V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@ivea Dakujem. Ved myslim pozitivne, budem cakat aspon do 15. 2. ci pride mrcha. Musim sa obrnit trpezlivostou 🙂 Nastastie sa v praci rozptylim a dufam ze to zbehne rychlo.
No s tym vekom...skor sme to nejako neriesili...teraz si vravim ze sme mozno mohli, ale ked sme po detoch netuzili skor tak na co by sme to mali silit.
Ty kedy cakas / necakas mrchu?
🙂 @pacica ahoj, vitaj, ja papam Femibion 800. Pri prvom tehu mi to poradila kamoska a potom aj moja doktorka, ze to mam brat este pred otehotnenim. Je tam viac vitaminov, porovnavala som to s jednou knizkou, ake mnozstvo ktorych vitaminov je treba v tehotenstve a zlozenie Femibionu to splna. Hlavne je tam kys. listova, ktoru je dobre brat aspon mesiac vopred aby sa v tele vytvorila urcita hladina.
Drzim palce 🙂
@mauerka tak to s tymi ovu testami neviem poradit, ale mas tie palicky rovnako silne? ja som na tom stale rovnako, testy pekne, len nie pozitivne, v stredu konecneee ku gyn na prehliadku 😉
Inak minule tehu som vobec neriesila ze mi meska. Potom som si myslelal ze prisla, lebo som mala slabe krvacanie, ale ked sa nerozbehlo o po 2 dnoch skoncilo, tak som uz tusila kolka bije 🙂 Ani test som nepotrebovala a s kludom anglicana som si pockala do dalsieho rana, aby som otestovala z ranneho mocu 🙂 Len teraz je uz ina situacia a viac to riesim.
@januliatko1985 Jeeej , ahoj januliatko...Dnes som zo srandy testla zase - od utorka do dnes stale rovnako - dnes trochu slabsia T ciarka... Je to cudne...hlien bol, bolesti v podbrusku tiez...to bolo v utorok-stredu. 😒 Ty ich teda musis mat v zbierke uz poriadne kvantum... 😉 😉
@mauerka
@januliatko1985
ja tiež testujem, a ja vôbec paličku nemávam, raz som mala takú slabulinkú takého ducha, až mám strach, či nemám náhodou anovulačné cykly ☹ ☹ ☹ neviem aké mam šance ☹

@ivi17 Velmi ma tesi ze su tu zeny po 30tke. Myslela som ze tu budem najstarsia.... 😀 Je mi luto ze odislo....ale treba mysliet pozitivne.....Drzim palceky....