V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
gratulujem 😀 ku krasnym 30
Ďakujem 😀
tak a mám konečne ovuláciu 4 týždne po kyrete, tak dúfam, že o nejaké dva táždne nabehnú krámy a bude všetko ok, ešte počkáme asi v decembri a v januári sa ide na to 🙂
super, a ako si zistila, aj ty si bola u doktora, či meraním BT si zistila, že máš ovulku? 😉
@vardzikova a ty si ako máš? Dnes si už v práci? A teplotu si si už začala merať? 😉
@kemonka Ja ? Ja sa mam celkom dobre 😖 , Dnes som ešte nebola v praci doky mi napisal marodku do dnes takže až zajtra idem do robotky, ale vôbec sa mi akosi nechce - musim sa nieako nakopnuť 😠 , teplotku si meriam teraz akurat čakam kedy pride ovu 😒 aj ked viem že tento mesiac z toho aj tak nič nebude musime ešte chvyľočku počkať a potom hupsa nato 😀 😀 ,
A ty sa maš ako?
ahojte.aj ja sa pridávam, Chcela by som začať snažilkovať od budúcého roka, teraz v septemberi som bohužiaľ mala zamlčany potrat.Takže ešte chvilku sa musim zotavovať a ide sa na to.Dufam že druhy pokus už bude uspešny 🙂
Ahojte snazilky, aj my sa chceme zacat snazit v roku 2012..o naseho prveho potomka 🙂 😉
Kočeny, u mna sa uz striedaju plodny a neplodny hlien, tak sa snad uz aj konecne dockam menstruacie a ovulacie... 😀
Jeee baby ale ste toho popisali. skoda, ze teraz nemam cas si to precitat, idem vas rychlo len pozdravit a ideme s krpcom do mesta a potom k babke. pekny den prajem. 🙂

@momamo suhlasím, aj ja som za prírodné veci, no len vieš už z toho polročného zúfalstva mi to bolo jedno a som nakupila toto, ale veď nemusím to brať dlhodobo, potom zase niečo vystriedam......no a vidíš, presne na to som myslela, že keď ti niečo dobré poradí tak daj vedieť, a ty si zlatá, že si mi to napísala aj sama od seba 😀 Tak ďakujem a zajtra sa ozvi 😉