icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

ivea
5. feb 2012

@ivi17 Velmi ma tesi ze su tu zeny po 30tke. Myslela som ze tu budem najstarsia.... 😀 Je mi luto ze odislo....ale treba mysliet pozitivne.....Drzim palceky....

barbora21
5. feb 2012

@puhinka Dakujem 🙂

kapokapo
5. feb 2012

@ivea ahoj, tak po 30tke je nas tu cela kopa, vitaj v klube:D

ivi17
5. feb 2012

@ivea Dakujem. Ved myslim pozitivne, budem cakat aspon do 15. 2. ci pride mrcha. Musim sa obrnit trpezlivostou 🙂 Nastastie sa v praci rozptylim a dufam ze to zbehne rychlo.
No s tym vekom...skor sme to nejako neriesili...teraz si vravim ze sme mozno mohli, ale ked sme po detoch netuzili skor tak na co by sme to mali silit.
Ty kedy cakas / necakas mrchu?

pacica
Odpoveď bola odstránená
puhinka
5. feb 2012

@ivea ,práveže je tu viac nad 30 ako pod 30 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
ivea
5. feb 2012

@ivi17 Mrchu cakam 11teho....

puhinka
5. feb 2012

@pacica ,ahoj,vitaj medzi nami 🙂
ja beriem kyselinu listovú 🙂

ivea
5. feb 2012

@kapokapo parada

puhinka
5. feb 2012

@pacica ,ja mám 23 🙂

ivea
5. feb 2012

@puhinka tak som rada ze som nasla tu vhodnu skupinu....je to prijemne pocut 🙂

ivi17
5. feb 2012

🙂 @pacica ahoj, vitaj, ja papam Femibion 800. Pri prvom tehu mi to poradila kamoska a potom aj moja doktorka, ze to mam brat este pred otehotnenim. Je tam viac vitaminov, porovnavala som to s jednou knizkou, ake mnozstvo ktorych vitaminov je treba v tehotenstve a zlozenie Femibionu to splna. Hlavne je tam kys. listova, ktoru je dobre brat aspon mesiac vopred aby sa v tele vytvorila urcita hladina.
Drzim palce 🙂

kemonka
5. feb 2012

@pacica ahoj 😉 ja beriem kys. listovu a ty aké?

ivi17
5. feb 2012

@ivea Ja 12 steho ale dufam ze nepride... 😉 Ak nepride testovat chcem najskor 15steho.

mauerka
5. feb 2012

@ivi17 A to myslis, ze vydrzis? Joj, baby, ja by som teda testovala hned po sexe najradsej 😀

ivea
5. feb 2012

@ivi17 aj ja som dnes pozerala na tie testy co ti daju vediet aj pred zmeskanim....ale je to drahe a nie je to na 100% tak lepsie je fakt pockat ak to naozaj bude meskat......Bolo by to krasne keby konecne neprisla obom. 😀

kemonka
5. feb 2012

@ivea aj ja som mala 30 🙂

ivi17
5. feb 2012

@mauerka 😎 to sa teraz tak odhodlavam, ale neviem ci vydrzim. Ale ked tie prazdne testy tak sklamu preto si radsej pockam 🙂 Vsak ked tam ma byt tak bude aj o 3 dni neskor 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
januliatko1985
5. feb 2012

@mauerka tak to s tymi ovu testami neviem poradit, ale mas tie palicky rovnako silne? ja som na tom stale rovnako, testy pekne, len nie pozitivne, v stredu konecneee ku gyn na prehliadku 😉

mauerka
5. feb 2012

@ivi17 Ty si jaka flegma 😉 Ale spravny pristup, musim si brat priklad z vas, baby.

pacica
Odpoveď bola odstránená
kemonka
5. feb 2012

@pacica ano len samotnu, ešte som si kupovala aj vit. E, ale už mi došiel a nekupovala som už. No pred prvým tehu som napr. nič nebrala, prišlo to nejako samé. Ako blesk z jasného neba 😀 😀 😀 pri mojich problemoch rôznych zdravotných

ivi17
5. feb 2012

Inak minule tehu som vobec neriesila ze mi meska. Potom som si myslelal ze prisla, lebo som mala slabe krvacanie, ale ked sa nerozbehlo o po 2 dnoch skoncilo, tak som uz tusila kolka bije 🙂 Ani test som nepotrebovala a s kludom anglicana som si pockala do dalsieho rana, aby som otestovala z ranneho mocu 🙂 Len teraz je uz ina situacia a viac to riesim.

kemonka
5. feb 2012

@januliatko1985 jeeej no ahoooooj 😉

mauerka
5. feb 2012

@januliatko1985 Jeeej , ahoj januliatko...Dnes som zo srandy testla zase - od utorka do dnes stale rovnako - dnes trochu slabsia T ciarka... Je to cudne...hlien bol, bolesti v podbrusku tiez...to bolo v utorok-stredu. 😒 Ty ich teda musis mat v zbierke uz poriadne kvantum... 😉 😉

mauerka
5. feb 2012

@pacica Najdi si na nete Femibion800 - zlozenie najdes a budes mat kedykolvek po ruke. Ide o to, ze tam je obsiahnuta listovka v takej forme, kt. sa lahko vstrebava. Z inych pripravkov /udajne/ nevstrebeme tu kys. listovu tak dobre.

kemonka
5. feb 2012

@mauerka
@januliatko1985
ja tiež testujem, a ja vôbec paličku nemávam, raz som mala takú slabulinkú takého ducha, až mám strach, či nemám náhodou anovulačné cykly ☹ ☹ ☹ neviem aké mam šance ☹

stanka02
5. feb 2012

@ivi17 Femibion som brala aj ja, brala som asi 2 mesiace a potom som bola tehu, v brani som pokracovala az do porodu