V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahojte aj aj by som sa rada pridala ku vam snazilkam. Skusame sa viac ako rok o babetko a stale sa nam nedari, skusali sme uz i tabletky a udajne sme obaja v poriadku aspon to tvrdia lekari, no sme uz trochu sklamany lebo je to dost dlha doba. Pred 6 romi som potratila v 7 tyzdni ale lekar my zarucil ze dietatko mozeme este mat, prosim poradi my niekto co mame skusit este. dakujem
@katarina196 ahoj 😉 to mi je luto že ste prišli o bábätko a že sa nedarí dlho. Podla mňa ak ste ok, cyklus je pravidelný, tak už len skúsiť meranie BT a ovulačné testy a podla toho približne zistiť kedy bo bolo možné oplodnenie 🙂
@kemonka ,hej,bo už ma aj didi statočne bolia
@mauerka ,že babička 😀 😀 😀 prestaň 🙂
@katarina196 ,vitaj medzi nami a ja verím,že vám to víde 🙂
@katarina196 urcite budes mat, my sme cakali 11 rokov, predtym som mala 2 potraty, ten druhy uz bol v 19 tt a dnes mame 5 mesacneho synceka zdraveho , krasneho, a rodila som ako 35 rocna, takze nevzdavat a verit, viera dokaze zazraky, ked ste obaja v poriadku , tak len toto je moja rada

@puhinka ideš si zajtra robiť testík? Som nečítala dozadu príspevky...