V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@vardzikova jeje tak dryim prsteky nech to vyjde 😀
@zuzulik160 budem budem a ako dlho ti povedal lekar že mate mat pauzičku ? s keksikovanim ? 😀 😀 😀 😀
v juli som mala treti potrat takze pol roka ,pretoze som zmenila gynekologa takze chcel odsledovat moj cyklus a hned na zaciatku mi naordinoval dupfaston a presla som si este raz vsetky vysetrenia este manzel ide na spermiogram a v januari mame ist na to. 😀 Ale mna to taha uz teraz v decembri 😀 😀 😀
@zuzulik160 No tak my sme si najprv mysleli že počkame a od noveho roka by sme išli nato naostro ale akosi sme sa nezdržali a vyskušali už teraz momentalne mam plodne dni takže skušame ako sa len da 😀 😀 a ale neverim že sa to podari na prvy krat to by bola veeľka nahoda 🙂
😀 to si vravim aj ja ,ze to budeme skusat uz od teraz lebo sa to nemusi podarit hned 😀 daj vediet ze co a ako som zvedava 😀 😀 😀
ahojte baby mozem sa ku vam pridať? My tiez by sme chcely v roku 2012 skusiť snazilkovat sice s obavami ale hadam to dobre dopadne......
@vardzikova hej merala som si dnes, je super že na 2 desatinné miesta to ukazuje 😀
@zuzananina ahoj vitaj, pozerám, že už máš 2 fešákov, chcete skúsiť aj dievčatko, či je vám to jedno? 😉
@kemonka no ved to , aka to je parada 😀 ktory si dnes DC?
@kemonka ahoj tak ja som po dvoch potratov pred tyzdnom som prezila jeden s nich.... prve dve deti mam s prveho manzelstva a teraz rok sa snazime s priiatelom o spolocne a dva krat sa zadarilo ale oboje skoncilo 8 tt potratom..... tak este chceme skusit raz do tretice ale medzi tym este nejake testy si dat porobiť chceme
@zuzananina Ahoj 🙂 Ciť sa ako doma 😀
@vardzikova 🙂 velmi pekne dakujem....... 😀
@zuzulik160 to maš jasne že dam vedieť sama som zvedava 😀 a to je uplna pravda že na prvy krat sa to nemusi podariť my sa radšej poistime
@zuzananina prečitala som si čo si napisala , to mi je ľuto že si mala dva potraty a neprišli kôli čomu si ich mala ?alebo len povedali že je to uplne normalne?
@zuzananina to je dobre, ze sa chcete pokusit znova, drzim ti moc moc palce 🙂 😉
@vardzikova tak pri prvom to neriešili,že je to normalne ale teraz mi primár hned povedal ze pokial nespravime si genetiku a potrebne veci ani nech neskusame pre istotu.... ale tak este chceme babo tak uvidime co mi povedia v piatok idem k Dr. tak uvidim co tam vyriesime....
@barushkaaam ano chceme tužba je väčšia ak bolesť... ale ešte nejake testy si dame spraviť le po novom roku by rada skusila
@zuzananina presne je tiez hovorim, strach je velky, ale tuzba este vacsia...a kedy chcete zacat? ked sa mozem spytat...tie info zbieram aj kvoli sebe, lebo stale nie sme presvedceny, ci po prvej MS, alebo to nechame na neskor....
@zuzananina a tebe sa otehotnieť podari ľahko? lebo my to ešte iba skušame tak uvidime ako nam to pôjde 😖
@vardzikova a kolko skusate?
@barushkaaam tak naostro iba tento mesiac t.j. od piatku 😀 , predtym sme keksikovali bez ochrany ale nieak som neregistrovala či som mala plodne alebo neplodne dni. Ale časom sme prišli nato že chceme babo, momentalne budujeme domček ide tam už iba o menšie dokončovačky takže drobček by nam tam aj pasoval 😀 a vy sa ako dlho snažite?
@barushkaaam no chceme zacat tak nejak v január-február.... len ci sa zadarý po prvom potrate sme hned skusaly a prislo to až po roku.....
@vardzikova no nie praveze pri prvych dvoch nebol problem a teraz prvy krat to bolo take necakane to som hned a druhy ten trval po potrate po mesiaci sme zacali ale trvalo nam to rok
@vardzikova my sme sa zacali snazit v oktobri, hned prvy sup som otehotnela, ale skoncila sa to zle ☹ teraz cakame na prvu mrchu a asi do toho pojdeme znova 🙂 sice mam stale strach, ale zaroven chcem straaaasne babo
@barushkaaam my zacneme uz tento mesiac... vies, nikto mi neviem povedat co a ako.. nic ine nezostava, iba urobit si zase po svojom.. to bude asi tak najlepsie...
@zuzananina preto chcem skusat uz po prvom menzese....ze ked sa nepodari tak nevadi...ale ako by som chcela byt tehula uz na prvy sup ako teraz....jaaaaj ja cem baaaabo 🙂
@bambi2 ja sa drzim mysienky, ze moje telo prijme tehotenstvo vtedy, az bude pripravene...ked nevyjde prvy cyklus, sice to trosku zamrzi, ale nevadi, skusime ten dalsi...
@zuzananina fuha dlho 😖 , ja viem že sa nam tourčite nepodari na prvy krat ale veeľmi by som si to priala 😀 bol by to krásny darček na vianoce pre mna a môjho mangelika 😎
@barushkaaam presne, ja si tiez myslim... my skusime uz teraz. ak je maternica cista, babo sa udrzi. ak nie tak to neklapne. telo vie co robi. a skusime az po prvej mrche... ale zacneme uz teraz...
@barushkaaam tak zacinam sa aj ja na to chystat lbo tužba je stale.... aj ked niekto povie ze ved mak krasnych dvoch chalanov ale do tretice este jedno a keby tak holka to bola juuuj.... aj ja by chcela zacat opet co najrychlejsie lebo rok je dost veru už aby sa nedarilo a ked sa tak radost trvala malo......
@bambi2 tak veru aj my sme sa rozhodli zase ze zaciname v novom roku aj ked mam strach po tych dvoch potratoch... ale tuzim po babetku a aj priatel.....no ale este by som rada stihla nejake esty si dat spravit....
@barushkaaam ou tak to ma mrzi, ale na druhej strane ta chapeeem , lebo ja po babatku tiež neskutočne tužim dala by som zato všetko 😉
@vardzikova tak to ano to by bolo veru pekne vianoce drzim palceky a velmi.... ja som sa ešte pred dvoma tydnami tesila na vianoce bo mi padalo to ze budem mat za sebou prvych 12 tt tych najhorsich ale tak nezadarilo sa ale po novom roku by som teda chela skusit a keby sa mi to podarilo aspon do maja,že by som si dala pekny darcek k30 narodkam.....

@kemonka aj môj je fialový 😀 😀 no a čo si si dnes merala?