V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
a samozrejme Vám všetkým želám príjemné snažilkovanie a skorý výsledok 🙂
ahojte ja som 15DC a tento mesiac sme sa začali snažiť tak som zvedavá či sa hned podarí 😅 To by sme na vianoce boli už štyria. Pri prvom tehotenstve som mala o 9 rokov menej vtedy sa podarilo hned ktovie či to bude take lahke aj teraz. Mauerka tu už nechodí???
@karinka2105 si sa netestovala ešte?
@pralinkaaa este nie ale vecer bolelo brucho ako rped ms,ma prist zajtra som zvedavaa,ale asi testne nevydrzimm
@karinka2105 no držim palec. mne ten test ukázal veľmi skoro - desať po ovu. ja som mala doma zasobu troch testov 🙂 som nevydržala...
@pralinkaaa si si robila desat dni po ovu tehu test?a uz ukazal?Ja mam dostat menzes zajtra...som zvedava 😕
@janulap ano...slabu čiarku
@janulap držim palce!
@pralinkaaa a potom druhy si si robila kedy?Robila si si aj druhy?Tam uz ukazalo silnu ciarku?Lebo ja slabej asi verit nebudem 😀
@sandraaaaa
ahojky, vitaj, no vlastne maš pravdu ako počítam, tak teraz to vychadza na vianoce 🙂
@pralinkaaa ja nemam ziadny domaaa
tak bduem drzat palceee tedaa
@janulap ano aj druhy o dva dni to bolo asi 26 DC zas slabaa a potom treti už na 29 DC silnejšia..ja som tej slabej tiež nejak neverila ale ked už zosilnela a ms zatiaľ nikde..
ahojte🙂 tak čo nového tu?🙂 vidím,že aj nejaká nová tehulka tu je,gratulujem 🙂
kemonka ako sa darí?🙂
ja čakám na ovulku,poctivo meriam 🙂
@kemonka ja som este netestovala nic,menzes by mal prist zajtra,tak uvidim.
@pralinkaaa gratulujem 😉
@januliatko1985 ahoj, ako si dopadla dnes? 😉
Ahojte žienky. Prosím Vás o jednu radu. Mámjeden problém. Dňa 14.3 mi prišla menštruácia a dňa 18.3 mi skončila. Všetko bolo v poriadku až do včera. Včera ráno som z ničoho nič krvácala a aj dnes som krvácala. Bojím sa čo to môže byť a ešte dnes ma bolela pravá bradavka, že som fakt nevedela, čo mám robiť s takou bolesťou. Mohli by ste mi nejako poradiť? ďakujem vopred za názory. ☹
ahojte🙂 s.lubila som si ze nebudem tu nakukovat a stresovatt ale neda sa co mate nove? 🙂
@kemonka
@zelovocka tak kocky z dnesnej prehliadky nic, lebo dr meskal 1,5hodky, lebo bol pri porode, tak ani nas objednane pacientky vstky nestihol vziat, tak som preobjednanna na pondelok.
A podla teplotky ovu este nebola, a este stale ma dost boli ten lavy vajecnik a uz od vcera vecera mam vodnaty hlienik, tak pre istotu ideme to dnes poistit 😀 a vy co mate nove?
@miriamka3
@pralinkaaa Gratulujem vám a prajem úspešné tehu🙂
ahojte baby , čerstvo tehu gratulujem a snažilkam držím palce. Aj my sa snažíme a to už pekných pár mesiacov a zatial nič:(. Teraz som brala prvý krat počas MC duphaston a zajtra ma prist MS tak som zvedava čo z toho bude. Mam už dve krásne detičky ale z prveho manželstva a chceli by sme s priatelom aj spoločne bábo tak dufam že sa konečne zadarí.
@lienka1980 Ahoj!
Vítam ťa a držkám palčeky aby sa zadarilo🙂Ja som z Duphastonom otehotnela z drobcom až na 10mesiac ale sú tu baby ktorým sa podarilo počas prvých 3 mesiacov.
@zora256 tak ja by som celkom brala tie prvé 3mesiace , ale hlavne nech sa to stane. A dakujem za podporu 🙂

@pralinkaaa bude nebojj