V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@red_kika no všade som čítala že keď si tehu tak môžeš mať len nejaký krvavý výtok, ale ja myslím že to bolo normálne krvácanie :-O aj som cítila mens bolesti .... ale asi pôjdem pre istotu kúpiť ďalší test, aj keď myslím že bude negativ :(
@magic08 fu s týmto môže mať niečo štítna žľaza ? teraz si ma zaskočila 🙂 ...lebo mamke asi pred dvoma mesiacmi zistili že má problémy so štítnou žľazou :-O Dík za radu, asi teda pôjdem na tie testy aj ja :-O
@tramtara no @magic08 má pravdu, aj štitnou to môže byť, ja si myslím, že tiež s nou niečo mám i keď mi robil obvodak nejaké odbery a povedal že základné vyšetrenia na štítnu su OK 😕
a napr. ja som mala teraz takú MS, že len som špinila, no a vidiš tehotestvo to nebolo, ale napr. aj meraním BT sa dá vela zistiť, mne tým špinením teploty pekne klesli, takže viem, že nový cyklus 😀
@kkatka113 ahoj, je mi ľúto, čo sa stalo s vašou maličkou, ja som tiež prišla nedávno o bábetko, náš Miško sa ale narodil s vrodenou vývojovou vadou pažeráka, bojoval 6,5 mesiaca, ale choroba bola silnejšia. Rodila som tiež cisárskym. Tiež by som sa už chcela snažiť, bola som na prehliadke a dr. povedal, že by to nebola žiadna katastrofa, keby som otehotnela, aj ked on po cisárskom odporúča ročnú pauzu, ale chápe, že chcem bábo čo najskôr. Zajtra idem k obvodnému na odbery a dám si spraviť aj odbery na štítnu žľazu, lebo Miškovi najskôr zistili nejaký problém so ŠŽ, ale potom sa to nepotvrdilo a vraj to bol falošný poplach. Ale chcem mať istotu, aj ked som čítala, že počas tehotenstva sa robia odbery aj na štítnu žľazu. Tak tento mesiac ešte asi necháme to snaženie tak, lebo plodné dni budem mať už teraz niekedy a výsledky budem mať budúci týždeň.
@mirkapb Drzim velmi palce, nech sa skoro podari, a je mi velmi luto co sa vam stalo :( No ja som doktorke volala minuly tyzden je ze to uz 5 a pol mesiaca odvtedy a ci sa uz mozme snazit o dalsie, a ci k nej nemam ist na prehliadku, a one mi povedala ze prehliadka nie je vobec nutna, ze stacila ta po sestonedeli, a ze uz sa urcite mozme snazit o babo, tak ideme na to 🙂 Dost sa bojim ze je to naozaj skoro, ale jazvu tu vonkajsiu mam pekne zahojenu, tak dufam ze aj tu vnutornu, a ten strach musim proste prekonat.....prinajhorsom budem v poslednom stadiu tehotenstva PN, s cim aj trosku pocitam, ale uz nechcem dlhsie cakat, a strasne chceme babatko, tak do toho ideme....vsak nakoniec uvidime kedy sa podari 🙂
@steffi1624 neviem ci aj chlapi to maju pit priznam sa ze to pocujem prví krát ale ked to mozno pomoze tak to dam aj mojmu pit za litre :D ani o orechoch som to nepocula a ktore presne?a uz si sa aj s doktorom rozpravala?
Ahojte, tak som bola dnes u dr.Aaa dopadlo lepsie ako som ocakavala, vajecniky funguju, lebo v lavom mam dominantny 8mm foliik, juuj jak sa tesim jak blska.O tyzden idem na folikulku nech pozrie, ze ako to vyzera a dnes mi zase vzal krvicku na HP. tak uz som kludna jak baranok.a tu co nove?
@kemonka
@mauerka
@janusa
@januliatko1985 super. tesim s tebou. ja uz opat testujem, som 10 dc tak uvidime ako to teraz ukoncime, resp. cim 😉 kolky dc si?
@magic08 ja som na tom teraz takto, tie teplotky sa mi celkom pacia 😅 http://www.fertilityfriend.com/home/3ac8b0
ja testikovat tento mesiac nebudem, mam len jeden ovu test, kaslem na to, budem sa orientovat podla bt.
baby už som tu dlhšie nebola, ale mam jednu otázku,.. máte niektorá čípok ?? ja som bola na prehliadke, teraz mi to dr zistila a aj vyter mi brala z toho.. tak som v strese ... čakať ešte 2 týždne na výsledky 😒
juj super, takže vajičko dozrieva 🙂 a čo povedal, že si len špinila, je to ok? 😉
@januliatko1985
Ahojte, tak sa k Vam pridam. Tiez sa s muzikom snazime o babo.
Uz mam synceka a je to riadne sidlo, dufam ze mu pribudne surodenec.
Pozeram ze to berete vazne, my to zatial nechavame na prirodu, kedze nasa ziva antikoncepcia nam nedava vela moznosti... 😀
@bambulka026 ahoj 🙂 a ako dlho sa snažíte?
Ahojte,
my sa sice este len planujeme zacat snazit v maji,ale uz teraz sa pozeram po forach a zistujem ako sa komu dari a finticky, ktore pomahaju🙂 ma niekto z vas skusenost s ovulacnymi testami? zacala som uz z kyselinou listovou a v zalohe mam aj calibrum baby plan, dufam, ze sa nam zadari a vsetko bude OK. Pytala som sa viacerych gynekologov a radili zacat sa snazit hned po vysadeni antikoncepcie,lebo vtedy je vraj telo hladne po otehotneni, tak som zvedava🙂

Baby, ja opäť testujem, snad tento cyklus už neskonči mrchou 😝