V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@ijanka27 dakujem za odpoved 😉 no len nejako sa nevyznám tym grafom lebo tá stranka je v angličtine 😉 da sa to niekde kuknuť kde by to bolo v Slovenčine?
ja ked som rodila tak som mnou bola iba jedna žena tam ta si dala epi a vobec jej to nepomohlo a nakoniec isla aj tak sekciou a potom po 12,5hod som aj ja isla na rad a tiez to bola sekcia 😒
@misel1 to vás ľutujem babenky, u ňa 4 hod, aj s cestou+ to šampanské...samotný pôrod asi 15 min. mudr. mal fofry, zobudila som ho, malá sa narodil o 2h v noci..náradie len štrkotalo, a ja som bola v šoku, bo mi môj gyn. 3 krát povedal že to bude chlapec a mám dievku nemohla som uveriť od radosti - prvá v rodine! 🙂
baby som rada že mi tu dodávate toľko odvahy a nádeje!!!!!!!!!!!!!!!! ĎAKUJEM! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ked minuly rok rodila moja sestra tak tam bola jedna zena cakala dievca vsetko mala pre malu nachystane isla rodit a ked babo vyslo von tak gynekolkog ze je to krasny chlapec a ona ze to si robite srandu a n ze nie a babo malo pipika 😀 a ona vsetko ruzove a este aj kocik ruzový
Ja som cele tehu podla ultrazvukov cakala dievcatko a mam chlapa 🙂 Jasne, 3D este nebol...
Moj chlap chce dievca 🙂

@puhinka boze ja by som to nevydrzala tak dlho .... 😉