V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
pozeram že vy ste už odplienkovaný???????? 😵 rýchlo?? 😉 ale na noc ešte dávate plienku že? a jéééj ten kalendár mi vychádza... tento rok ak otehotneniem nám už vychádza stále dievča 😵 snáď to vyjde...
@yokralovnayo ,za tri dni !!! sama tomu neverím 🙂 a on sám sa tak rozhodol...normálne som ešte mimo z toho 🙂
no a v noci mu dávam plienku,pre istotu,aj keď bola včera suchá,dnes sme boli lenivý vstať a tak si malý cvrkol do plienky,inak celý deň bez jedinej nehody...klop-klop-klop 🙂 som neuveriteľne pyšná na neho...🙂
@janulap ,nie,ale už iba 24 dní a môžme začať a potom si dám konečne do pasu,že snažilka...ak tam teda do vtedy nebude ,že ,,čakáme bábätko,, ,bo tie prsia ma bolia riadne teda...to ma nikdy tak neboleli pred MS,no uvidíme,veď ženské telo sa mení...priznám sa však,že by som bola radšej,kebyže teraz ešte tehu nie som,až v marci 🙂
baby odkiaľ máte, kedy dievča, kedy chlapec, od Jonáša? kde ste si to dávali? díky a mne by bolo fakt osem, kedy by som otehotnela, lebo my sa snažíme už rok a stále nič ☹
@puhinka mi sme išli na to tak, že dávame v noci cikať, zo začiatku to bolo 3x teraz iba o pol noci a potom až ráno sama
@danuska111 tu dala puhinka link
http://www.mamaaja.sk/mamaajaUserFiles/File/kal...
babyyyyyyyyyyyyyyy jaaaaa padaaaaaaaaaaaam na riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit 😅 😀 😵 mam na ovu teste taaaaakmer rovnake // 😵 neveriiiiiiiiiiiiiiiiiiim vlastnyyyym ociam!
@danuska111 ,my zatiaľ len z čínskeho kalendára počatia 😀
inak ten Jonáš je tiež in som počula a že to vychádza...nevieš koľko to stojí?
ja si to nechcem dať,len chcem mať prehľad
@janulap ,lebo chcem babuuu 🙂
tak ty máš teraz národky vo februári? správne som to pochopila?
@janusa_ ,jéééj super 🙂 teším sa s tebou,tak šup šup vyprášiť periny 🙂
@puhinka ak chceš pohlavie, myslím, že okolo 30€, ale nie som si istá, a keď chceš len kedy treba ísť na to tak okolo 20 €
ja som sa pozrela na ten kalendar a nevyslo to tam mam napisane že som mala mať dievča amám chlapca
@danuska111 ,ale inak by ma to dosť zaujimalo ,ako toto funguje aj ten čínsky kalendár,keď čisto vedecky vzaté môže pohlavie ovplyvniť len mužská spermia...a tých je predsa v jednom ejakuláte milión... 😀
@maryjou no dúfam, že sa tam teda zaradím aj ja, teda ak si myslela tehotnosť 😉
@puhinka no to áno, ani ja toto nechápem, ale zase nemôžem všetko chápať, nie? 😉

@mia258 vyssie som dala zleho smajla....este raz gratulujééém 😉 🙂