icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

delideli
19. feb 2012

ahojte, pridavam sa k snazilkam 2012 a dufam,ze tento rok nam to vyjde..snazime sa od minulej jesene, v decembri sa nam zadarilo, bohuzial o fazulku sme prisli na konci 7tt..:( verim ale,ze tentokrat sa nic podobne nestane a dotiahneme to do uspesneho konca..🙂 snazit by sme sa chceli zacat tak o mesiac, dva, lebo zatial som len 2 tyzdne po kyrete..drzim aj vam vsetkym palce a dufam,ze tehulky budu pribudat 🙂

zelovocka
19. feb 2012

@delideli ahoj, tentoraz vám to určite vyjde, anjelik pošle novú malinkú fazulečku a dotiahnete to až k velikánskemu tehu brušku a zdravému bábatku 🙂 držím palce 😉

sabaka
19. feb 2012

@delideli ahoj vyborny nickname mimochodom 😅 je mi luto, ze ste o fazulku prisli, presne viem ako sa asi teraz citis, nam sa stalo to iste pre 2 tyzdnami...missed a. v 9.tt. tiez som nieco vyse 2 tyzdne po kyrete a tiez sa skusam naladit pozitivne a verim, ze nabuduce to vyjde! tak nam obom a aj vsetkym ostatnym tu prajem, aby ten rok 2012 bol naozaj "plodny" 😀

delideli
19. feb 2012

@zelovocka : dakujem, aj ja verim, ze nam anjelik pomoze 🙂
@sabaka . dakujem 🙂 (mam hrozne rada fialovu hrozienkovu deli 🙂)
aj mne je velmi luto vasej fazulky..:( drzim palce do noveho snazilkovania, nech je to tentokrat bezproblemove tehu so statnym koncom 🙂
a ak sa mozem opytat- kedy uvazujete, ze sa zacnete snazit znovu?mne lekar vravel,ze tak za 3 mesiace,ale ak by som otehotnela skor vraj sa nic nedeje..tak asi zacneme skor,lebo minule nam trvalo 4 mesiace kym sa podarilo,takze necakam,ze teraz to bude na prvy sup..

sabaka
19. feb 2012

nooo, 4 mesiace je velmi dobra doba - nam to minule trvalo 2 roky...a tak nestastne sa to skoncilo! co uz, tentokrat to pojde rychlejsie, lebo telu sa to tehu veeelmi pacilo tak si to bude chciet co najskor vyskusat znova, haha!
ja mam zelenu uz po prvej mrche - teda po 2 mesiacoch mozme skusat zas.

katty27
19. feb 2012

@misel1 vydržíš neboj,,,držím palčeky 🙂

delideli
19. feb 2012

@sabaka : no je pravda,ze som kdesi citala,ze udajne prvych par mesiacov po predchadzajucom neuspesnom tehu byva vraj zena plodnejsia nez obvykle, tak by to mohlo vyjst 🙂 drzim palce 🙂

kemonka
19. feb 2012

@maryjou aj my sme boli dnes na karneval 😀

kemonka
19. feb 2012

@sabaka
@delideli
to mi je luto, že to nevyšlo ☹ nech sa čím skôr podarí 😉

maryjou
19. feb 2012

@misel1 dnes som mala dostať a žiadne príznaky, len čudný pocit!!!..MS nikde a mávam pravidelne 🙂

maryjou
19. feb 2012

@kemonka nie sme z jednej obce? 😉 😉 😉 😉

silvuska47
19. feb 2012

@wolawka
@misel no tak ja sa cítim tak že akoby mala prísť už mrcha ale ešte ma čas týžden..jaj dufam že nedorazí 😠

silvuska47
19. feb 2012

@misel1 presne tak treba veriť...ale pred mesiacom ako ma to zobralo ☹ fuu som sa ani s mm nerozpravala aj ked viem že nebol na vine...

wolawka
19. feb 2012

@silvuska47 aj ja sa tak cítim,stále akési divné pocity mám v podbrušku...také napätie... :-/

silvuska47
19. feb 2012

@karinka2105 no kyselina listova je dobra vec..ja som brala femibion 800 ale v lekárni mi poradili kyselinu listovu BIO-folic tak som začala tuto užívať a vysledky som mala lepšie ako ked som brala femibion

silvuska47
19. feb 2012

@wolawka gratulujem k narodeninam malinkej hlavne nech rastie do krasy a robí vam len radosť 🙂

wolawka
19. feb 2012

@silvuska47 dakujeme velmi pekne🙂 len ešte jeden darček by som jej rada dala🙂 sestričku alebo bračeka🙂

silvuska47
19. feb 2012

@wolawka ja už neviem..som zmätená s toho všetkého..asi pojdem zase na laparku nech to preskumaju kde je problém!už ani tie testy ma nebaví kupovať...

reiva
19. feb 2012

@janusa_ Ako to, že nebudeš mať materskú? Si v skúšobnej dobe? o áno, oddychovanie bude dôležitejšie pre teba aj drobčeka 😉

reiva
19. feb 2012

@kemonka Neboj, pripravuj sa na ovulku a potom šup šup na radovánky 😎 moc ti držím palce 🙂

wolawka
19. feb 2012

@silvuska47 nezúfaj... aj ja som nekonečno testov už kupila....až ked som vymenila chlapa,zistila som,že som tehu🙂 teraz už má dcerka 3 ročiky a ja opäť túžim po bábätku🙂 ved bračeka by to chcelo🙂 tak uvidíme,či sa to podarí alebo nie,bo až tak každý den sa nesnažíme🙂

reiva
19. feb 2012

@danuska111 Ahoj. Keby si sa v januári odhlásila a nanovo prihlásila na maximálne, tak by si mohla mať max.materskú, ak si tak nespravila, tak teraz sa dá prihlásiť už len z nového balíka, ktorý je však na môj vkus pridrahý.

danuska111
19. feb 2012

@reiva no to by bolo super, keby boli tety na sociálke ústretové, bola som sa pýtať, a iba na mňa čumela a bola som vybavená, zlatá, a teraz si môžem hovoriť aká som bola blbá

silvuska47
19. feb 2012

@wolawka 🙂 no teda...no ale u mna možno velku ulohu zorava aj stres..lebo som v zahraničí kde pracujem a chce to vela síl aby si aspon ako tak zapadla do kolektívu 😠 ale naštastie som tu spolu s mm..ten sa vyjadril že nemožeme sa snažilkovať skoro kady den že by sme mali nechať tomu volny priebeh..tak ho beriem za slovo..ale užívala som si to cez ovulku tak uvidíme... 😀 a ked to nepríde teraz tak sa to podarí nabuduce čo tomu verím..

reiva
19. feb 2012

@danuska111 Jáj, mohla si sa tu u nás informovať, však ja som prelešovala niekoľko diskusií, aby som sa uistila, čo mám robiť... V tvojom prípade, by sa dalo ešte prihlásiť sa z nového balíka, ale je fakt pridrahý, nejakých 119,45 eur mesačne, ak by si si toto platila pol roka a potom sa odhlásila, tak by ti mohol vzniknúť nárok na max. materské, skús sa radšej informovať v diskusii dobrovoľné nemocenské poistenie, niektoré baby sú v tom fakt zbehlé a vedia perfektne poradiť 😉

wolawka
19. feb 2012

@silvuska47 ten stres by nemal byť samozrejme,inak Ta uplne chápem,ja som nastupila tiež do práce po materskej a zažívam stresy a zhon... :-/ tak neviem či to nejako bude mať vplyv na mna...bo tiež sme niečo poskúšali cez ovulku,ale nie vždy sa podarí...tak človek musí len čakať..na známu mršulu🙂 držím palce🙂

danuska111
19. feb 2012

@reiva a potom by som dostávala max. a ešte aj z platu 65%?

silvuska47
19. feb 2012

@wolawka podobne aj ja držím palce nech sa čím skor zadarí..ale niekto spomínal že ked sa uhniezduje vajíčko tak niektoré ženy trocha špinia pred mrškou..neviemm či je to vždy tak alebo je to u niektorych ine..ale mna pobolieva lava strana už dlhšiu dobu..a cez snažilkovanie ma to dosť bolelo a včera ma pichalo akoby ma niekto zo špendlikom pichal do brucha tak intenzivne že som ani nedychala tak neviem čo to malo znamenať! 😠 neviem či zajtra nekupim test...alebo radšej počkam do soboty... ☹

wolawka
19. feb 2012

@silvuska47 radšej počkaj 🙂 ja testovala dost skoro a test bol negatívny🙂 kašlem na to,vydržím nejako čakať ale nechcem na to nejako moc myslieť.. my sme boli spolu 7. a 11. a 12teho som mala jeden den špinenie,tak neviem či tak skoro mohlo byť uhniezdovanie alebo čo :-/ inak sa mi to nikdy nestalo..

reiva
19. feb 2012

@danuska111 Myslím, že áno, ale ešte sa uisti 😉 ja som u nás na úrade komunikovala, len s vedúcou oddelenia nemocenského a tá bola veľmi mila a ochotná, tiež máme administratívne pracovníčky za okienkami nevrlé. Si nezamestnaná, alebo zamestnaná?