V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@mia258 a co myslis to jedenie za troch ma aj nejaky suvis? teda neviem ako si na tom ty, lebo celu diskusiu co zmeskam kvoli casu necitam 😉 teda potrebujem objasnit 😉
@zora256 Ahoj, ano...teraz tuzobne ocakavame nasho drobca, a tesime sa. Ja sa uz neviem dockat, kedy sa bude hybat a tak trosku ma kopkat...
Budeme drzat palceky, aby sa to podarilo...
My sme otehu moc skoro..ani pre mna to nie je dobre....
Uz pocuvam tie reci, ako to budem mat tazke, kedze uz jedno male sidlo mame - IO mesiacov...
ahojte, dnes mám také zvláštne pocity v podbrušku ako pred mrchou, alebo cez ovulku ale tú by som mala mať až okolo 13.2 (mám až 31 dňový cyklus) aj som si dnes urobila ovutest a negatívny....je to 8. DC a netuší čo sa deje 😒
@pacica chcela som Ti napisat tie vitaminy a mineraly potrebne v tehu, ale da sa to aj vygooglit, nasla som napr. http://primar.sme.sk/c/4117069/vitaminy.html a http://baby-web.topky.sk/Clanky/a1430-Vitaminy-... a este http://baby-web.topky.sk/clanky/a435-Vyziva-v-t...
@moonlightka to bude asi kvôli tehu, aspoň sa na to vyhováram, ale ja tak jem aj normálne 😅 😅
@janusa_ Ahoj!
Nenazvala by som snaením,proste si len tak užívame,a ak bude tak bude,a ak nie tak riešiť by som riešila až keď sa bude môcť,keď uplinie pôžička.Čiže o 4 roky. 🙂 A čo nové u vás?
@kemonka Ahoj!
Ja som tu aj bola aj píšem sem,ale tak my sa tak poriadne nesnažíme ešte,len sa proste nechránime,keďže ,ajtak by som tak ľahko neotehu,taksa nemám prečo báť,a ak sa po čase podarí skôr nevadí,nejak to zvládneme,a ak nie tak začnem riešiť až o 4 roky.Ako to vyzerá u teba?Vkartách ani moc nie,ale ja si ich vykladám skôr zo srandy pre seba na rok a potom o rok zas.Tak podľa nich sa podaril a malý,tak im trošku aj verím vtomto ohľade,vyšlo na oktober a keď som otehu dozvedela som sa až koncom novembra a potom som si spomenula,že mne presne na október ukázali karty a na tento rok ukázali na september,ak vtom mesiaci sme sa rozhodli chrániť,keďže ešte máme tú pôžičku a o rok uvidíme zas na kedy ukážu,proste mám šancu raz za rok podľa nich,ale aj to je viac ako nič 😵
@janka3a Ahoj!
Nesmúť,budz šťastná a nedávaj na reči,veď do pôrodu malé narastie,a bude to len lepšie.My keby sme nemali pôžičku,tak by som rada bola zas tehu hoci i hneď,aj keď bude mať malý len 7 mes.Nevadilo by mi,proste by sa vedeli lepšie pohrať,ako jedno 3-4 ročné a druhé len 1ročné,proste budú viac parťáci a jeden druhého budú zabávať a nebudeš sa musieť ty hrávať snimi,len dozerať na ne.Ja len dúfam,že do roka budem i tehu aj napriek doktorovým rečiam a aj pôžička bude už takmer za nami,kým porodím.Ja proste verím,že ten hore nám chce len dobre a nie zle,a každý problém je nato aby sa vyriešil a posilnil,poučil,a nie nato aby nás zlomil,neboj všetko bude ok,len sa usmievaj,miminko cíti tvoje nálady nenechaj sa vyviesť z rovnováhy 😉 Držkám palčeky! 😵
Dobre ranko: http://www.fertilityfriend.com/home/3ac8b0 , zacina to pekne stupat, uff. 🙂
Dobre ranko.. dievcata vy teda toho za jeden den/vecer napisete..dakujem za uvitanie.. mam vsak stale taky dobry sejk z mojich pocitov.. akurat o mesiac idem na preventinu prehliadku ku gynek. tak dame asi s pani doktorkou debatu.. lebo ta ma vzdy nalamuje kedy sa budeme tesit s maleho drobca.. 🙂 .. nechcem to dlho odialovat.. beriem duphaston, lebo som neovulovala.. tak aj zo zdravotnej stranky by som nechcela dlho cakat.. chcela by som dietatko priviest na svet na prelome zimy a jari.. tak hadam sa podari... ja fakt chcem dietatko.. ty brdooooooo 😲
Dobré ránko 🙂 ale ste toho yase popísali nestíham čítať.Dnes je pre mňa hrozne zlý deň.Od rána 1:00hod som stále vracala a teraz mi je tiež strašne zle ☹ som zvedavá z čoho to mám 😨
ani ja nestíham čítať, ale včera som si robila na jednej z tých stránok, kedy podľa vášho narodenia, sú plodné dni, a tak nám to vychádza tento mesiac na 7, 8, 9, takže večer čakám manželíka a ešte takto po "svojom" dooslavujeme jeho včerajšie narodeniny, jáj ako ja ho len strašne milujem 😵
a k dokymu idem vo štvrtok, lebo už to nejako dlho nejde, tak akoby sme chceli 😉 tak nech helfne on, no nie?
@danuska111 ako sa vyratuvaju plodne dni podla narodenia?to som este nepocula nikde
@ktore http://www.antear.com/link2.html zle som sa vyjadrila, výpočet počatia, hodila soml link, to je niečo ako Jonáš, len tú stránu som niekde stratila a bolo to aj tu v diskusii, len neviem, na ktorej strane a tam mi to vychádzalo tiež tak ako tu na tejto
@danuska111 skusila som.ja som mala ms 19.12 a plodne dni vysli na 22,23,24 a to som este krvacala.inak ovulaciu som mala cca31.12 takze sa to dost smiklo ten vypocet.radsej sa riad podla teplotky a pocitou.moze sa stat ze to niekomu akurat sadne ale ja tymto vypoctom neverim lebo so bola osobne u jonasa aj vypocty mi dal a sedem rokov nic sa nedarilo....to musi mat zena vzdy presne ms a ziadne problemy a hormonalne odchylky.a to je velmi zriedkave lebo uz stresom sa moze posunut ms o par dni.takze sa riad skvor samou sebou.
@danuska111 ..ďakujem, pridala som si stránku do svojej zbierky 🙂 ...aj keď mi tieto výpočty a tiež aj od Jonáša(mám ho doma) vychádzajú stále okolo mrchy...celkom mimo plodných dní ☹ ...tak veľkú nádej tomu nedávam...ale priznám sa koncom januára sme podľa toho skúšali 🙂 ...tak uvidím
@yokralovnayo ,že sem odbiehaš kôli mne,tak ty aká zlatá 🙂
tak negatívny negatívny...nie som tehu a včera večer už som mala také tlaky dole,že hovorím drahému,že už sa mi rozbiehajú a nič...
rozhodla som sa,že v pondelok (ak nedostanem MS) idem na vyvolávačku
včera som sa už neozvala,mali sme doma tichú domácnosť,ale nie kôli tomuto 😀 😀 😀 no už je dobre 🙂
@puhinka aha ja som myslela ze hned pojdes doktorovi,
No my po vcerajsich muzovych testoch tiez napeta situacia doma tak som zvedava ake budu vysledky al ena prvy pohlad sa vsetko doktorovi pacilo tak asi sme mali ze by stale zly timeming 😒 😒 Ja som14DC a ovu este nikde nechapem....
@iskrickaa ,práveže mi doktorka pred týždňom povedala,že ovulácia prebehla a vaječníky sú v pohode
podľa mám pobláznené telo z HAK ešte
@ivea ,ale to už by ukázalo,keď som dnes 37 DC,nie?
@maryjou ,zlatá 🙂
ja sa skôr bojím,že ak budem mať takéto dlhé cykly,tak v marci ani nebudem mať ovulku...:/
@kemonka ,nedostala som ešte vyvolávačku,tú dáva moja doktorka až po 14 dňoch meškania MS
@janusa_ ,ja neviem prečo nemám mrchu,asi sa mi niekto za niečo mstí alebo čo...
baby mrcha po ceste ku vám zamrzla.Veď vonku je zima.Držím palce aby čo najskôr dorazila aby ste mohli začať daľšie snažilkovanie 🙂
@gotana ,vitaj medzi nami 🙂
@janka3a ,všetko zvládnete,kedysi matky vychovávali 11 deti v horších podmienkach 🙂 dve sú pohoda 🙂
@filipka21 ,asi sa vám zadarilo,keď blinkáš 🙂
@petuska86 ,myslala som na teba,že ako si na tom 🙂
aj ja mám tlaky,už ma napadlo,že možno na to moc myslím a preto som ešte nedostala MS... 😀 😀 😀
ahojte,
@puhinka no skoda ze bol test negativny, ale ide sa dalej. hlavne nech mrcha pride cim skor!
ja mam dnes 32DC a tiez este nic a nemyslim si a ani sa necitim ze by som mala byt tehu, tak tiez uz len cakam kedy ta mrcha pride. doteraz som nemala problemy a este som nikdy nebola na vyvolavacke ale ked bude meskat 14dni tak pojdem. a neda sa ist skor na vyvolavacku?

ivea - tak to hej nikdy nevies..no nie už o druhe,,prvé som spontánne potratila v 17tt. pokúšame sa už druhý mesiac, tak uvidíme, čii to vyšlo 😉