icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
5. feb 2012

@puhinka ideš si zajtra robiť testík? Som nečítala dozadu príspevky...

mia258
5. feb 2012

@mauerka ahoj! 🙂 vo štvrtok doobeda som skúšala prvý a vyšli // potom som to opakovala ešte 2x

kemonka
5. feb 2012

@ivea ahoj, super, a ako dlho sa snažíte? odkial si? 🙂

mauerka
5. feb 2012

@mia258 Takze este celkom cerstvucke a inak si teda objavila // PRESNE NA MOJE NARODKY! To je jake dobre 🙂

ivea
5. feb 2012

@kemonka sme spolu uz 8 rokov ale snazime sa iba dva mesiace. Zijem v zahranici...

mauerka
5. feb 2012

@maryjou DAKUJEEEM, mile od teba...hoci az v utorok, ale aj tak. 🙂

mauerka
5. feb 2012

@ivea Aj ja...daleko alebo blizko?

mia258
5. feb 2012

@mauerka jeej vážne?? Tak to ti teda ešte dodatočne blahoželááám 😵 Dúfam, že aj ty si nájdeš ešte taký ponarodeninový darček v podobe pozitívneho testíka 😵 Alebo rovno už valentínsky darček 😅

ivea
5. feb 2012

@kemonka a Ty si odkial?

ivea
5. feb 2012

@mauerka Dalekooooooooo

mauerka
5. feb 2012

@ivea Pochybujem, nebolo to tento mesiac take "systematicke" snazenie...ale potesili by sme sa, to je jasne. Priznaky nejake nemas? Prsia, podbrusko...

mauerka
5. feb 2012

@ivea Tak ja nie, ja blizko 🙂 Kolko mas rokov? Ja som uz "babicka" - 36r.

mauerka
5. feb 2012

@mia258 Pochybujem, nebolo to tento mesiac take "systematicke" snazenie...ale potesili by sme sa, to je jasne. Priznaky nejake nemas? Prsia, podbrusko...

mauerka
5. feb 2012

@ivea Prepac, to malo byt samozrejme pre miu 🙂

kemonka
5. feb 2012

@mauerka Tak všetko najlepšie k narodeninám, takto dodatočne, // čiarky čoskoro 😉

kemonka
5. feb 2012

@ivea ja som z okolia Martin, a ty si odkial, kde žiješ že ďaleko? 😀

ivea
5. feb 2012

@mauerka Prsia su citlive a bolelo mall som krce v bruchu dnes. Ale je to skoro povedat...m by mal prist az na nasledujuci vikend. Mauerka, a Ty sa snazis o druhe?

mia258
5. feb 2012

@mauerka my sme to nikdy nesilili, teda žiadne merania, grafy, výpočty. Len sme to nechali na našu chuť 😀
Príznaky zatiaľ žiadne, len trpím nespavosťou 😒 Neviem večer vôbec zaspať, zaspávam o tretej v noci a ráno už musím byť hore plná života, lebo moja Mia je hotové tornádo 😅

ivea
5. feb 2012

@mauerka Ale prosim ta nie si babicka...36 je dnes ako 26....Ja mam 33 a to s snazime o prve :D

katarina196
5. feb 2012

ahojte aj aj by som sa rada pridala ku vam snazilkam. Skusame sa viac ako rok o babetko a stale sa nam nedari, skusali sme uz i tabletky a udajne sme obaja v poriadku aspon to tvrdia lekari, no sme uz trochu sklamany lebo je to dost dlha doba. Pred 6 romi som potratila v 7 tyzdni ale lekar my zarucil ze dietatko mozeme este mat, prosim poradi my niekto co mame skusit este. dakujem

kemonka
5. feb 2012

@katarina196 ahoj 😉 to mi je luto že ste prišli o bábätko a že sa nedarí dlho. Podla mňa ak ste ok, cyklus je pravidelný, tak už len skúsiť meranie BT a ovulačné testy a podla toho približne zistiť kedy bo bolo možné oplodnenie 🙂

puhinka
5. feb 2012

@kemonka ,vzťahová níž je bomba 🙂
@ivea ,vitaj medzi nami 🙂
@mauerka ,však toto,ale ja si vážim,že mi praje a kebyže aj nájdem teraz tie dve čiarky,nič sa nedeje...budem mať dvoch futbalistov doma 😀

ivea
5. feb 2012

@puhinka dakujem.....drzim palce ...Igorko je nadherny....

puhinka
5. feb 2012

@kemonka ,hej,bo už ma aj didi statočne bolia
@mauerka ,že babička 😀 😀 😀 prestaň 🙂
@katarina196 ,vitaj medzi nami a ja verím,že vám to víde 🙂

puhinka
5. feb 2012

@ivea ,ďakujem moc 🙂

ivea
5. feb 2012

@katarina196 drzim palce a verim ze slniecko sa usmeje skoro na teba....

kemonka
5. feb 2012

@puhinka juuj fakt? Držím ti silno silno prsty, nech je to to 😉 😉 😉 dúfam, že ráno napíšeš, že // 😵

ali76
5. feb 2012

@katarina196 urcite budes mat, my sme cakali 11 rokov, predtym som mala 2 potraty, ten druhy uz bol v 19 tt a dnes mame 5 mesacneho synceka zdraveho , krasneho, a rodila som ako 35 rocna, takze nevzdavat a verit, viera dokaze zazraky, ked ste obaja v poriadku , tak len toto je moja rada

ivi17
5. feb 2012

@ivea Ahoj, ja som na tom podobne, tiez mam 33 a snazime sa druhy cyklus o prve 😀 Inak uz sa nam raz zadarilo vlani (to bolo na prvy sup), ale hned aj 2. mesiac odislo 😒 Drzim palce aby vam to vyslo ako si prajete 😉

puhinka
5. feb 2012

@kemonka ,keď najdem 2 čiarky,tak sa asi budem na tom baviť celý život ,bo len som vysadila lieky a vôbec to do mňa nedal 😀 😀 😀