V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@kemonka my budeme také zdravé z tých gyn-čajov, až nám bude z toho šibať, ja tiež sa tým nalievam 😀 ľanové semiačka som teraz dojedla, tak už len čakať na zázrak 😉
no tak vieš ako chlapi, máloktorý ti otvorene povie, čo cíti 😒 väčšinou to dusia v sebe, maximálne tak pri poháriku to kamarátom povedia, ale to sa my už nedozvieme.
@karinka2105 ahoj, ale to je ešte skoro na testovanie podla mňa, ved do MS máš ešte týždeň 😉
@kemonka tak ale po 3tt myslis ze by to nebolo vidnoo?
@karinka2105 myslíš 3tt po ovulácii? Tak to by mohlo byť, nevedela som, že máš dlhé cykli 😉
@kemonka po styku,ovulku som mala minuly tyzden,mm chodi na raz zamesiac domov
Ahojte moj oddychovy den som nakoniec vyuzila na behanie po lekaroch..
ahojte 🙂
ako sa máte? čo je tu nové?
my sme chceli ísť s malým von,ale nedávno sa zobudil,tak sme ostali doma,on si pozerá Nema a ja sa nudím 🙂
nikto sa nehlási,tak ja vám poviem,čo mám nové ja 😀
dnes som 4DC,ďalej beriem kyselinu listovú,no a 1.marca mám plánovanú ovulku a tiež zahájenie brania duphastonu...a je to tu...MAREC 🙂 co by dup 🙂
@janusa_ ,nebudem nijak,možno až druhú ovulku koncom marca odsledujem testami,uvidím 🙂
dnes sme boli vonku s malým a nemrzli sme,dnes je vonku úžasne...teda bolo,kým sa nezotmelo,normálne ma to nabilo energiou 🙂
no a malý už vymýšla v detskej a ja si pozerám Nema s notebookom na kolenách 🙂
som pozerala,či už nie sú niake novembrovky a nie sú...zatiaľ pribúdajú stále októbrovky 🙂
Take ticho tu je dnes ako pred dazdom.. zeby zacali "padat" pozitivne testiky ? 😉
@janusa_ snad buduci mesiac,iked n a teste som videla ducha ,ale pak zmizol 😖
@karinka2105 a iny test si neskusala?

@zelovocka ahaaaa, ďakujem za vysvetlenie 😉 ale tak potom to znamená aj to, že nejaká ovulácia bola, ke´d je tam to teliesko? :o
tak večer "nazdravie" 😀 😀 😀