icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mauerka
6. feb 2012

@misel1 Ze dnes u lekara - to si to teda vazne "uzije" chudak 😀 😀 😀 Ale pekne, ze ide s tym nieco robit,
Hut ab!

janusa_
6. feb 2012

Ahojte, bola som u dr. aaa nam nestaci jeden mame rovno dva krasne folikuly z ktorych by mohlo nieco byt! 😵 jeden ma 19mm a druhy 24mm 😵 😵 😵 cize clostil zabral naplno 😎 v piatok mam ist na kontrolu ci praskol aspon jeden, ak nie tak tomu dr. pomoze 🙂
sup moj graf dnesny: http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2/ , inak ciarky n aovu teste mam stale 2, dnes rano neboli ani silnejsie ani slabsie.
Krasny zaciatok dna 🙂

misel1
6. feb 2012

@mauerka no moja akoze on mi stale robi nervy ze nikde nejde no uvidime ako to dopadne lebo az poobede o stvrtej ma ist...akurat mi vravi ze mu tam mam ist zobrat ten poharik a hotovo,boze ti chlapy...

filipka21
6. feb 2012

@misel1 ahoj prosím ťa odkial si objednávaš tie testy?Dakujem

puhinka
6. feb 2012

@yokralovnayo ,ty maľuješ? som zvedavá,na ten tvoj,bo tento je nádherný,nepochybujem o tom,že tvoj bude rovnako nádherný 🙂

puhinka
6. feb 2012

@janulap ,máš narodeniny v ten istý deň ako moja mama 🙂
myslím si,že keď máš národky 18.2 a predpokladanú ovulku 28.2. tak už kukaj o rok viac 🙂

janusa_
6. feb 2012

a v tej euforii by som skoro zabudla:
@zuszana @kemonka dufam ze sa nemylim v nickoch ale asi s vami som pisala o soji ako nahrade clostilbegytu, dr . povedala ze ak budem velmi chciet tak buduci mesiac- ak este budeme snazilkovat tak mozme skusit ale ona ju velmi neodporuca lebo ma vraj velmi vysoky obsah draslika 😒

puhinka
6. feb 2012

čaute ženy,tak MS nikde...ráno som išla sama odniesť malého moč k dokotorke,lekáreň zavretá a otvárali až za 20 minút,to sa v tej zime nedalo vyčkať,išla som domov,ale drahý mi dúfam donesie ten test,inak ho kusnem do ucha

Vonka taka žima, že kedz poviš voda, čuješ ľad :D :D jedna perlička z dnes 🙂

yokralovnayo
6. feb 2012

@puhinka ano malujem 🙂 dcerka ma v detskej izbe namalovane postavičky na stene- šmolka, šmoulinku a mickey mousa 😉 a čo test?? robila si si dnes???? 🙂 😵

janulap
6. feb 2012

@puhinka tak aj mamine zelam vsetko naj 😉 myslim,ze ovulku by som mala mat cca kedy-niekedy koncom tyzdna?Ked menzes som mala 28.1 a mam 28 dnovy cyklus.

puhinka
6. feb 2012

@pacica ,úplne ti stačí kyselina listová pokiaľ by ti lekárka nepovedala inak...ja mám negatívny postoj k prehnanému cpaniu sa vitamínmi...pri malom som brala hlava nehlava všetko,čo mi prišlo pod ruku a nezažila som ani tehu chute,bo tie tabletky mi všetko vynahrádzali a malý mal cez 4 kg,keď sa narodil...no a ešte som aj prenášala...
@filipka21 ,ty si taká zlatá ,cmuk ďakujem moc 😵

janusa_
6. feb 2012

@puhinka drzim palce aby si bola tehu 🙂 inak si vychodniarka?

puhinka
6. feb 2012

@yokralovnayo ,aj môj malý má na stene zase maoškov z macka pu 🙂 a chystám sa na MC queena cez celú stenu ,no neviem sa do toho dokopať,tak sa mi nechce...som lenivec 🙂
test som ešte nerobila,počkám,kým príde drahý z práce...a to si môžem aj cez deň normálne urobiť testík?

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ ,ja som čistá Blava 😀 😀 😀

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ ,moc ti prajem,aby ti to vyšlo 🙂

janusa_
6. feb 2012

@puhinka ale ide to aj po vychodnarsky 😀

janusa_
6. feb 2012

@puhinka dakujem krasne 🙂 dufam verim ze vyjde 🙂

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ ,ja nič proti vychodniarom,ja som taká priateľská duša 😀
prečo si si myslela,že som z východu?

janusa_
6. feb 2012

a dnesny den mi nepokazi ani blba suseda, ktora ma od rana zerie s tym ze sa mam postarat o to aby spred vchodu bol odpratany sneh a ohorky od cigariet , lebo ked opadne sneh tak bude neporiadok.Kvalitne sme sa pochytili len cakam kedy zas zavola policajtov, lebo sme asi jedina rodina v panelaku na koho nevolala 😀

janusa_
6. feb 2012

@puhinka Vonka taka žima, že kedz poviš voda, čuješ ľad :D :D pre tuto perlicku tak vychodniarsky znie 😉

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ ,ja som sa minule pohádala so susedou,kôli môjmu psovi...ale tá stará s prepáčenim zakomplexovaná chudera sa naváža do každého suseda...ja jedina som ju poslala kade ľahšie,tak tá puča mi povedala,že nemám psa púšťať do záhrady...krava,len za to,že ona má malého psa a že moja Cow na toho jej čokla šteká ...a čo má robiť???

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ ,jaj to áno...to kamoš mal na stene na FB,som mu to čmajzla,lebo ma to pobavilo 🙂

yokralovnayo
6. feb 2012

@puhinka podla mna mozes kludne aj cez den vyskusat testnút ked ti to uz tolko mešká 😉 nech ti pre istotu kupi 2 aj na zajtra ráno 🙂 to ty si mi písala že by ste chceli na druhom začať pracovať a žv lete?? viem že ešte ale 3 baby to tu spomínali okrem mna.. jéééj strašne ti držím palce aby ti to vyšlo... 😵 hned daj vediet

janusa_
6. feb 2012

@puhinka 😀 😀 😀 to asi v kazdom panelaku sa najde taka "inteligentna" zenska..
a kde mas potom pustat psa? a ked pes nema stekat tak nech ona nerozprava- ved je to prirodzene ze aj pes chce komunikovat.

janusa_
6. feb 2012

@puhinka ale je to aj pravdive 😀

puhinka
6. feb 2012

@yokralovnayo ,ja som písala ,že chceme začať v marci...akýkoľvek výsledok dnešného testu ma poteší 🙂
neg preto,že môžeme snažiť o babu
poz preto,že druhého syna budem milovať aj keď nebude nosiť pukačky 🙂
povedala som mu,že mi má kúpiť dva...
baby,koľko inak stoja testy,také obyč? ja som si pomaly tri roky nekupovala

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ ,my máme RD

yokralovnayo
6. feb 2012

@janusa_ to ja som si pred zimou vyložila na chodbu v baráku muškáty a moja milá suseda stihla povyzváňať asi 6tim rodinám koho sú tie muškáty, lebo že som jej na SPOLOČNEJ chodbe obsadila miesto... 😠 a to mi prišla oznámiť v sobotu ráno o 7.30 !!! 😝

janusa_
6. feb 2012

@puhinka jaj nevedela som 😅 ale i tak take zenske nemusim . nechapem co ich na tom bavi ze otravuju zivot ludom.

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ ,ona je trúba,sesternice bývajú hneď vedľa nich cez záhradu od nás a im zase hubuje za papágaje,že kto to má počúvať,ale oni nemajú len hocijaké...oni majú žakov za 25 tisíc jeden a ona sa ide rozhorčovať kôli svojmu 10 tisícovému mopslovi,ktorému kupuje pečené kurča