icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

sandraaaaa
15. máj 2012

@zora256 Ahoj prepáč , ale nepísala si že si už tehu??? 😕

mirkapb
15. máj 2012

@zora256 takže to nakoniec nebolo tehu?

palencarova
15. máj 2012

NO ,ale vaječníky cítim poriadne a aj maternicu.Myslíte,že sa tam niečo ukotvuje? 😀 Snažím sa nenamýšľať si zase.Kedy by som si mohla urobiť prvý testík? 😒

mirkapb
15. máj 2012

@palencarova a aj si cítila ovulku v tom čase ked ste sa snažili? Na testík je ešte určite skoro, ešte by ti nič neukázal, čo som čítala, tak mamatest ukáže tak na 10 DPO.

sandraaaaa
15. máj 2012

@palencarova ahoj ja by som robila test až ked mešká nie??? 😕 Alebo zvedavosť je silnejšia? 🙂 Ešte sa to aj tak nemusí ukázať a su to zbytočne vyhodené peniaze. Ja urobím až ked bude meškať 🙂

palencarova
15. máj 2012

Veľmi nerozumiem tomu kedy mám ovu a kedy nie.Keď sme chceli Viktorku,tak sme jednoducho sexovali na plný plyn 😀 ,síce to trvalo pol roka,ale vyšlo to.Každý vraví,že pri druhom to bude rýchlejšie.Viem iba to,že som mala akurát plodné dni,tak čakám,....a čakám....a ráno stým vstávam a večer zaspávam a verím si 😉

palencarova
15. máj 2012

@sandraaaaa Juuuj,keď ja som taká nedočkavááááá

sandraaaaa
15. máj 2012

@palencarova Nám sa podarilo prvé za jeden nechránený sex 😵 , ale teraz sa snažíme druhý mesiac a tiež som zvedavá 😅 . Ale ktovie kedy sa podarí ako to tu čítam niekto aj 2 roky to by bolo tých testov 😀

sandraaaaa
15. máj 2012

@palencarova Pri prvom som mala o 9 rok. menej 🙄

palencarova
15. máj 2012

@sandraaaaa no keď som už ukecala toho môjho,že teraz je ten správny čas,tak to musí tak aj byť 😉 No nejako to už do 27 kým príde MZ vydržím

wolawka
15. máj 2012

@magic08 ajoj🙂 a ja ako? náá dobre 🙂 chodím do práce a sem tam sa mi pritrafí aj stretnuť sa v jednej posteli s mojim drahým,kedže ja chodím na smeny a nie vždy sa dá byť spolu 🙂 a samozrejme máme doma takú malú "antikoncepciu" s menom Timejka🙂) dcérka sa vždy medzi nás pichne a je domilované🙂) takže uvidíme, chcela by som druhé bábo,ale nechám to zatial na náhodu,na prekvapenie a tak🙂 aj na dovolenku by sa nám patrilo íst s dcérkou,len niečo treba našetriť🙂 inak včera aj mna napínalo akosi,aj dnes mi je divno,ale robím prvú nočnú a býva mi z nej zle,takže moc si nenahováram čosi🙂)

wolawka
15. máj 2012

@zora256 ahoooj 🙂 počuj,aj mne nejde do hlavy niečo,nebola si tehu?? niečo sa stalo??

mirkapb
15. máj 2012

@sandraaaaa aj my sa snažíme teraz druhý mesiac, a niekedy mám taký silný pocit, že teraz to vyjde. Ale to ešte potrvá pokiaľ to zistím, mne ešte len včera skončila mrcha. Ale už som sa dívala na nete, čo sú tie kalkulačky na výpočet pôrodu a vyšiel mi dátum 14.2., to je pekný dátum, ale ak by to tak bolo, tak určite by sa bábo narodilo skôr, lebo určite pôjdem na cisársky a ten sa plánuje skôr, ale aj tak by to bolo pekné. 😵

magic08
15. máj 2012

@wolawka zle z nocnej? ako to? nebude to v niecom inom...

sandraaaaa
15. máj 2012

@mirkapb Ak by sa nám podarilo teraz tak termín by bol 30.1. Vy na valentína prajem ti to 🙂 Ano my druhe kolo lepšie povedane sa snažíme minulý mesiac sme sa nesnažili lebo som mala výtok ale ešte mesiac pred tým sme sa snažili. Tiež dufam že sa to teraz podarí, náš prvý syn je tiež v januári 🙂

wolawka
15. máj 2012

@magic08 no ved ked som obrátená teraz,že cez den spím a v noci som hore a papám,tak mi je tak všelijak🙂 pochybujem že by mi bolo zle od víkendu kedy sme po dlhej dobe boli spolu s mojím 🙂

magic08
15. máj 2012

@wolawka aha, tak to ti je asi z toho, ze mas obrateny den s nocou, telo ked by cchelo oddychovat, tak ty buntosis a este aj davas zabrat zaludku... to bude z toho, od vikendu su len 2-3 dni, takze to este ani vajko nedoslo kde ma, ak by nahodou sa zadarilo...

wolawka
15. máj 2012

@magic08 jooj kiež by to vajíčko bolo oplodnené aa prišlo tam de malo🙂

magic08
15. máj 2012

@wolawka joooj no, zelam ti to... tak uz len cakat a vydrzat... 🙂 ja tiez som cakatelka, tak snad zbehnem do lekarne dnes, pozhanat mamatest... neviem ci u nas niekde maju... no po ceste domov mam 4 lekarne a jednou zajižďkou dalsiu... v tej jednej z tych 4 nemaju isto, tam som sa pytala, takze skusim tie 3 a ked nic tak zabehnem do Dr. Max, tam vraj mavaju castejsie... a rovno si kupim orchideu, nech sa potesim... 😀

wolawka
15. máj 2012

@magic08 počkaj orchideu ako kvetinu myslíš? 🙂) heh,aj mne kúp jednu,nech sa poteším aj ja🙂 no idem ja na poštu a tak,prajem pekný dník a ozvi sa čakatelko čo máš nového🙂

henca74
15. máj 2012

@mirkapb to mi je luto, je strasne, ked rodicia pridu o svoje dietatko ;o((pocas tehu ti to nezistili, ze ma maly nejaky problem?aspon, ze mas uz jedneho, musis sa o neho starat a nemas az tolko casu na to mysliet, hoci si myslim, ze to ide velmi tazko...ale aspon, ze sa maly netrapi a urcite dava na vas pozor tam zhora...

silvuskaa
15. máj 2012

ahojte snazilky, takze u nas prislo dalsi mesiac sklamanie, no nic zaciname odznova 🙂 aj ked som z toho uz na nervy a to na to nemam mysliet 😒

@wolawka vy sa snazite.... a keby sa vam aj teraz hned podari otehotniet, uz budes mat po predchadzajucej RD odpracovane 2roky? pytam sa lebo keby sa nam nepodari otehotniet tak od sept. nastupujem do prace, a myslim ze musim mat odrobene dalsie 2roky aby som mala vyssiu matersku??? mam pravdu?

palencarova
15. máj 2012

@magic08 už si ideš robiť mamatest?koľko si pred MZ?

magic08
15. máj 2012

@wolawka hej hej, kvetinku... chcem kupit malej do izbicky, tak tu malu v keramike... sa tesim riadne... 😀
pekny dnik aj tebe, kupim aj tebe jednu...
ozvem sa jasne, rano mozno skusim test, ak sa prehovorim 😀

magic08
15. máj 2012

@palencarova cca 3-4 dni som pred mrchou... dnes som 10 DPO v piatok - sobotu by mala dojst mrcha ak sa mi podari dnes zohnat mamatest tak mozno urobim, ak nie, tak neurobim... iny test kupovat nebudem...

palencarova
15. máj 2012

@magic08 prečo iba tento test? Je najlepší?

henca74
15. máj 2012

@magic08 kup si ruzu miesto orchidei....hahaha trpezlivost ruze prinasa, setri test, vydrz do piatku ;o)))

magic08
15. máj 2012

@palencarova neukazuje falosnu pozitivitu a 10-kovy ukaze slabu ciarku uz na 10 DPO... no nie som rozhodnuta urobit ho dnes... bude rano, z ranneho, alebo potom uz stvrtok vydrzim a testnem v paitok rano

magic08
15. máj 2012

@henca74 zvadne... ja cem orchideu... 😀 uvidim, ak neurobim test zajtra rano, tak do piatku uz vydzim a urobim piatok rano... no to vsetko za predpokladu, ze zozeniem mamatest 10

palencarova
15. máj 2012

@magic08 najhoršie je to čakanie.Už som si tým raz prešla a myslela som že pri druhom bábu to bude kľudnejšie,...ale vôbec to tak nie je.Som taká ista trúba ako pri prvom