V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@maryjou kolko rocnu mas dcerku?
nam sa prve podarilo na 1 sup,ale mam pocit ze pri 2 to tak nebudee
len tak sa pytam som si pozerala album a videla som ze je to tam?aj druhe chces rodit tam?
@janka3a Ahoj!
Teraz si tehu?Tak to je super,gratulujem,dúfam,že sa i napriek tomu tešíte z neho?Nuž mi sme sa rozhodli nechrániť,ikeď podľa lekára nemám šancu otehu prirodzene,tak sa necháme prekvapiť,i keď 3,5 roka by mohlo počkať kvôli financiam,ale tak neboli by sme proti ďalšiemu bábu,lebo chceli by sme aby malý mal súrodenca aspoň jedného.Snažiť sa oň nebudeme,uvidíme aký osud nám dá Pán z hora.... 😵
Tak sa držkaj🙂
@puhinka boze keby si vedela co moja mala včera spravila 😅 mali sme tu velku navštevu... byt plny ludi.... moja mamka s priatelom sa hrali s dcerkou v jej detskej izbe... ja som zatial umyvala riad... a mamka ma vola: ze ci mala este spava s nami v spalni? ja ze ano preco?? a moja mila dcerenka si vraj polozila zem babiku a šúchala sa po nej !!!!! 😕 a stale narážali na to, že nás mala niekedy videla... poviem Vám baby to bol maximálny trapas !!! 😅 my si dávame pred malou pozor stale... nechápem od kial to mala... možno to len oni zle pochopili... ja som v tom 😉
@karinka2105 ,kto vie...haha...ale asi nie,no tak uvažujem ,že čo všetko chcem napraviť v ďalšom tehu,ak sa nám podarí 🙂
Ahojte baby 🙂
Tak ja som sem písala, že sa snažíme v podstate už od novembra a vyzerá to tak, že to konečne vyšlo, tri testy mám pozitívne, v utorok som objednaná k dokymu 😵

@maryjou aj si mala vybavicku pre chlapca??iny sok ..my sme do konca nevedeli co bude....