V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@maryjou ,jednoznačne to je osud...mne sa tiež toľko vecí opakuje ,čo sa mi stalo počas prvého tehu,že mám pocit,že niekto tam hore mi dáva znamenie,že naozaj je na to čas 🙂
@janusa_ ,hej,stíham pri ňom čítať,bo bývame aj s mojim dedom a on pendluje z jednej strany domu na druhú...ja sa vyslovene nudím 😀
@misel1 ,a kamoška tu bola teraz na káve a mi hovorila,že boli včera v Duplexe a že sa zadara opili...tak som sa opýtala manžela,či môžem tam ísť,ešte kým nie som tehu 🙂 súhlasil 😀 že po polnoci dojde za mnou a odnese ma na chrbte 😀
teraz sa pýta igorka,či chce bračeka a malý mu kýva,že hej 🙂 moji chlapci nádherní 🙂
@maryjou ,ten tvoj kočík sme minule videli v niekom obchodnom centre ako ho manželia vykladajú z auta ,zelený a manžo hneď,že to čo je za značku...a ja znalec vysoko znalý som mu hneď povedala...to len tak,že ma to napadlo teraz 😀
ženy moje MS nikde,vyrážková som ako naposledy po pôrode a cecky ma bolia jak sviňa...keď nedostanem MS zajtra,idem si kúpiť test
to hej je drahý ja som mala pri malom klasicky hlboky a ked bol väčší som kupila športový aby nebol kočík veľmi ťažký aj ja si myslím že je dosť drahý myslím si že prachy sa dajú minuť aj inako ale to som dala len tak že je krásny 😉
toto by bola úplná irónia,kebyže som teraz tehu...a to som sa šetrila na Marec,nech máme dievku...

@filipka21 ten kocik je pekny no to by bolo pre mojho muza si moze normalne disky vybrat odpadavam 🙂 🙂 🙂