icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
6. feb 2012

@yokralovnayo najmladrsdia nie si 😉 mam 19 😎

janusa_
6. feb 2012

@januliatko1985 dakujem 🙂 moj ovu testtiez tak vyzera ze aj by chcel byt pozitivny aj mu stale kuuusticek chyba ale treba dufat ze budu ciarocky take ako maju byt🙂

moonlightka
6. feb 2012

Ahojte baby...tak som tu zas...dnes ma prist mrcha a zatial nic..a ani ziadne bolesti....uplna pohoda....v kazdom pripade je to divne lebo to u mna pred mrchou byva uz horor a teraz nic...takze to moje testovanie bolo asi predcasne...uvidime...este vydrzim...a zajtra otestujem...juuuuj som v napati 😀 😀 😀

janusa_
6. feb 2012

@mia258 nie si najmladsia ja sice este deti nemam ale mam 19 , 20tku az v lete 🙂 som rada ze nie som jedina taka mladunka tu 😵

janusa_
6. feb 2012

@moonlightka drzim palce aby si nasla na testiku // 😉

janusa_
6. feb 2012

@anniel vitaj medzi nami 😉

@5759 je mi luto ze mrcha prisla ale mas pred sebou novy cyklus novu nadej netreba zufat bude dobre 😉

puhinka
6. feb 2012

@maryjou ,ešte nedošiel drahý,ešte som si nerobila test 🙂
@misel1 ,kedy? 😀

moonlightka
6. feb 2012

@janusa_ dakujem...aj ty snazilkujes? ja sa uz tusim budem bat aj testovat...kvoli tomu neprijemnemu pocitu ked tam nic nebude...

janusa_
6. feb 2012

Zaplnim celu stranu o chvilu sakra 😅 inaak drahy mi spravil sok- netusila som ze mi cita zalozky v notebooku - a on dnes vytiahne igelitku plnu grepov a s usmevom zahlasi ze ked uz mam tie plodne tak nech mam poriadne 😉 takze mam liter grepoveho dzusiiku 😵

puhinka
6. feb 2012

tak pome baby rýchlo,kto tu má 18? 😀 😀 😀

moonlightka
6. feb 2012

@janusa_ super to je zlate 😉

janusa_
6. feb 2012

@moonlightka nie je zaco. Ako dlho snazilkujete? netreba sa bat ten spravny cas na babo raz pride a ano aj my snazilkujeme uz zopar mesiacov 😉

janusa_
6. feb 2012

@puhinka ty nas drzis v napeti poriadne s testikovanim😉

mia258
6. feb 2012

@janusa_ aj ja mam 20 az v lete, v auguste 😅

moonlightka
6. feb 2012

@janusa_ aj my uz zopar mesiacov...uz je aj dost testovani za mnou 😝 teraz si od toho slubujem viac 😉 no uvidim...ale verim...strasne verim 😉

moonlightka
6. feb 2012

@puhinka to je jedno kto ma 18 😀 😀 😀 testni 😉

janusa_
6. feb 2012

@mia258 😀 😀 😀 aj ja som augustova 😉 😀

janusa_
6. feb 2012

@moonlightka ja prave preto nikdy netestujem takmer inkdy lebo stale mam ten pocit ze sa sklamem - a stale den potom ako si poviem ze dalsie rano uz budem testovat dorazi mrcha -co uz aj taky ludia musi byt 😉
urobis testik a budes vediet na com si 😉

mia258
6. feb 2012

@janusa_ este povedz, ze si ku koncu augusta 😀 😀

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ ,a ja som kludná ako nikdy,ešte som si aj dobré latte teraz urobila a preberám si fotešky,čo som dnes naháňala malého s foťákom po dome od nudy
ale závysláčky ako závysláčky...prečo mi niekto ide vyčítať internet,keď nikam nechodím,s kamarátkami sa vidím raz za mesiac,manžo je stále v robote a keď je doma,tak buď niečo robíme ,alebo hrá PC hry,Igorko je pol dňa u deda v izbe a ja mám čo robiť? štrikovať? to ma nebyví,mňa baví fotiť a kde sa preberajú fotky? predsa na PC...
no a keď sa potrebujem vykecať,tak je tu MK,veď som doma už 2 roky
kebyže je pekne,tak už som vonku na ihrisku s malým...celé leto som s ním bola vonku,každý deň sme ráno vypadli,nabalila som jedlo a došli sme až večer o siedmej,Pc som zapínala o 20:00 hod večer,keď už sme boli okúpaní a v posteli...ten článok napísal určite človek podobný mojej matke,tá na mňa tiež zazerá,keď sedím pri PC

janusa_
6. feb 2012

@mia258 na zaciatku 😉 😀 9.teho 😉

osicka36
6. feb 2012

ahojte... tak aj pre nás je tento rok ten pravý 😉 teda aspoň v to verím 🙂 takže sa pripájam k vám. Aj keď ja už to šťastie mám...mám dve krásne detičky...ale ešte by sa nám páčil malý uzlíček 🙂

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ ,PRESNE...vždy sa bojím,že aj tak budem sklamaná a bude negatívny...a ja viem,že aj tento bude negatívny...ja sa testnem,ale až keď mi ho drahý donesie...teraz tu nemám nič...u nás v Čunove nemáme ani bankomat,nie to ešte lekáreň 😀 😀 😀

mia258
6. feb 2012

@janusa_ ja som az 27. 🙂

puhinka
6. feb 2012

@moonlightka ,nemám čím Mici...čakám,kým mi drahý donesie test a on príde domov až okolo piatej-šiestej

janusa_
6. feb 2012

@puhinka mozno preto si kludna lebo v kutiku duse tusis dobru spravu 😉

a z toho clanku o zavislackach si nic nerob 😉 to urcite ako pises tak pise niekto kto nezazil cele dni doma len s malym dietatom, aj matka potrebuje sa vykecat niekedy nie len kukat do steny 😉

janusa_
6. feb 2012

@osicka36 vitaj 😉 a prijemne a hlavne uspesne snazilkovane prajem 😉

janusa_
6. feb 2012

@mia258 cize nie som najmladsia 😉 🙂 t y si uz znamenie panny ze?

moonlightka
6. feb 2012

@puhinka kto co vypisoval? to by ma teda zaujimalo 😉

mia258
6. feb 2012

@janusa_ no zasa to na mna padlo 😀 ano, som panna 😵