icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

miriamka3
21. feb 2012

@janusa chystám sa k dr. tento mesiac po mrche tak to s ním predebatujem určite 🙂 len som chcela vedieť či nemáte niekto skúsenosť..

janusa_
21. feb 2012

@miriamka3 ja som mala cykly od 13do 54dni, nedarilo sa nam otehu vyso polroka. a minuly mesiac som zacala merat bt, pouzivala som ovu testy a bum som tehu 😉 ale je pravda ze som brala i lieky na upravu cyklu a na rast folikulov.

drzim palce nech sa vam cim skor podari 🙂

janusa_
21. feb 2012

@supi skus este testnut zajtra pozajtra ak nedodej mrcha tak by ti mala ciarka zosilniet.

miriamka3
21. feb 2012

@janusa to je super, gratulujem 😉 ja až také výkyvy nemám, posledné 3 cykly sa mi stáva že príde mrcha tak o 3 - 4 dni skôr ako by mala ale aj to ma dosť mätie. Tento mesiac prišla cca 10 - ty deň po predpokladanej ovulke, tak som myslela že je to možno uhniezďovanie a bum - bola z toho mrcha ☹

janusa_
21. feb 2012

@miriamka3 dakujem 😉
tie tri styri dni nie su az tak vela mozno ti to ovu ani neposuva pockaj par mesiacov a uvidis 🙂 drzim palce🙂

miriamka3
21. feb 2012

@janusa tak nejak silno sa ovulky nedržíme - teda že by sme skúšali len tesne popri nej, tak uvidíme.. počula som že veľa maminiek otehotnelo pri poslednom dni mršky tak možno i to stojí za pokus 😉

janusa_
21. feb 2012

@miriamka3 ano to mas pravdu ze aj cez mrsku niektore zeny otehu skuste a uvidite🙂

miriamka3
21. feb 2012

@janusa len neviem či nato chlapa nahovorím, mne samej to príde také 😝 😀

janusa_
21. feb 2012

@miriamka3 take zvlastne viem 😀 ja som mala v sebe tripohare vina ked sme to prvy krat skusali cez 😉

miriamka3
21. feb 2012

@janusa no ja sa hadam nejako naštelujem len neviem čo drahý 🙂

janusa_
21. feb 2012

@miriamka3 poznas ho najlepsie urcite sa ti podari ho nejak naladit tak aby mu takyto detail neprekazal.

magic08
21. feb 2012

@januliatko1985 ty si este stale nedostala mrchu? Drzim palce nech vysledky krvi dopadnu dobre. Mne moj doki povedal ze zena po skonceni dojcenia by mala dostat mrchu do dvoch mesiacov,. Robil ti doki aj utz? Ako vajecniky

5759
21. feb 2012

@martinatavodova áno zo Sekiera .Aj ja ho mám 🙂 🙂 🙂

martinatavodova
21. feb 2012

@5759 no a preco si sa pytala ci len tak ?🙂 ja nemam voci nemu zatial ziadne vyhrady aj ked uz som pocula kadejake nazory..ale ja som zatial nic nepostrehla ..vzdy ked sa ho vypytujem ...a to ja ozaj zvyknem...🙂 tak mi velmi ochotne vsetko vysvetluje 🙂 a ty ako si na tom so snazilkovanim ?🙂

kemonka
21. feb 2012

@janusa_ hej ale keď tam videla už to teliesko, to mi vysvetlovali tu dievčata, že to ak prebehla ovulka a vajičko sa neoplodnilo tak tak nejak z toho vznikne to žlté teliesko 😀
som uplne mimo, že nechápem, ale zajtra si spravím aj tehu test radšej lebo idem v piatok k zubárke, ale keď bude aj ovu, tak sakra to zase minieme, lebo ja zajtra odchádzam do KE, takže sa tu aj dlhšie neukážem

kemonka
21. feb 2012

@janusa_ joj a mrzí ma, že sa ti hlava točí, už len vydrža, zajtra bude lepšie, a nezabudni sa šetriť,..... ty vlastne chodíš do práce stále, či ako? A už začínate rozmýšlať nad menami, či mate nejaké vybraté? 🙂

5759
21. feb 2012

@martinatavodova Len tak som sa pýtala 🙂 Ja som s ním veľmi spokojná 🙂 Ja sa snažím už asi rok a pol,ale zatiaľ to nechávam na voľnej ceste-myslím tým,že som to nerozoberala s dok a ani nerobím testiky -tak uvidíme tento mesiac 😵

martinatavodova
21. feb 2012

@5759 no takto nejak som aj ja bola na tom ...ale bola som si radsej dat skontrolovat ci mam vobec ovu a tak..tak odvtedy su za mnou druhe plodne dni a teraz mam tyzden pred mrchou ..v klude si na nu pockam 🙂 resp na to co sa dozviem 🙂 ja som u neho necely rok... takze zatial nemam na neho co povedat..povedlaa by som ze predchadzajuce skusenosti neboli vobec dobre..tu sa citim velmi dobre hlavne v tom ze tu nikto nerobi paniku a snazia sa radsej vsetko tak pozitivne 🙂

e.l.i
21. feb 2012

@vera3000 ahoj my sme sa snazili 8 meisacov.. a potom som isla k dr.. nech ma kukne ci som ok.. a urobila mi sono.. a mi nariadila aby som si merala BT 3 mesiace..a moj muzik ma ist v strede marca na spermiogram,...a to je zatial vsetko...cize ukoncim tento mesiac a ked sa ani ten buduci nepodari.. tak idem k nej znovu na navstevu... 😉

mmaattuuss
21. feb 2012

Ahojte. Vie niektora z Vas, aky by mal byt krcok maternice pred MS, alebo v pripade tehu? Vdaka za odpoved.

lucka0611
21. feb 2012

Ahojte, chcela by som sa Vás opýtať či máte niekto skúsenosti s pozitívnym ovu testom 2 dni pred MS? S manželom sa snažíme cca od augusta a stále nič. Tak som siahla po ovu teste a vo štvrtok 16.02,12 mi vyšiel //, MS mi mala prísť 17.02. a ešte stále nič. Stále mám slabý výtok ako pri ovu. BT som si začala merať od januára, len sa stoho neviem vymotkať - momentálne sa mi stále drží na 36,7. Chvílu som mala pocit že už konečne mám tehu príznaky - ale to skôr len v mojej hlave. Prsia ma síce bolia, v podbrušku mám divné pocity (nie bolesti), aj kyselina sa mi dvíha...na test je asi ešte skoro, to mi je jasné. ja len či náhodou niekto nemá podobnú skúsenosť. bábätko by sme si moc priali, len mám pocit že je to viac v mojej hlave. Ďakujem za odpovede

anastacia242
21. feb 2012

@lucka0611 ahojky, takk ja som presne min.mesiac mala takto ovu test na 35DC // a mrcha dorazila 36DC 😠 a inak mavam 28 DC....ale zas jedna mala ovutest pozit.a bola tehu, urob si radsej tehu test...inak teplotka je na tehu nizka...mala by byt nad 37stup. ale drzim palce nech to vyjde....u kazdeho je to individualne...

lucka0611
21. feb 2012

Ďakujem, ešte teda chvíľočku počkám aspoň na 10 deň od ovu a uvidíme či sa budeme tešiť s vytúžených //. 😉

januliatko1985
21. feb 2012

@kemonka nech ta nematu tie silnejuce ciarocky na testoch, lebo ten Lh mas v moci pocas celeho cyklu a kolise hore dole.a ze pred ms dokonca su dost silne ale nie pozitivne. 😉

lucka0611
21. feb 2012

som s toho už úplný magor... 1x som si ovu test robila 14.02. vyšli síce obe čiarky ale tá testovacia bola slabšia, nejak intuitívne som si ho zopakovala toho 16teho a testovacia bola úplne silnejšia než kontrolna. Keďže viem že vidím už čiarky aj tam kde niesu, zobrala som si na pomoc kontrolné a hlavne reálne oko môjho mužíka, ktorý mi to potvrdil. Obaja sme sa potešili a ..... Ja som s cyklom mala vždy problém, preto som bola od 13 rokov na HAK. Tie som v auguste vysadila, a tvárilo sa mi to v pohode 28-30DC. No neviem

maryjou
21. feb 2012

@lucka0611 ja som testovala pred MS a vyšlo negatívne, ale MS stále nemám.. 🙂

lucka0611
21. feb 2012

@maryjou neviem ostáva nám len čakať a dúfať
😵

maryjou
21. feb 2012

@lucka0611 veru áno ako aj nám, ja pôjdem bud. týždeň k mudr..

lucka0611
21. feb 2012

@maryjou tehu test si si už robila? resp od kedy ti mešká?

maryjou
21. feb 2012

@lucka0611 mešká mi 4 dni...robila som si už dávno, už ani neviem kedy, ale bol negatívny...baby mi tu písali že som skoro testovala... 😉