icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

misel1
5. feb 2012

@puhinka boze ja by som to nevydrzala tak dlho .... 😉

misel1
5. feb 2012

@maryjou no pekne taka rychlovka...
@puhinka u mna to bolo tiez dlhe skoro 24hodin to trvalo,ale ku koncu mi pichli epiduralku lebo som uz sil nemala...

puhinka
5. feb 2012

@misel1 ,hehe...no nemám na výber a aj tak mám tušáka,že nemôžem byť tehu...

puhinka
5. feb 2012

@misel1 ,moja vysnívaná epidurálka...som ju nemala,teraz si aj lekára zaplatím a počula som,že ani pôrodný gel nie je od veci 🙂

misel1
5. feb 2012

@puhinka no co ty vies mozno sa posmyklo a si.....

misel1
5. feb 2012

@puhinka no mne ked ju prisli pichat tak som musela podpisat paier ze som zrozumena s vedlajsimi ucinkami a tam bolo aj ze ochrunutie a moj muz si len na hlavu tukal ze ci som normaln ale vtedy mi uz bolo vsetko jedno....

filipka21
5. feb 2012

@puhinka budem ti drzat palce aby si zajtra mala dve čiarky ja možem v robote len do 9 isť na koníka a potom až doma okolo 15hod to asi nevidržím ja som totiž veľmi zvedavá

puhinka
5. feb 2012

@misel1 ,jasné...mne pichli nakoniec spinalku,keď ma išli rezať,to sa pichá tak isto,na to isté miesto a som tu,chodím...teda aspoň to tak vyzerá 🙂

puhinka
5. feb 2012

@filipka21 ,haha,dobre 🙂
by som mala chlapca podľa čínskeho kalendára a narodil by sa v októbri...

maryjou
5. feb 2012

@puhinka neviem čo mi vychádza zoberiem aj dievku len nech je 🙂

silvuska47
5. feb 2012

@ijanka27 dakujem za odpoved 😉 no len nejako sa nevyznám tym grafom lebo tá stranka je v angličtine 😉 da sa to niekde kuknuť kde by to bolo v Slovenčine?

filipka21
5. feb 2012

ja ked som rodila tak som mnou bola iba jedna žena tam ta si dala epi a vobec jej to nepomohlo a nakoniec isla aj tak sekciou a potom po 12,5hod som aj ja isla na rad a tiez to bola sekcia 😒

maryjou
5. feb 2012

@misel1 to vás ľutujem babenky, u ňa 4 hod, aj s cestou+ to šampanské...samotný pôrod asi 15 min. mudr. mal fofry, zobudila som ho, malá sa narodil o 2h v noci..náradie len štrkotalo, a ja som bola v šoku, bo mi môj gyn. 3 krát povedal že to bude chlapec a mám dievku nemohla som uveriť od radosti - prvá v rodine! 🙂

puhinka
5. feb 2012

@maryjou ,ale či ti vychádza,keď zadáš vek ,kedy si otehotnela s dcérou (ni kedy si ju porodila) a mesiac,kedy si otehotnela,či ti to vychádza...bo moja mama si to tiež urobila a tiež jej to vyšlo 🙂 aj pri mne aj pri bratovi 🙂

puhinka
5. feb 2012

@maryjou ,to sa stáva,kamoške celé tehu hovorili,že baba,porodila a bum chlapec 🙂
mne hovorili baba baba,išla som na 3D a tam už sa nedá pomýliť a manžo v aute skoro odtrhol volant od radosti,že on bude mať svojho syna 🙂

maryjou
5. feb 2012

baby som rada že mi tu dodávate toľko odvahy a nádeje!!!!!!!!!!!!!!!! ĎAKUJEM! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

maryjou
5. feb 2012

@puhinka no vyšlo mi dievča a mám dievča!!!! dobréééééé
a mužovi sa nečudujem, šak chlap chce chlapa 🙂

maryjou
5. feb 2012

@ puhinka kalendár má niečo do seba

maryjou
5. feb 2012

@puhinka no a keby mi to vyšlo teraz februári je tam chlapec sakra!!!!

filipka21
5. feb 2012

ked minuly rok rodila moja sestra tak tam bola jedna zena cakala dievca vsetko mala pre malu nachystane isla rodit a ked babo vyslo von tak gynekolkog ze je to krasny chlapec a ona ze to si robite srandu a n ze nie a babo malo pipika 😀 a ona vsetko ruzove a este aj kocik ruzový

puhinka
5. feb 2012

@maryjou ,vidíííš,niečo na tom bude,keď to väčšine z nás vychádza 🙂

puhinka
5. feb 2012

@filipka21 ,keď chcú mať ženy istotu,nemali by vynechať 3D ultrazvuk 🙂

mauerka
5. feb 2012

Ja som cele tehu podla ultrazvukov cakala dievcatko a mam chlapa 🙂 Jasne, 3D este nebol...
Moj chlap chce dievca 🙂

maryjou
5. feb 2012

@puhinka tak čakať či budem tehu...idem pozrieť iný termín chlapca... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

maryjou
5. feb 2012

@puhinka aj na decemrer mi padá chlapec, aj na január fúha....

maryjou
5. feb 2012

@puhinka veru aj som si uložila ten kalendár..

puhinka
5. feb 2012

@maryjou a myslíš,že už si? kedy máš dostať MS?

maryjou
5. feb 2012

@puhinka nemyslím si zatiaľ sme prešli plodnými tak budem čakať....ms až po 20febr...

filipka21
5. feb 2012

@puhinka ved to aj ja som bola a bolo to nadherne bola so mnou aj sestra jej muz a moj muz bol to krasny den ale ja mám z ultrazvuku asi 20 fotiek a s toho 15 kde ma maly pipika a gulky 😀