icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zuzananina
29. feb 2012

Ahojte Baby po dlhej dobe som sem zase prisla tak ako to tu vyzera ako kukam a citam už nejake tehulky su tu..... mna cakaju zajtra posledne testy tak a potom už sa hadam aj na plno budeme snažiť o babo

vateska
29. feb 2012

@vejula myslis to vazne.....neviem este som si nie taka ista......snazime sa treti mesiac uz by sa to mohlo podarit.

vejula
29. feb 2012

@vateska no uplne važne, ja tam tu čiarku vidim. Skus tu foto pridať do sojho albumu tak to bude vidieť vo väčšom a lepšie zhodnotim, ale takto ako to vidim by som povedala že si určite tehulka

vejula
29. feb 2012

@vateska kolký si DPO?

laluchova
29. feb 2012

@vateska podľa mňa krásne vidieť dve čiarky....gratulujem.....super.....ja mám slabšie...na foto nieje vidieť dobre...

vateska
29. feb 2012

@vejula tak ju tam dam a prehodnot....

laluchova
29. feb 2012

@vateska koľký si DPO???

vejula
29. feb 2012

@vateska šup šup do tehulkovskej temičky 😵 je to jasne ako facka 🙂 kolky si DPO?

vateska
29. feb 2012

@laluchova prizblizne 13 az 14 DPO

laluchova
29. feb 2012

noo pekne ti to vyšlo , ja som 10DPO a test som si robila až dnes okolo 17:30.....uvidím čo bude zajtra ráno....

laluchova
29. feb 2012

@vateska a máš aj tehu príznaky????mala si už dávnejšie ešte pred testovaním???

vateska
29. feb 2012

@laluchova zatial, len vcera vecer mi bolo zle od zaludka, a mam aj pevnejsie prsia. Zatial som to nespajala s tehu, lebo mozu to byt aj priznaky menzesu. Ty mas kedy dostat menzes?

laluchova
29. feb 2012

noo veď presne to....i ja nemám nejako presne tehu príznaky lebo tiež ich spájam s menzesom....uvidíme....zle mi býva tak rozne....ale to cikanie je strašneeee....ovela viac pijem, vlasy a pleť hroza.....a také iné bolesti v podbrušku, lebo pri menzese ma boliavali sem tam vaječníky a teraz tak ..toto si pamätám to podbruško aj pri tehu s našou dcérkou....

laluchova
29. feb 2012

@laluchova

pozrite, ale na fotkách je to zle vidieť skuste kukuk

vateska
29. feb 2012

@laluchova no plet mam katastrofalnu, vyhdzuje sa mi to vsade po pleciach hrudniku aj na krku a take zapalene. Mna podbrusko neboli, ale ja som nemala tazkosti ani pri dcerke. Tak uvidime.

laluchova
29. feb 2012

@vateska menzes mám mať 4.3.

vateska
29. feb 2012

@laluchova ja mam mat 3.3.

vateska
29. feb 2012

@laluchova Nie je to moc vidiet....ale to musis vidiet ty. Ci tam nieco je.

magic08
29. feb 2012

@vateska
@laluchova baby gratulujem vam... a drzim palce... 😀

laluchova
29. feb 2012

noo baby už píšu že je vidieť takú slabulilinkúúúúú 🙂))))skusim z ranného zajtrajšieho moču a uvidíme....

vateska
29. feb 2012

dakujeme......dufame ze mate pravdu.....este testnem o take dva dni.
@laluchova uz som ju aj ja objavila....Zani budem ti drzat palceky a dufam ze budeme spolu tehulkovat 🙂

poisonblu
29. feb 2012

@laluchova ja som mala tiez vcera slabulilinku 9DPO..tak testnem az v piatok..len to nejak musim dovtedy vydrzat

vateska
29. feb 2012

@poisonblu tak pevne verim ze bude silnejsia a potom nezabudni pridat foto 🙂

laluchova
29. feb 2012

jasné baby zajtra pridám z ranného testovania.... 😉

vateska
29. feb 2012

o.k. ozvem sa ked budem opat testovat dufam ze ste mali vsetky pravdu a ze som tehu. Potom pridam aj dalsiu foto a uvidi sa...papa

dasa118
29. feb 2012

Zelam pekny vecer vsetky snazilka. a chcela by som vas este raz poprrosit o radu, uz som to dnes pisala ale ziadne reakcie som nemala :( som v 32DC a nedostala som este ale uzivam duphaston a s nim mam pravidelne ... az na to ked som bola chora ale tento mesiac som nebola chora... a mam biely vytok... taky skoro ako pri ovu... robila som si test v nedelu ale nic :( len / . tak som bola smutna a cakal som ..ale stale nic... len taky ten biely vytok. Myslite ze by som mohla byt tehotna? a co ten vytok? Trosicku ma bolia este prsia uz ale druhy tyzden.

magic08
29. feb 2012

@dasa118 biely husty vytok vo zvysenom mnozstve ako inokedy je dobre znamenie, mohlo by to znamenat tehu, takisto aj tie citlive prsia.. pokial je test negativny, skus 2-3 dni pockat a urobit ho znova, pokial sa mrcha nedostavi... kolky si dnes den po ovulácii?

dasa118
29. feb 2012

@magic08 no kolky den netusim, nesledovala som to kedy presne som mala ovulku...No ten vytok...tak nemavam v takomto case... vacsinou pri ovulke...dnes som uz az tak nemala... ale pred dvoma- troma dnami som mala dost... az som bola prekvapena...uvazujem, ze zajtra rano si urobim test... lebo aj ked som bola chora tak uz na 32DC mi prisli... a teraz nic... tak neviem :( dufam, ze budem tehu a ze to nebude nic vazne ak nahodu nebudem tehu.
Inaak sa citim dobre...

puhinka
29. feb 2012

@magic08 ,ďakujem krásne,už som doma vyjógovaná a moja najlepšia cvičiteľka jógy bola dnes zameraná kôli mne na panvové dno 🙂
@monulik23 ,neviem,poraď sa so svojím gyndošom,on najlepšie vie,bo má tvoju kartu 🙂
@rehotka25 ,nestrácaj nádej,ono to príde,nebudeš vedieť ako 🙂
@ponozkazt ,vitaj medzi nami a držím palce,aby vám to vyšlo 🙂
@laluchova ,ja som ti to hovorila 😀
@vateska ,jasnééé,je tam !!! gratulka !!! 😀

magic08
29. feb 2012

@dasa118 urob rano test a uvidis na com si... 😀 drzim palce, nech su tam //

@puhinka tak potom super... verim, ze dnesne cvicenie padne na urodnu podu... 😀