icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
20. feb 2012

@zelovocka ahaaaa, ďakujem za vysvetlenie 😉 ale tak potom to znamená aj to, že nejaká ovulácia bola, ke´d je tam to teliesko? :o
tak večer "nazdravie" 😀 😀 😀

zelovocka
20. feb 2012

@kemonka my budeme také zdravé z tých gyn-čajov, až nám bude z toho šibať, ja tiež sa tým nalievam 😀 ľanové semiačka som teraz dojedla, tak už len čakať na zázrak 😉
no tak vieš ako chlapi, máloktorý ti otvorene povie, čo cíti 😒 väčšinou to dusia v sebe, maximálne tak pri poháriku to kamarátom povedia, ale to sa my už nedozvieme.

zelovocka
20. feb 2012

@kemonka ovu zrejme bola, asi dávnejšie, to sa musíš dokyho spýtať, nech ti to vysvetlí nabudúce, ja nie som študovaná osoba 😉

kemonka
20. feb 2012

@karinka2105 ahoj, ale to je ešte skoro na testovanie podla mňa, ved do MS máš ešte týždeň 😉

kemonka
20. feb 2012

@majusa123 ahoj, vitaj tak sa skoro rovnako snažíme dlho aj my 😉 vy sa snažíte o prvé?

kemonka
20. feb 2012

@zelovocka no veď to že keby som vedela, že to je z toho vajička to teliesko tak sa jej spýtam 😀 😀 😀 ale to vieš všetko tak rýchlo rychlo išlo, že všetko som sa nestíhala pýtať 😀
len to mi nejde do hlavy, že ani teploty ani testy nič také nepovedali

karinka2105
20. feb 2012

@kemonka tak ale po 3tt myslis ze by to nebolo vidnoo?

kemonka
20. feb 2012

@karinka2105 myslíš 3tt po ovulácii? Tak to by mohlo byť, nevedela som, že máš dlhé cykli 😉

karinka2105
20. feb 2012

@kemonka po styku,ovulku som mala minuly tyzden,mm chodi na raz zamesiac domov

janusa_
20. feb 2012

Ahojte moj oddychovy den som nakoniec vyuzila na behanie po lekaroch..

janusa_
20. feb 2012

@magic08 ano mozes povazovat za pozit. prijemne snazilkovanie prajem 😉

janusa_
20. feb 2012

@kemonka som rada ze sa v am to pohne dopredu 🙂

zelovocka
20. feb 2012

@janusa_ ahojky, tak dúfam, že si aj dačo vybavila úspešne 🙂
@kemonka veď to poznám, keď už som v ordinácii, tak zabudnem aj ako sa volám, a nieto sa ešte spýtať, čo som pôvodne chcela 😀

janusa_
20. feb 2012

@zelovocka vsetko v ramci normy uspesne tak ako som chcela 🙂 uz len cas ukaze ci som spravila dobre🙂

janusa_
20. feb 2012

@mauerka tie hory ti uprimne zavidim 🙂 a alchemilka je dobra len treba na nu davat pozor a pit len do ovu drzim palce aby pomohla🙂

puhinka
20. feb 2012

ahojte 🙂
ako sa máte? čo je tu nové?
my sme chceli ísť s malým von,ale nedávno sa zobudil,tak sme ostali doma,on si pozerá Nema a ja sa nudím 🙂

puhinka
20. feb 2012

nikto sa nehlási,tak ja vám poviem,čo mám nové ja 😀
dnes som 4DC,ďalej beriem kyselinu listovú,no a 1.marca mám plánovanú ovulku a tiež zahájenie brania duphastonu...a je to tu...MAREC 🙂 co by dup 🙂

janusa_
20. feb 2012

@puhinka ahoj 🙂 aspon nemusite mrznut vonku a pozeraj s malym ked sa nudis 🙂
a budessledovat ovu aj ovu testami ci nejako specialne? ci len podla vypoctov?
drzim palce nech budemarec vas vitazny mesiac🙂

puhinka
20. feb 2012

@janusa_ ,nebudem nijak,možno až druhú ovulku koncom marca odsledujem testami,uvidím 🙂
dnes sme boli vonku s malým a nemrzli sme,dnes je vonku úžasne...teda bolo,kým sa nezotmelo,normálne ma to nabilo energiou 🙂
no a malý už vymýšla v detskej a ja si pozerám Nema s notebookom na kolenách 🙂

puhinka
20. feb 2012

som pozerala,či už nie sú niake novembrovky a nie sú...zatiaľ pribúdajú stále októbrovky 🙂

janusa_
20. feb 2012

@puhinka keby som nemala ovu 12DC ale neskor tak podla mrchy by som mala termin 1.11 😉

janusa_
20. feb 2012

@puhinka uvidis ako sa budes citit 😉 a u nas sa uz sneh zacina poriadne topit 😔 ja by som bola najradsej keby bolo leto.

puhinka
20. feb 2012

@janusa_ ,u nás nie je nič,ani kulilinček snehu...ale však to je normálka tu v BA

janusa_
20. feb 2012

@puhinka a nechyba vam sneh?

mauerka
20. feb 2012

@puhinka Od 1.marca by som mala mat ovu aj ja 🙂

mauerka
20. feb 2012

@janusa_ Ty mne zavidis hory, ja tebe ten oktober 🙂

janusa_
20. feb 2012

@mauerka 😉 nezavid uvidis ze coskoro budes tehu aj ty 😉

janusa_
20. feb 2012

Take ticho tu je dnes ako pred dazdom.. zeby zacali "padat" pozitivne testiky ? 😉

karinka2105
20. feb 2012

@janusa_ snad buduci mesiac,iked n a teste som videla ducha ,ale pak zmizol 😖

janusa_
20. feb 2012

@karinka2105 a iny test si neskusala?