V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@vejula ahoj, vcera mi nevysiel cas zapnut PC, no nasa mala isla nakoniec spat o 00.30... 😝 no ale aspon spala do 9.00 rana vkuse...
@leenkako treba hlavne mysliet pozitivne a nekontrolovat sa prilis... aj ked viem, ze je to tazke, uz raz som si tym presla. Nam sa podarilo zakazdym otehotniet hned na prvy pokus, tak snad nebude problem ani teraz... uvidime co nam osud priveje do cesty...
Inak baby, taka som rozcarovana... prisli sme na to, ze vlastna rodina ti narobi problemy, vlastna krv ta okradne... to co teraz prezivame, to ani najvacsieme nepriatelovi... No snazim sa mysliet pozitivne... a vlastne, uz sme sa nejako otriasli a ideme dalej, no uz nic nebude take ako predtym...
Ahojte baby dlhsi cas som tu nebola. Prvy kyret po potrate doktori odflakli, tak som musela ist na druhy...tak teraz cakame, kym nabehne mrcha a asi pojdeme na to znova....tak dufam, ze sa tentoraz zadari a dotiahneme to do uspesneho konca...
ahojte, pridavam sa tiez... ak to nevyjde este tento rok tak v 2012 celkom iste... 🙂
@barushkaaam dotiahneme!!!!!! 🙂 ta prenasledujem 😎
@bambi2 len pekne prenasleduj... 🙂 a ked nahodou zistis, ze si tehu, tak ma prosim nakaz 🙂 aj ja ceeeeeem hrdo nosit brusko
@barushkaaam
@bambi2 takú nákazu by som si prosila aj ja 😉
@barushkaaam musite....aj ja potom poprosim nakazu 😉
@barushkaaam nebojte sa vsetky vas nakazim... 🙂 🙂 🙂
@bambi2 aj ja som si teraz kukla fotoalbum a veru mas kraaaaasne dietatko 🙂
@barushkaaam
@marecek1 dakujem... 🙂 potesi...
@nelicefo ja idem do toho, ja sa citim ok a som pripravena... nechce sa mi cakat, neviem naco... a rozmyslam aj nad tou Jonasovou metodou... co myslite, ist ci neist do toho??
@marecek1 fotim preto lebo ma to bavi... je to moje najväcsie hobby.. chcela som to teraz rozbehnut, zacala som fotit u malej v skolke, uz som mala par zakaziek. a vtedy som necakane otehotnela. som sa prestala na to sustredit a koncentrovala som sa iba na fotenie... teraz sa idem pustit do toho znova kedze to nevyslo s tehotenstvom. musim este polku skolky dofotit tento tyzden, nejakych 25 deti este. potom kamoske urobit nejake vianocne na pohladnice, pre mna tiez a este mam jednu zakazku ktoru by som chcela este tento rok stihnut...
v decembri by sa malo kamoske narodit babo a uvidime co este pride. teraz pred vianocami sa toho moc stihnut neda. ja som od utorku krvacala, takze som do vcera ani prstom nepohla... teraz musim dat este byt do poriadku, mam tam kopu pradla a este vybavit nejake veci. takze to uplne staci teraz. roboty mam dost... a dufam, ze pri tom strese to klapne 😵

@kkatka113 Ahoj Katka, vsetko treba brat pozitivne...verim že sa Vam to podari a budete pekna rodinka 🙂