icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

karinka2105
22. mar 2012

@pralinkaaa bude nebojj

pralinkaaa
22. mar 2012

a samozrejme Vám všetkým želám príjemné snažilkovanie a skorý výsledok 🙂

sandraaaaa
22. mar 2012

ahojte ja som 15DC a tento mesiac sme sa začali snažiť tak som zvedavá či sa hned podarí 😅 To by sme na vianoce boli už štyria. Pri prvom tehotenstve som mala o 9 rokov menej vtedy sa podarilo hned ktovie či to bude take lahke aj teraz. Mauerka tu už nechodí???

pralinkaaa
22. mar 2012

@karinka2105 si sa netestovala ešte?

karinka2105
22. mar 2012

@pralinkaaa este nie ale vecer bolelo brucho ako rped ms,ma prist zajtra som zvedavaa,ale asi testne nevydrzimm

pralinkaaa
22. mar 2012

@karinka2105 no držim palec. mne ten test ukázal veľmi skoro - desať po ovu. ja som mala doma zasobu troch testov 🙂 som nevydržala...

janulap
22. mar 2012

@pralinkaaa si si robila desat dni po ovu tehu test?a uz ukazal?Ja mam dostat menzes zajtra...som zvedava 😕

pralinkaaa
22. mar 2012

@janulap ano...slabu čiarku

pralinkaaa
22. mar 2012

@janulap držim palce!

janulap
22. mar 2012

@pralinkaaa a potom druhy si si robila kedy?Robila si si aj druhy?Tam uz ukazalo silnu ciarku?Lebo ja slabej asi verit nebudem 😀

miriamka3
22. mar 2012

@janulap ahoj, ja som robila test deň pred mrchou a bola tam slabá čiarka, o 2 dni už silnejšia a dnes mám potvrdené tehu 🙂

kemonka
22. mar 2012

@sandraaaaa
ahojky, vitaj, no vlastne maš pravdu ako počítam, tak teraz to vychadza na vianoce 🙂

kemonka
22. mar 2012

@miriamka3
@janulap
jej gratulka 😵

karinka2105
22. mar 2012

@pralinkaaa ja nemam ziadny domaaa
tak bduem drzat palceee tedaa

pralinkaaa
22. mar 2012

@janulap ano aj druhy o dva dni to bolo asi 26 DC zas slabaa a potom treti už na 29 DC silnejšia..ja som tej slabej tiež nejak neverila ale ked už zosilnela a ms zatiaľ nikde..

wolawka
22. mar 2012

ahojte🙂 tak čo nového tu?🙂 vidím,že aj nejaká nová tehulka tu je,gratulujem 🙂
kemonka ako sa darí?🙂
ja čakám na ovulku,poctivo meriam 🙂

janulap
22. mar 2012

@kemonka ja som este netestovala nic,menzes by mal prist zajtra,tak uvidim.
@pralinkaaa gratulujem 😉

janulap
22. mar 2012

@miriamka3 aj tebe gratulujem....ja som sa rozhodla,.ze pockam,ak bude meskat.Mavam ho ako hodinky,tak uvidime 🙂

kemonka
22. mar 2012

@wolawka ahojkyy 😀 ja tiež čakám ovulku, zajtra idem pozrieť či folik narastol na USG, som 16DC a kery? 🙂

kemonka
22. mar 2012

@januliatko1985 ahoj, ako si dopadla dnes? 😉

monulik23
22. mar 2012

Ahojte žienky. Prosím Vás o jednu radu. Mámjeden problém. Dňa 14.3 mi prišla menštruácia a dňa 18.3 mi skončila. Všetko bolo v poriadku až do včera. Včera ráno som z ničoho nič krvácala a aj dnes som krvácala. Bojím sa čo to môže byť a ešte dnes ma bolela pravá bradavka, že som fakt nevedela, čo mám robiť s takou bolesťou. Mohli by ste mi nejako poradiť? ďakujem vopred za názory. ☹

janusa_
22. mar 2012

ahojte🙂 s.lubila som si ze nebudem tu nakukovat a stresovatt ale neda sa co mate nove? 🙂

kemonka
22. mar 2012

@janusa_ jej ahoooj, ako sa cítiš? 😉

janusa_
22. mar 2012

@kemonka maximalne unavene, ale to patri k tehu cize nejak to musim zvladnut, i ked by som najradsej cele dni prespala 😉
pozerala som ze zajtra mas kontroly usg, dufam ze folik narastol, aj nejak citis zeby sa blizila ovu?ci zatial staale nic?

januliatko1985
22. mar 2012

@kemonka
@zelovocka tak kocky z dnesnej prehliadky nic, lebo dr meskal 1,5hodky, lebo bol pri porode, tak ani nas objednane pacientky vstky nestihol vziat, tak som preobjednanna na pondelok.
A podla teplotky ovu este nebola, a este stale ma dost boli ten lavy vajecnik a uz od vcera vecera mam vodnaty hlienik, tak pre istotu ideme to dnes poistit 😀 a vy co mate nove?

zora256
22. mar 2012

@miriamka3
@pralinkaaa Gratulujem vám a prajem úspešné tehu🙂

lienka1980
22. mar 2012

ahojte baby , čerstvo tehu gratulujem a snažilkam držím palce. Aj my sa snažíme a to už pekných pár mesiacov a zatial nič:(. Teraz som brala prvý krat počas MC duphaston a zajtra ma prist MS tak som zvedava čo z toho bude. Mam už dve krásne detičky ale z prveho manželstva a chceli by sme s priatelom aj spoločne bábo tak dufam že sa konečne zadarí.

zora256
22. mar 2012

@janusa_ Jéj?Gratulujem a pevne držkám palčeky aby toto tehu bolo úspešné 😵
@monulik23 Ahoj!
Tak to neviem,čo môže byť pre istotu,keď nebudeš krvácať,alebo ak y si veľmi krvácala zájdi na gyndu,aby ťa tvoj lekár vyšetril.Držím palčeky aby to nebolo nič vážne🙂

zora256
22. mar 2012

@lienka1980 Ahoj!
Vítam ťa a držkám palčeky aby sa zadarilo🙂Ja som z Duphastonom otehotnela z drobcom až na 10mesiac ale sú tu baby ktorým sa podarilo počas prvých 3 mesiacov.

lienka1980
22. mar 2012

@zora256 tak ja by som celkom brala tie prvé 3mesiace , ale hlavne nech sa to stane. A dakujem za podporu 🙂