V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@karinka2105 Ahoj!
To máš super keď cítiš kedy máš ovulku,kiežby som ja vedela kedy mám,bola by som hrozne rada,lenže ja neviem či vôbec mám pri cystičkách na vaječníkoch tie sa vytvárajú z neprasknutých folikulov,takže možno vôbec nebudem mať ani ms nejaký čas,nuž som hrozne zvedavá teraz mám 23DC,čiže 5dní do ms,ktorú ja nemávam na 28deň a tak som zvedavá na koľký DC prídu,po HAk.
@misel1 ak tito neda kup test a testni...a v sobotu opat no 😀 😀 😀 😀
@karinka2105 aj ja uz som uplne mimo asi zajtra z ranneho mocu to risknem lebo mam aj termin vo fitku s kamoskou tak aby som vedela podla cvikov aby som zle neporobila....
@misel1 waaw to je riadne 🙂 ale myslim ze moze ved ked ma v rukach vlasy denodenne aj tehotne aj netehotne mozno to nejak citi na vlasoch ..a co ti na to povedala ze preco to tak citi?
ja som mala plodne dni nedavno ale v polovici ma zastihla nadch atak neviem co z toho bude..ale uz asi tri dni pocitujem taky zvlastny pocit v lavom vajecniku...pritom ovu som mala mat v pravom podla toho ako sa to kadzy mesiac strieda....ja mam tak 7-8 dni do mrchy jaaj no ... zo skusenosti sa nejdem dopredu testovat.... radsej pockam
@martinatavodova ja som sa jej pytala ze preco ona iba zase nato mi odpovedala urob si test a bolo.... 🙂 🙂
@majusa123 ahoj pripojim sa 🙂 ja rozmyslam ci si kupit tu kyselinu ci nie..predtym som ju uzivala asi dva mesiace a nejak to nepomohlo...a pytala som sa na to gynca co si o tom mysli...povedal ze otehotnenie to neurychli...ze to su proste vitaminy.... tak ja neviem ci je to nejaky marketingovy trik alebo co hmm? 😒
@misel1 hmmm tak ty mas o pard dni skor ako ja 🙂 zo srdca nam prajem minimalne ducha :D na tom teste...
@martinatavodova mas aj nejake priznaky????lebo mna pobolevia podbrusko a som stale taka vhlka dole a teraz toto no ja uz neviem...
@misel1 no som zvedavaa na rano,silno drzimm palceky
@januliatko1985 ahoj, to že že nemáš ms, nevadí, kolegyňka bola na materskej s malým 3 roky a nemal MS celých 2,5 roka......a to už keď mal malý rok a trištvrte prestala kojiť...... a MS prišla až keď mal 2,5 roka..... 😎
@martinatavodova ahoj 🙂 kys. listová tehu ozaj neurychli, ja ju užívam len kvôli tomu, aby bolo bábo zdravé, nech mám dobrú hladinu v krvi už pred tehu, tak by sa mala brať tak 2-3 mesiace pre počatím 😉
@misel1 no priznaky dako ani velmi necitim..ako citim uz hadam treti den take zvlastne pobolievanie bud v podbrusku alebo v lavom vajecniku..ale zase uz po tolkych razoch sa na to neupinam lebo viem ze to moze byt aj PMS...a vytok mam casto takze neviem posudit ci je niecim iny .... neviem chcela by som vediet od druhych bab co uz mali dietatko... kedy zaregistrovali prvy priznak? ci este predtym ako prisla mrcha ale bo vacsinou az potom... ? ja mam preistotu doma viac testov ze ked tam raz uviidim ducha nech mozem spravit viac takych testikov :D ....myslim ze ked ja uvidim na teste dve ciarky tak tak silno zvrieskenm od stastia ze ma bude pocut aj 20 km :D
@majusa123 hmm no mas pravdu ... kupim si ju...aj tak mi to sale vvrta v hlave ze si kupim znova a budem ju brat 🙂
@martinatavodova ja som mala prvé dva mesiace slabučký menzes,ked som bola tehotná,zistila som to len podla toho,že ma strašne dlho prsia boleli🙂 ale teraz nemám žiadne príznaky aa stále v kutiku dúfam,že sa mi podarí opäť zostať tehu🙂
@martinatavodova no ja keby mam zajtra dve ciarky tak usmev na tvary cely den,tyzden,mesiac..hihihihi....ja tiez uz neviem co si namyslam a co su priznaky ale ako ta kadernicka ma dnes uz totalne dorazilaaaaa
@wolawka a boleli ta vyrazne? lebo ja ich mam tak jemne citlive odspodu ...ale nie je to nic vyrazne..... no tak si drzime palčoke 🙂 strasne sa mi paci tato stranka aka je tu dobre snazilkovska nalada 🙂 a to som tu len dva dni 🙂)mali by sme sa tu takto pekne podporvat urcite radsej ako znervoznovat preco to nejde no nie ?🙂 super napad no 🙂
@misel1 dnes mi moja dobra kamaratka napisala peknu vetu ..ze uzivaj si vsetky obdobia..aj snazilkovanie aj tehotenstvo aj porod aj to vsetko potom..vsetko ma svoje caro a musim s nou suhlasit... ved baby priznajte sa ake kreacie aj vy stvarate pri snazilkovani sa urcite mate nieco :D je to tak kazde obdobie si v provom rade treba vychutnat a brat to ako nieco prijemne co bohuzial nejde tak ako my chceme ale tak to proste ma prist same 🙂 dovtedy sa tu budeme podporovat a verim ze skor ci neskor na kazdeho prie rad 🙂
@martinatavodova dost výrazne ma boleli,teda aspon bradavky 🙂ktohovie čo bude teraz🙂 uvidíme.. noo,sme tu všetky čo chceme otehotnieť alebo aj niektoré,čo sa im už podarilo🙂 tak sa tu troška podporujeme 🙂 ako dlho sa snažíš?🙂

Baby ,poznate moju dilemu ze ci pockat do soboty ci mrcha dojde alebo otestovat no a dnes som bola u kadernicky a hrabe sa mi vo vlasoch a ze si tehotna????a ja nato ze sa snazime ale neviem ci som 50na50 a ona ze urob si test a ja nato preco ona zase len ze ti hovorim urob si test...????dokaze kadernicka vidiet na vlasoch ci som v tom alebo nie????????som uplne mimo z toho...... 😨