icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janulap
5. feb 2012

@mia258 vyssie som dala zleho smajla....este raz gratulujééém 😉 🙂

yokralovnayo
5. feb 2012

pozeram že vy ste už odplienkovaný???????? 😵 rýchlo?? 😉 ale na noc ešte dávate plienku že? a jéééj ten kalendár mi vychádza... tento rok ak otehotneniem nám už vychádza stále dievča 😵 snáď to vyjde...

yokralovnayo
5. feb 2012

@puhinka to bola sprava pre teba 😅

mia258
5. feb 2012

@janulap @karinka2105 ďakujem vám 😵

puhinka
5. feb 2012

@janulap a ty už si tehu?

puhinka
5. feb 2012

@yokralovnayo ,za tri dni !!! sama tomu neverím 🙂 a on sám sa tak rozhodol...normálne som ešte mimo z toho 🙂
no a v noci mu dávam plienku,pre istotu,aj keď bola včera suchá,dnes sme boli lenivý vstať a tak si malý cvrkol do plienky,inak celý deň bez jedinej nehody...klop-klop-klop 🙂 som neuveriteľne pyšná na neho...🙂

filipka21
5. feb 2012

@mia258 gratulujem 🙂

janulap
5. feb 2012

@puhinka nie...pozeram,ze ak by som ostala v marci.Neviem,ako by to bolo vo febraru,ak osa to berie,lebo vtedy budem mat aj 28,aj 29 😕 A vy sa uz snazilkujete?

filipka21
5. feb 2012

@puhinka aj naš maly si povedal že nechce plienku a od vtedy ju nemal a ja som den pred tým kupila 2balíko ktore som otvorila a poukladala do košíka a taraz ich tam mám už vyše roka 😀

puhinka
5. feb 2012

@janulap ,nie,ale už iba 24 dní a môžme začať a potom si dám konečne do pasu,že snažilka...ak tam teda do vtedy nebude ,že ,,čakáme bábätko,, ,bo tie prsia ma bolia riadne teda...to ma nikdy tak neboleli pred MS,no uvidíme,veď ženské telo sa mení...priznám sa však,že by som bola radšej,kebyže teraz ešte tehu nie som,až v marci 🙂

puhinka
5. feb 2012

@janulap a my sme sa snažili s Igorkom 28.septembra,otehotnela som pravdepodobne 29.septembra a vychádza mi chlapec tam a aj ho mám 🙂

puhinka
5. feb 2012

@filipka21 ,inak toto je teraz moja dilema,bo niake plienočky ešte mám,ale dávam mu ešte na noc pre istotu,keď bude mať týždeň v kuse v noci suchú,tak mu ju prestanem dávať a dám mu tam nepremokavú plachtu 🙂

danuska111
5. feb 2012

baby odkiaľ máte, kedy dievča, kedy chlapec, od Jonáša? kde ste si to dávali? díky a mne by bolo fakt osem, kedy by som otehotnela, lebo my sa snažíme už rok a stále nič ☹

danuska111
5. feb 2012

@puhinka mi sme išli na to tak, že dávame v noci cikať, zo začiatku to bolo 3x teraz iba o pol noci a potom až ráno sama

janulap
5. feb 2012

@puhinka,ale ja neviem,ako sa berie ten mesiac.U mna napr februar,ked vtedy budem mat aj 28 rokov aj 29 rokov-v grafe je pre 28 roccnu tusim chlapec,pre 29 rocnu dievca.preco musis pockat 24 dni?Preco chces ostat tehu az v marci?My tiez rozmyslame len nad marcom,koli DNP.

janusa_
5. feb 2012

babyyyyyyyyyyyyyyy jaaaaa padaaaaaaaaaaaam na riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit 😅 😀 😵 mam na ovu teste taaaaakmer rovnake // 😵 neveriiiiiiiiiiiiiiiiiiim vlastnyyyym ociam!

puhinka
5. feb 2012

@danuska111 ,my zatiaľ len z čínskeho kalendára počatia 😀
inak ten Jonáš je tiež in som počula a že to vychádza...nevieš koľko to stojí?
ja si to nechcem dať,len chcem mať prehľad
@janulap ,lebo chcem babuuu 🙂
tak ty máš teraz národky vo februári? správne som to pochopila?
@janusa_ ,jéééj super 🙂 teším sa s tebou,tak šup šup vyprášiť periny 🙂

danuska111
5. feb 2012

@puhinka ak chceš pohlavie, myslím, že okolo 30€, ale nie som si istá, a keď chceš len kedy treba ísť na to tak okolo 20 €

filipka21
5. feb 2012

@janusa_ tak vypnuť počitač a šup za mužičkom 🙂

maryjou
5. feb 2012

@karinka2105 kočka bude mať 8r, tiež bola na prvý krát...

filipka21
5. feb 2012

ja som sa pozrela na ten kalendar a nevyslo to tam mam napisane že som mala mať dievča amám chlapca

maryjou
5. feb 2012

@puhinka vidíš, ale ty si mladučká, máš časúúúúú, hádam sa nám to podarí všetkým tak ako chceme.. 🙂

maryjou
5. feb 2012

@barbora21 choď na tuším 169 stranu link dala puhinka@, alebo mamaaja.sk to nájdeš..

puhinka
5. feb 2012

@danuska111 ,ale inak by ma to dosť zaujimalo ,ako toto funguje aj ten čínsky kalendár,keď čisto vedecky vzaté môže pohlavie ovplyvniť len mužská spermia...a tých je predsa v jednom ejakuláte milión... 😀

maryjou
5. feb 2012

@mia258 gratulácia!!!!..som hovorila že na tejto stránke to chytí každá... ( dúfam že aj ja ) 🙂

puhinka
5. feb 2012

@maryjou ,to som,ale ja chcem aby drobci vyrastali spolu...no chcieť je pekná vlastnosť,ak mi to PánBožko nedopraje,tak môžem ísť tralalá 🙂

kemonka
5. feb 2012

@mia258 gratulujeeem 😉

danuska111
5. feb 2012

@maryjou no dúfam, že sa tam teda zaradím aj ja, teda ak si myslela tehotnosť 😉

danuska111
5. feb 2012

@puhinka no to áno, ani ja toto nechápem, ale zase nemôžem všetko chápať, nie? 😉