icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mauerka
5. feb 2012

@kemonka Ale ja mavam aj tie sprievodne priznaky... ☹ Boh vie, ako to cele je...

ivi17
5. feb 2012

@pacica nasla som link kde najdes zlozenie http://www.docsimon.sk/tovar/femibion-800-kysel... a clanok o kys listovej http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko... (vyznieva ako reklama na femibion, ale mna to presvedcilo 🙂 ) ale su aj ine vitaminove pripravky alebo sa da pokombinovat. Najlepsie je ale pestra strava a toto brat len ako doplnok.

januliatko1985
5. feb 2012

@mauerka heh, ja som si zbierala vsetky testiky, ptoom som ich ich cvakal a zacal vyhadzovat, aby som z toho nemala nervy, ale tak viem, ze som mala velmi nepravidelnu ms po vysadeni hak, tak sa tym ukludnjem a este aj tym, ze furt ta ms od porodu neni, takze u mna sa to moze hocikedy zvrtnut tak alebo onak 😀 sak nechame sa prekvapit.

pacica
Odpoveď bola odstránená
kemonka
5. feb 2012

no idem ja už žienky, dobrú noc 😔

mauerka
5. feb 2012

@pacica Este raz - FORMA toho vytaminu je ina, nie mnozstvo...

mauerka
5. feb 2012

@mauerka Jeziiiis, VITAMINU - samozrejme...hnabim sa 🤐

ivi17
5. feb 2012

@pacica neboj, ak su to vitaminy urcene pre buduce maminy, je to OK. Urcite vedia co robia. Aj tak je to len doplnok k strave. Skusim ti sem zajtra vypisat co je v tej knizke pisane o vitaminoch. Dnes uz idem haji 😲

ijanka27
5. feb 2012

@silvuska47 Napíš do fóra Grafy BT, baby tam dávali link na návod- tuším nejaká česká stránka to bola. 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
ivi17
5. feb 2012

@pacica Podla mna dober to co si si kupila a potom sa mozes rozhodnut co si kupis dalsie. Vacsinou byvaju tie balenia cca na 1 mesiac a najdolezitejsia je ta listovka.

janusa_
5. feb 2012

ciarocky na ovu teste odpracovane 😉 este poslem jednu spravu do roboty a spat 🙂 tesim sa ako mala 😵

janusa_
5. feb 2012

@katarina196
@ivea vitajte medzi nami 🙂

janusa_
5. feb 2012

@mia258 gratulujem k // 😵 vsetko dobre 🙂

janusa_
5. feb 2012

Ja vo vas normalne stracam prehlad, stale ked mam cas na net tak som tu sama 😔

ivea
5. feb 2012

@janusa_ ahojky Janusa

ivea
5. feb 2012

@janusa_ ja som tu este moja 🙂

yokralovnayo
5. feb 2012

@puhinka waaau vy ste teda šikovný 😉 blahoželám... ja som cez víkend nemala čas s malou na nočníky... 😅 teraz dokončujem obraz.... triptych ... takto bude vyzerat 🙂

http://www.originalabstractart.net/landscape/mo...

snáď bude do konca týždňa hotový... aby sme si ho mohli vyvesiť v obývačke 😉 dnes sme dávali garnížu a kúpila som hnedé závesy, tak sa vytešujem 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená
janusa_
5. feb 2012

Inak otazocka: Baby alchemilka sa smie len do OVU ze? a takisto je to s rebrickom?

pacica
Odpoveď bola odstránená
janusa_
5. feb 2012

@ivea tiez tak ponocujes? 🙂

ivea
5. feb 2012

@janusa_ nie ja som v inej casovej zone 😀 . Ale som rada ze niekto ponocuje....

janusa_
5. feb 2012

@ivea nemam prehlad trosku 😀 😅 a kde si konkretne?

lucia99
6. feb 2012

ahojte, po dlhsej dobe sa hlasim...
novym tehulkam gratulujem a snazilkam drzim palce nech sa na testikoch objavia vytuzene // ciarocky 🙂
@puhinka som zvedava ako testik 🙂
ja som maniu EVITA mala asi pred rokom 🙂 som bola na materskej a pre mna to bolo velmi dobre citanie, take jednoduche ale dobre...
ja cakam na MS, dnes mam 31DC vcera som nevydrzala a testla aj ked som vedela ze bude negativny lebo ziadne tehu priznaky vobec nemam a ani ovu som asi nemala lebo posledny cyklus som dostala na 17DC takze som to mala divne 😠 doteraz som mavala celkom pravidelne cykly tak snad mi to nebude zrazu blbnut! no len ani MS priznaky nemama tak uvidime co prinesu najblizsie dni. najradsej by som bola aby MS prisla co najskor aby sme mohli zase snazilkovat 😉
inak ja zatial ziadne vitaminy nepapam, ale asi by bolo vhodne aspon tu kys.listovu. pri prvom tehu som bravala kys.listovu ktoru mi predpisal lekar ked mi zistil ze som tehu a kupovala som si aj babyplan.

janulap
6. feb 2012

@puhinka ano 18.2 mam narodeniny.A v tom grafe je pre februar 28 rocnu chlapec a pre februar 29 rocnu -dievca....ale myslim,ze to je jedno. 🙂

filipka21
6. feb 2012

Ahoj baby ako sa máte?Čo máte nové puhinka čakám ako malé dieťa na sladkosť ako si dopadla 🙂 Veľmi ti to prajem a hlavne nech je to diavča a v prvom rade nech je to všetko ok a ste obe zdrave 😉

misel1
6. feb 2012

@maryjou my sme do konca nevedeli co budeme mat ale ja som si myslela ze chclapca a intuicia sklamala 😒

mauerka
6. feb 2012

@misel1 Teba kedy vlastne caka ovu tento mesiac?

misel1
6. feb 2012

@mauerka no akurat mi dorazili nove testy co som objednavala tak dnes vecer budem testovat ale podla toho ako sa sledujem asi uz aj mam tak od soboty ale aj tak mozeme az dnes vecer nieco podniknut lebo manzel ide dnes k tomu urologovi a nesmie nic uz 5 dni az dnes u lekara 😉 😕