V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@zora256 Ahooj, no tak 5 dni nevydrzim..zajtra rano sa chystam test zopakovat:P som si kupila digitalny clearblue tak uvidime 😀 ..drzim ti palce moc aby sa mrcha nedostavila a ty uvidela tie dve ciarocky🙂))daj potom vediet! a inak asi mas pravdu ked si das mozno pauzu tuto od fora tak mozno na to budes menej mysliet🙂
@martinnka23 Ahoj!
Mne dnes prišla zato som si chela dať pauzu,ale tak budem predca sem chodiť ale pomenej🙂Tak držkám palčeky aby si mala krásne // 😉 a týždniky na teste,potom dajte vedieť ako ste dopadli,a za koľko ste kúpil ten test?
@zora256 Ahojky....to ma mrzi ze teda dosla..tak mozno buduci mesiac🙂 budem drzat palce! No ja tiez nemam dobre spravy....sice mi este nedosla..cize mi meska uz ale 5 dni ale robila som si 2 testy s citlivostou 10 a nic:/...tak nechapem lebo sice mrcha neprichadza ale ani test neni pozitivny...:( aj ten clearblue vysiel negativny..tak mam dost zmiesane pocity:(...ja som ho kupila normalne v lekarni za tusim 7€ a nieco....takze zbytocne vyhodene peniaze...ach:(
@martinnka23 Ahoj!
Tak ja ten clearblue,plánuj kúpiť až po prvom sone,po pozitívnych testoch,že či ten istý týždeň bude vychádzať aj podľa neho ako sona,lebo ja som rodila o týždeň pozdejšie ako mi lekár vyrátal ,tak aby som s istotou vedela koľký týždeň to je a presný Dátum pôrodu🙂Lebo je to dosť drahý test niekde aj 10eu stojí:-/Tak možno Ti len mešká,nezvykla Ti meškať?Tak zájdi na vyvolávačku ku gyndošovi.neboj určite to vyjde nabudúce,tak ja verím,že nám to vseptembri vyjde,ako mi karty ukázali,tak my to vyšlo aj pri malom na oktober a tak aj bolo 😉 ,aspoň nato nebudem myslieť tento cyklus,a budem vpohodke 😎si užívať leto a kúpalisko z malým🙂
Hoc ms mám odosť slabšiu tento cyklus,tak čo ja viem,ale tak testy boli negatívne,asi len z Duphastonu zoslabla,nevadí...lepšie ako by mala byť silná🙂
Prajem vám aby ste boli budúci cyklus tehu🙂Nezabúdajte psychika veľa robí,a možno aj ms vám dorazí ak nebudete tak veľmi na ňu čakať 😉
@zora256 a to doktor nevidi na sone ze ktory je to tyzden ked ti termin vyratal zle? ci tyzden sa moze pomylit? chystam sa tento piatok doktorovi tak uvidim...ale skoda...som sa uz tesila..ale fakt to nechapem tak ako je mozne ze na tom jednom som mala ducha, sice ducha ale viditelneho?...mne ms praveze nikdy nemeskava..:( nemoze to byt mimomaternicove? ci to by mi testy vysli pozitivne?
ach jo, ale nevadi ideme dalej a skusame🙂 a to ake karty ti ukazali?
pekny dnik prajem🙂)
baby poradte tak minuly tyzden som zistila ze som tehotna. Skusala som sa dovolat doktorke ze co a ako dalej ale ona ma dovolenku. Mam ist aj k zastupujucemu doktorovi neposle pa do kelu? Meska mi teraz 9 dni. Bude to moje prve dieta a nechcela by som nieco zanedbat .
@zata2 neboj,nic sa nemoze stat.Dr by aj tak na utz este nic nevidel,mozno len dutinku,srdiecko by este urcite nebilo,a ak by nebolo vidiet ani dutinku,tak by ta zbytocne naplasil mimomaternicovym.Ak mas nejake bolesti,alebo spinis,samozrejme,vtedy treba ist.Teraz ti to vychadza,ze si v 6tt?Kedy zacina robit tvoja dr?
@martinnka23 Ahoj!
To som sa pomýlila,ja som chcela napísať,že ja si kúpim clearblue test nabudúce ak mi obyčajné vijdú//🙂
Nuž podľa veľkosti plodu posudzuje sono týždne,a veru nie vždy vie presne určiť,tak ja preto by som si ho kúpila poto po prvom sone,či to isté by ukázalo,ke´dže pri malom to bol 1 týždeň rozdiel.
@zata2 Ahoj!
Ja som šla pri prvom tehu už v 5tt a 4dni som bola podľa sona a lekár mi povedal,kde som bola doteraz,lebo ms mi meškala 30dní.Keďže mimomaternicové tehu je živata nebezpečné,lebo v 7tt môže prasknúť vajcovod a vzniknúť vnútorné krvácanie a umrieť.Takže v 6tt pekne už vidno vak s plodíkom,aj keď ešte nie je akcia srdiečka,tá je od 8tt ale trebaísť aby sa mohla vylúčiť mimomaternicové tehu,tak vpohodke ešte máš čas budúci týždeň zájsť k lekárovi,podľa kalkulačky na nete môžeš byť v 6tt a v skutočnosti nemusíš,ale ak má dovolenku tvoj lekár,a budúci týždeň tam bude tak vpohode vydrž ak nemáš bolesti a špinenie,ale ak máš tak choď k tomu ktor ho zastupuje,ten by ťa nemal poslať nikam.Držkám palčeky🙂
@zata2 tu lúskaj,ked budes mat cas 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/prve-vysetrenie-v-7-tyzdni-tehotenstva-je-to-neskoro/
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/prve-vysetrenie-v-6-7-tyzdni-nie-je-to-neskoro/
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/v-ktorom-tyzdni-sa-robia-prve-vysetrenia/
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/kedy-navstivit-gynekologa-po-zisteni-tehotenstva/
@zora256
@janulap
Tak doktorka ma zobrala asi videla ze som vyplasena. Spravila mi sono nebolo este nic vidiet ale povedala ze su tam nejake naznaky ako na tehotenstvo ale ze to je este dost skoro. No ale ked pozerala to sono tak mala dost vela otazok lebo ja mam z casti odobraty vajecnik koli cyste a ako bonus mi objavila aj na druhom vajecniku nieco zevraj sa to tvori aj pri tehotenstve. Ona hovori svojim pacientkam ze maju chodit az po 4 tyzdnoch ked im vynecha menzes. Ale zobrala mi aj krv a zajtra mi ma zavolat. Inak velmi prijemna doktorka akurat ze ma trochu vysmiali s tym ze som prisla tak skoro. Ale hlavne je ze ja som kludnejsia. Nevadi na buduce budem mudrejsia.
@milacik3 to mi je veľmi lúto, tak budem držať palčeky aby Vám to konečne vyšlo a mali bábo. No ja si musím počkať na druhý mesiac, lebo mi akurát prišla MS, síce stále beriem kyselinu listovú, ale už neviem čo robiť. Už sa mi mínajú aj tabletky a potom neviem, čo robiť. Som stále z toho smutná, že každý mesiac mi príde MS, a dúfam, že už neprídu a bude veľké prekvapenie. Budem veľmi rada, ked sa nám to podarí a budeme šťasné ked budeme konečne tehotné. Tak ešte raz Vám držím palčeky. 😉
No tak potom daj vedieť. Musíme to len vydržať. 🙂
Ahojte baby. Potrebujem od Vás radu. Už 4 dni mám MS a každé ráno ma bolia kríže a vždy mám krče pod bruškom. Toto som ale nemala, neviem čo robiť. Mohli by ste mi poradiť. Ďakujem.
ahojte tiež sa snažím už 5.mesiac a nič.. včera som bola u dr a predpísal mi lutenyl... nemáte s tým niektorá skúsenosť? som z toho dosť zmätená lebo všade čítam že by sa to nemalo brať v prípade tehotnosti.. neviem či to mám začať užívať..

@martinnka23 Ahoj!
Jéj,teším sa stebou,držkám palčeky aby sa čiaročka zhubšovala,a tíško gratulujem a prajem bezproblémové tehu 😉 Tak mne keď podobne ukázal test som počkala 4-5dní a potom boli už krásne obe,tak skús o tých 5dní testovať znovu 😵 U mňa už tie príznaky akosi sa vytratili a mám pocit na ms:-/tak uvidím toho 9.7 či dorazí,alebo nie,ale ak predca príde,tak si dám asi jeden cyklus pauzu od foruma tuná,aby som nato nemyslela...