icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
22. nov 2011

@momamo suhlasím, aj ja som za prírodné veci, no len vieš už z toho polročného zúfalstva mi to bolo jedno a som nakupila toto, ale veď nemusím to brať dlhodobo, potom zase niečo vystriedam......no a vidíš, presne na to som myslela, že keď ti niečo dobré poradí tak daj vedieť, a ty si zlatá, že si mi to napísala aj sama od seba 😀 Tak ďakujem a zajtra sa ozvi 😉

magic08
22. nov 2011

@kemonka tak to aj ja... no nikdy nie je neskro, spojit prijemne s uzitocnym... inak mam kamosku, a jej mamka cely zivot berie vit. E, kazdy den jednu a ta zena na svoj vek vobec nevyzera... tak bud geny, alebo ten vit. E ma fakt asi take ucinky 😀 asi zacne uzivat aj ja...

magic08
22. nov 2011

@vejula no nasla som to, dieta ma 20 mliecnych zubkov, takze nam este chybaju posledne stolicky teda 5-tky, mame 16 zubkov...

vejula
22. nov 2011

@kemonka hihi no ved uvidime, pochybujem že mi hned aj ovulka nabehne, ale však uvidime. Dakujem za povzbudenie. Ešteberem lieky ale na sviatky už skočime na to

@magic08 tak vidiš som to nejako poplietla

magic08
22. nov 2011

@vejula dobra sprava pre teba je, ze vam nechyba 12, ale uz iba 8 zubov... 😀

kemonka
22. nov 2011

@magic08 jaj a ja až teraz čítam, že znižuje, pred tým som čítala, že zvyšuje, ja som tiež popletené dnes nejako, asi tým počasím......tak to potom poviem, či sa mi znížila tvorba 😀 😀 😀 lebo okolo očí teda som začala mať

magic08
22. nov 2011

@kemonka okolo oci to hned nabehnu... uz len tym, ze sa usmievas sa tvoria... ak sa smiem opytat kolko mas rokov?

kemonka
22. nov 2011

@magic08 krásnych 30 😀

magic08
22. nov 2011

gratulujem 😀 ku krasnym 30

kemonka
22. nov 2011

Ďakujem 😀

zuszana
22. nov 2011

tak a mám konečne ovuláciu 4 týždne po kyrete, tak dúfam, že o nejaké dva táždne nabehnú krámy a bude všetko ok, ešte počkáme asi v decembri a v januári sa ide na to 🙂

kemonka
22. nov 2011

super, a ako si zistila, aj ty si bola u doktora, či meraním BT si zistila, že máš ovulku? 😉

kemonka
22. nov 2011

@vardzikova a ty si ako máš? Dnes si už v práci? A teplotu si si už začala merať? 😉

zuszana
22. nov 2011

@kemonka nie nebola som, ale ja som vždy cítila ked som mala ovulku a teraz to cítim rovnako 😉 tak ádam je to ok

vardzikova
22. nov 2011

@kemonka Ja ? Ja sa mam celkom dobre 😖 , Dnes som ešte nebola v praci doky mi napisal marodku do dnes takže až zajtra idem do robotky, ale vôbec sa mi akosi nechce - musim sa nieako nakopnuť 😠 , teplotku si meriam teraz akurat čakam kedy pride ovu 😒 aj ked viem že tento mesiac z toho aj tak nič nebude musime ešte chvyľočku počkať a potom hupsa nato 😀 😀 ,
A ty sa maš ako?

leenkako
22. nov 2011

ahojte.aj ja sa pridávam, Chcela by som začať snažilkovať od budúcého roka, teraz v septemberi som bohužiaľ mala zamlčany potrat.Takže ešte chvilku sa musim zotavovať a ide sa na to.Dufam že druhy pokus už bude uspešny 🙂

kemonka
22. nov 2011

@leenkako ahoj, to mi je ľuto, tak nech sa podarí 😲

momamo
23. nov 2011

@kemonka ahoj..neboj nic vsetko poviem, poradim 😉 Uz sme sa vcera vecer snazilkovali a dnes ten doktor, sa tesim ale aj bojim ...A ty co nove...?? ako sa vlastne volas na krstne meno??

kemonka
23. nov 2011

@momamo ja nič nové, všetko po starom, my sa až dnes budeme snažilkovať 😀 😀 teraz sa snažím tak každý druhý deň, ale BT je stále dole, tak vidím to do konca roka biedne 😀
Ja som Monika a ty ako? 🙂

kemonka
23. nov 2011

@momamo držím palce u dokyho aj na nohách 😀

mishkag
23. nov 2011

Ahojte snazilky, aj my sa chceme zacat snazit v roku 2012..o naseho prveho potomka 🙂 😉

magic08
23. nov 2011

@mishkag Ahoj mishkag, drzim palce nech to vyjde co najskor 😀

magic08
23. nov 2011

Kočeny, u mna sa uz striedaju plodny a neplodny hlien, tak sa snad uz aj konecne dockam menstruacie a ovulacie... 😀

magic08
23. nov 2011

@leenkako aj tebe drzim silno palceky , nech je druhy pokus uspesny.... 😀

zelovocka
23. nov 2011

@leenkako
@mishkag ahojte, vitajte medzi nami a nech sa darí 🙂

katula11
23. nov 2011

Jeee baby ale ste toho popisali. skoda, ze teraz nemam cas si to precitat, idem vas rychlo len pozdravit a ideme s krpcom do mesta a potom k babke. pekny den prajem. 🙂

momamo
23. nov 2011

@kemonka Monika..???HAAA aj ja som Monika, tak ma tesi ...🙂))))) neboj nic nadej umiera posledna, mozno sa vam zadari no konca roka....🙂))))

mishkag
23. nov 2011

@magic08 dakujemeee...dufame ze to vyjde....velmi si babatko prajeme... 🙂

kemonka
23. nov 2011

@momamo aj mňa teší Monika 😀

momamo
23. nov 2011

@kemonka a z kade pochadzas..?? v ktorom meste byvas..??