V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
kacena85 ... no presne ako pises.. mam cas na maj..🙂 dovtedy stihnut vsetky potrebne vysetrenia pre ubezpecenie, ze som oka.. mam viac zdravotnych komplikacii.. takze chcem to vsetko stihnut, lebo pri mojej praci mi leti cas ako voda.. no a plus, pripravit telicko a vhodne prostredie pre uhniezdenie 🙂 ... tvoja strata ma mrzi.. verim, ze sa vam zadari a male slniecko vas coskoro potesi... moja sesternica tiez 2x prisla o malu hrcku v brusku, ale do tretice ma maleho Jakubka.. museli jej vsak zistit, ze ma trombocytopeniu..
http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2/ hop dnesny graf 😉 inac neskutocne ma od rana boli podbrusko a aj cely pravy bok ale co uz nejak vydrzim 🙂
a mam dobry tyzden 🙂 dnes som si podpisala zmluvu a zacala sa zaucat u kolegyne ktoru budem zastupovat ked bude na materskej 🙂 konecne po dlhych mesiacoch zmluva na dlhsie ako 3mes.
Ahojte baby. Tak ja nejak teraz nestíham chodiť sem medzi vás a asi nebudem ani môcť často chodievať ☹ sem tam niečo prihodím... otca mám v nemocnici, dnes sme sa dozvedeli, že má nádor ☹
čo sa týka snažilkovania, mám pred MS, tak uvidím či príde, či nie
caute baby ....tak som tu dnes zasa...a potrebujem radu...rano som robila test nie 10tkovy. Vecer mi mm doniesol 10tkovy RapiClear. - vraj kvapnite 4 kvapky a pockajte 2-4 min, tak som kvapla a pockala a nic. Potom som pre istotu-zena vymyselnicka 😀 😀 😀 ... kvapla este 2 kvapky a potom ....no uplne uplne slaba ciarka... co si mam o tom mysliet??? Som z toho paf...teraz neviem ci som alebo nie som...jedine co viem isto je ze som aj riadne chora...mam 37,7 kycham, z nosa mi tecie....teraz neviem ci si nieco dat od choroby....PORADTEEEEEEEE !!!!!!!!

@puhinka to ma mrzí...nie si prechladnutá???ja neviem ja mám presne na 28 dní ako hodinky...čomu sa teším,,,ale liečila som sa " koloidným striebrom" - vid.google, ,,ešte minulý rok a cyklus mi napravilo...