icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

puhinka
5. feb 2012

@maryjou ,jasné,že napíšem 🙂

maryjou
5. feb 2012

@puhinka @filipka21no jasné dobre ťaháš??? ja uvidím podľa okolností,,,,vy máte niektoré aspoň výhodu že máte všeličo po deťoch ja už po mojej nič, ... 😠

maryjou
5. feb 2012

@misel1 veď práve..

puhinka
5. feb 2012

@petuska86 ,presne,že máš niečo naplánované a príroda sa ti vysmeje do xichtu

maryjou
5. feb 2012

@puhinka to by sme ti už gratulovali, a čo v marci sa robia dievky??? ja potrebujem chlapca he he 🙂 🙂 🙂

maryjou
5. feb 2012

@mauerka len čítaj tá je dobrá!!!!

puhinka
5. feb 2012

@maryjou ,nemám skoro nič...iba postieľku a vaničku,všetko som darovala ,bo som ďalšie dieťa chcela až o 10 rokov...no to iba počas traumy z pôrodu,teraz je to inak

puhinka
5. feb 2012

@maryjou ,podľa čínskeho kalendára plodnosti,ktorý vyšiel 90% žien v mojom okolí mi podľa veku vychádza baba na marec,jún,august,november a december
😀 😀 😀

maryjou
5. feb 2012

@puhinka sa smejem, čo bol taký zlý??? fakt sa smejem..to ja bysom musela mať traumu z celého života keby vieš čo som zažila...sa smejem....no a ja vôbec nič...ani tú vaničku...čo už...len nech som tehu a nákupy sa môžu začať ! 😉 😉 😉 😉

maryjou
5. feb 2012

@puhinka akože ich robiť??? nie už rodiť??? ale veď mne je to aj dievča by som brala, mám 2 segry a moja dcérka to vidí ako stále voláme a pod...aj ona chce...a potom vyhovej každému keď muž potrebuje chalana.... 🙂

misel1
5. feb 2012

@puhinka kde najdem ten kalendar?ako to funguje???

mauerka
5. feb 2012

@puhinka @maryjou
Skuste hadat, co mam ja zo synovej vybavicky spred 12tich rokov 🙂))

misel1
5. feb 2012

@maryjou aj my potrebujeme brata 🙂 🙂 🙂

maryjou
5. feb 2012

misel1 @ tak nech nám @puhinka tipy kedy a ako...

maryjou
5. feb 2012

@mauerka no nejaké " komunistické" dupačky by sa hádam našli...ružové..

puhinka
5. feb 2012

@maryjou ,dosť...9 hodín bolestí,lebo mi pôrod vyvolali...kebyže mi nedajú vyvolávačku,tak to nie je až také zlé a ani som ho nakoniec nevytlačila a šli sme sekciou
@maryjou ,robiť 🙂
@misel1 ,daj si do googlu čínsky kalendár plodnosti a hodí ťa na stránku mamaaja.sk a tam to je 🙂
@mauerka ,asi veľa nie,čo? 🙂

petuska86
Autor odpoveď zmazal
filipka21
5. feb 2012

ja mám po malom veľa vecí no chcela by som dievčatko 🙂

puhinka
5. feb 2012

@petuska86 ,neuveríš,ale ráno hovorím manžovi,že si nalajem červeného vína a dám si horúci kúpeľ...
mama mi zase povedala,že mám zdvíhať ťažké,keď som si istá,že nie som tehu a chcem dostať MS
16 kg syn stačí? 😀

puhinka
5. feb 2012

@filipka21 ,aj ja chcem babúúú 🙂

maryjou
5. feb 2012

@puhinka zaujímavé, potom ak sa to naozaj podarí vám poviem...

maryjou
5. feb 2012

@puhinka urob test, šak toto je napätie..

misel1
5. feb 2012

@puhinka diky idem to pokukat

puhinka
5. feb 2012

@maryjou ,som teraz čítala niekde,že by to malo mať 99% pravdivosť,ale americkým vedcom to nedalo a tak to skúmali a zistili,že to má 85 % presnosť...aj to je dosť,nie?

maryjou
5. feb 2012

@puhinka fúha, no mne to išlo jak po masle.( ešte aj šampanské striekalo - teda plodová voda..)..iné tipy žien...

puhinka
5. feb 2012

@maryjou ,nejde nám naštartovať auto a tu v tomto zapadákove je otvorená iba krčma 😀

petuska86
Autor odpoveď zmazal
maryjou
5. feb 2012

@puhinka smejem sa...no už vydrž do rána teda...smejem sa...

puhinka
5. feb 2012

@maryjou a dcéra ti vychádza podľa toho kalendára?

mne plodovka odišla až 6 a pol hodiny po podaní vyvolávačky...som skákala na fit lopte,manžo oproti mne a ako pozeral,ako vyoraná myš... 😀 😀 😀