5. feb 2012

@puhinka 🙂 🙂 🙂 mauerka@ jasné že si neni smiešna to by sme tu boli všetky nie???..len snívame, to je všetko...

maryjou
5. feb 2012

@puhinka no som zvedavá, zajtra píš!!!!

petuska86
5. feb 2012

@puhinka no sak ani mna lebo snazit sme chceli az od februara.tak januar sme este si davali bacha.ale tak toto sa mi uz prestava pacit

misel1
5. feb 2012

@maryjou
@mauerka tak tak a snivanie nieje zakazane 😵

puhinka
5. feb 2012

toto by bola úplná irónia,kebyže som teraz tehu...a to som sa šetrila na Marec,nech máme dievku...