icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

moonlightka
6. feb 2012

@osicka36 ahoj pozeram ze mas rovnaky vek ako ja 😉 ale ty uz mas dve deticky a pekne velke...ja mam len jedno...dvojrocne 😉 ale velmi by sme sa potesili surodencovi.

mia258
6. feb 2012

@osicka36 drzim palce v snazilkovani 😉

janusa_
6. feb 2012

@puhinka raz musi byt test aj pozitivny mozno dosiel ten spravny cas🙂

moonlightka
6. feb 2012

@puhinka juuuj skoda...chcelo by to radostnu spravu...aby to aj ostatne nakoplo 😀

janusa_
6. feb 2012

@mia258 ale vek je len cislo 😉 kazdy je tak stary ako sa citi 🙂

mia258
6. feb 2012

@janusa_ to je pravda, ja sa obcas citim na 20, niekedy na 30 a niekedy na 45 😀

Musim utekat po malu, volali mi z jasliciek, ze sa akurat zobudila 😵

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ ,práveže naopak,som kľudná bo tuším negatívny test...ako vždy...ešte aj keď som bola tehu s igorkom mi vyšiel negatívny a bola som tehu,ja som prekliata 😀 😀 😀

puhinka
6. feb 2012

@mia258 ,jéj a ty bývaš vo Francúzku? 🙂

zora256
6. feb 2012

@janulap Ahoj!
Preto si myslím,že len jedno,lebo mi lekár povedal,že nemám šancu otehotnieť kvôli polycystickým vaječníkom,a ani pri malom som nemala šancu,len s liekmi na úpravu cyklu som po 3 rokoch snaženia otehotnela a mala rizikové tehotenstvo,tak ja by som do 30tky chcela stihnúť ešte jedno,ja nechcem viac detí,keďže sme dosť nedobrej finančnej situácií a aj s robotami,sa nedá nájsť práca na okolí 60km.A možno i ďalej b som nič nenašla a to by už nebolo dobré,kvôli deťom toľko byť mimo z domu,bez vodičského a auta☹

moonlightka
6. feb 2012

@puhinka hmmmm...zaujimavy clanok...nuz asi som v poriadku, lebo som tu len ked mi dieta spi 😀 😀 😀 😀 rozmyslam co robili zenske na metrskej ked nebol net a bola takato strasna zima 😀 😀 😀 to musela byt nuda 😀 😀 😀

janusa_
6. feb 2012

@zora256 v dnesnej dobe je problem s financiami skoro v kazdej rodine zial 😔 ono polycysticke vajecniky su s prepacenim svine, ale teraz sa mozes tesit aspon zo synceka a ked sa vam financna situacia zlepsi tak sa budete snazilkovat a mozno to nebude tak dlho trvat ako pri prvom 😉

janusa_
6. feb 2012

@mia258 presne ten nazor mam aj ja poznam to podla seba 😉 utekaj ale pomaly 😉

janusa_
6. feb 2012

@puhinka 😀 ale neber to tak testy su niekedy skreslene 😉 hlavne ze si bola tehu a mas synceka 😉
cize aj ked ti dnes vyjde nahodou negat. test takze to nemusi hned znamenat ze tehu nie si 😉

osicka36
6. feb 2012

@janusa_ ďakujem pekne 🙂

osicka36
6. feb 2012

@moonlightka hej sú to moje slniečka 🙂 ...ale už aj nevydarené manželstvo za sebou ☹ ....ale toto maličké by malo byť plodom jednej krásnej lásky...tak veľmi dúfam

moonlightka
6. feb 2012

baby a odkedy zacinaju tie zaujimave chute? bo teda ja jem vsetko do vsetkeho...sladke a sunku a podobne kombinacie...neviem ci mi z tej zimy sibe alebo to moze byt predzvest niecoho 😀 😀 😀 ale to by bolo este hadam skoro 😀 😀 😀

janusa_
6. feb 2012

Babyy vykopnite ma odtialto niektora 😅 cely den tu sedim ako lenivec, ble tri dni som necvicila ani doma ani vo fitku a to som si povedala ze budem chudnut , utesujem sa len tym ze aj sex je pohyb 😅

moonlightka
6. feb 2012

@osicka36 jeeeeeej tak to drzim palce velmi velmi, nech sa zadari a nech ste vsetci 5 krasne stastni 😉

janusa_
6. feb 2012

@moonlightka u kazdej zeny su tehu priznaky individualne 😉
mohli by ste aj ty aj @puhinka pridat pozitivne testiky aby ste nas inspirovali 😉

moonlightka
6. feb 2012

@janusa_ 😀 😀 😀 😀

moonlightka
6. feb 2012

@moonlightka to bolo myslene na ten sex ze je pohyb 😉

osicka36
6. feb 2012

@mia258 ďakujem...zíde sa mi to už predsa len nie som najmladšia 🙂 .....a tiež držím palčeky

janusa_
6. feb 2012

@moonlightka 😀😀 myslerla som si ze to bolo myslene na to ze aj sex je pohyb 😀😀 ale mam pravdu ci nie? 😀

moonlightka
6. feb 2012

@janusa_ ved by som chcela ale co mam robit ked zatial bez ciarky, dnes mrcha zatial nie je ale som rozhodnuta ze testnem zajtra alebo v stredu...a ked pride ani netestnem...ale vlasne asi aj tak testnem, bo mozno nejaka pride...aj pri prvom mi este prisla taka dvojdnova....no uvidime...mam z toho steklenie v bruchu... 😀 😀 😀 ale zasa pravdou je ze okrem toho ze mam nadchu a kycham ako slon, svrbi ma v nose a som riadne prechladnuta (mimochodom aj preto mi mrcha moze meskat - to ma napadlo teraz 😢 ) ale citim sa fakt inak ako vzdy...no uvidim...uz o tom privela lamentujem 😀 😀 😀

moonlightka
6. feb 2012

@janusa_ jasne ze mas pravdu 😀 😀 😀 inak mate pri snazilkovani niekedy aj pocit ze sa vam uz nechce takto sportovat?...lebo ja teda niekedy mam 😀 😀 😀 😀

janusa_
6. feb 2012

@moonlightka fakt privela lamentujes nelamentuj tolko len ver ze mrcha fakt nepride 😉 a nech ta nenapadaju blbosti 😉
a nie my mame rpaveze takehoto sportu malo 😒

moonlightka
6. feb 2012

@janusa_ uz sa stopujem 😀 😀 😀

janusa_
6. feb 2012

@moonlightka stopuj stopuj ale hlavne testuj 😉 😀

mauerka
6. feb 2012

@osicka36 Tesim sa, ze dalsia snazilka v mojom veku. Poviem ti pravdu, nemyslela som si este pred pol rokom, ze budem cela hrrr.. do babatka 🙂 Ale sme! Nie za kazdu cenu, skor tak podla motta: "Posnazime sa a ked nic, tak nic..."Vitaj.