V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Ahojte aj my by sme chceli druhe mimi ,,,a planujeme zacat tak v lete 2012 🙂 uvidime ako sa zadari 😉 aj ked uprimne? trosku sa obavam,,,lebo prve nebolo nic moc a ani porod a vlastne ani prvy rok malej,,,ja len dufam, ze mi to to druhe mimi vynahradi 🙂 tak drzte palce 🙂
@crapula ved ani ja, maly nam "vysiel" neplanovanim, resp. vtedy som o tehotenstve vobec neuvazovala...tak prave preto sa bojim ci to vyjde, ked to budem planovat...vies ako sa vravi, "clovek mieni, pan Boh meni"...ale uvidime 🙂 A Ty si chcela byt uz v takom mladom veku maminkou?
@kuko7 ahoj a ja mam tiez obavy...my sme to mali tiez narocne, ja som si az nedavno povedala ze si viem predstavit mat druhe dietatko...tak uz nam ostava len dufat 😉
@crapula mozem sa pridat?? ja by som najradsej zacala uz teraz ale rozum vravi neskor..vlastne uz pred rokom by som zacala 🙂 ale rozum zvitazil 😀 ten 2012 je naozaj pre nas optimalny a vidim, ze je vas viackej takyhc. ja mam tiez teraz mensie problemiky tak sa to musi dat do poriadku a v tom 2012 nebude ani neskoro ani priskoro 🙂
@keenfan No a vidim ze mame rovnako stare deticky, ja som rodila v marci 2008 😀 mam ozaj velke obavy a bojim sa, ze to co som si prezila, ze to bude opat to iste,,,ale nejako sa uz zacinam citit na druhe mimi 🙂 aj sa sem tam tesim 🙂 ved uvidime ,,,chceme az buduce leto nieco podniknut :D teraz mam este vnutromaternicove teliesko,,buducu jar si ho chcem dat vytiahnut, tak ak to vsetko dopadne, chceme popracovat 🙂
@kuko7 ahoj 🙂 my sme julovi...a obavy mam aj ja, kto nie..ale mozno ked sa clovek citi, tak by sa mal pokusit...my tiez asi tak, okolo leta, este chcem ist robit aby som mala narok na matersku anezblaznila sa aj z tohto kolotoca, troska zmena nezaskodi...a v com vsetkom si to mala narocne ak sa smiem opyt?
my sme bez antikoncepcie, ale davame pozor 😀
@lejduska ahoj 🙂
@lejduska ahoj, teraz este nie, chcem ist pracovat a asi az tak k jari-letu hadam...My sme sa snazili aj tento rok, ale bola som frustrovana z toho ze to neslo tak sme to nechali tak a dohodli sa ze pojdem robit a potom skusime...tiez musel zvitazit rozum 🙂
Ty chces zacat aj skor asi, ze?
@keenfan no mala som rizikove tehotenstvo, 2 mesiace v nemocnici, potom kliestovy porod a strasna zltacka s infuzkami a tak,,no a aby toho nebolo malo, tak poporodna depresia 🙂 🙂 🙂 ale uz to je za mnou,,to boli aj okolnosti a vsetko spolu,,teraz je uz super, tak verim, ze to druhe bude ovela lepsie ,,,aj ked uz viem do coho idem 😅
@keenfan aha, no tak hlavneje aby clovek mal co robit aby bol niecim zamestnany a aby stale nemyslela nato, ze velmi chce a nejde to., ja by som rada skor a priatel je super on aj v tomto sa chce prisposobit 😀 ale hovorim je to zalezitost oboch toto nie je o prisposobovani., keby teraz tak by som sa nepohnevala ale nemusi to byt za kazdu cenu, skor tak na dalsi rok., musim sa prv dat zdravotne do pohody mam teraz problemy s hormonmi..ale do 25 ky chcem aby bolo uz na svete 🙂
@kuko7 ahoj no ja som to mala tiez nie ruzove, tiez komplikovane tehu, cisarak a poporodna depka ma tiez neobisla 😒 tak tiez dufam ze by sa to pri druhom nemuselo stat a aj nejakych chyb by som sa vyhla ktore boli pri prvom...resp. nejake veci by som robila inak..
@lejduska ved to, aj kvoli tomu chcem ist do prace, aby som zamestnala aj seba a aj myslienky, poznam sa a viem ze ked by som sa na nieco moc upinala zachvilu by ma z toho piclo 😖 tak radsej v klude...
zatial sa tu mozme stretavat pripadne vymienat tipy ako sa dobre pripravit na babo a nezosaliet z toho 😀
ahojte, rada by som sa k vám pridala 🙂 pomaly budem mat 33, ked - dufam! - zacneme s vyrobou nasho prveho mimca. skor to neslo, brala som dlhodobo lieky, ktore sposobuju razstep chrbtice plodu, tak som tehotna byt vyslovene nechcela ☹ ale uz som zdrava! teda vlastne mam nejakú virozu. drahý o tom este nevie, po Novom roku najneskor ho planujem ovalit tou spravou, ale asi aj skor 😀 prejde chrípkové obdobie, prejsú vsetky tie oslavy, vianocne, silvestrovske... a potom... ziadny alkohol, iba zdrava strava, vitaminy, cvicenie a mocnééé snazenie 😉 snad sa zadari. aj mne aj vam 🙂
@zelovocka vitaj medzi nami 😉
Drzime si vsetky palce a dufam ze sa nam to na prvy sup podari kedy to uz kazda z nas po novom roku bude chciet....no ja musim cakat az do maja juna, co je sice este velmi daleko, ale uz sa strasne tesim ked to bude 🙂
@barushkaaam nie nemam ani jedno dieta bohuzial :( o prve som prisla v 11. tyzdni a o druhe teraz pred dvomi tyzdnami v 31. tyzdni...ja som praveze ta nestastna zena, ale tak verim ze sa vsetko na dobre obrati a do tretice sa dockame... nastastie som optimista preto sice smutim ale viem to prekonat... otehotniet viem hned, to je dobra sprava, tak snad sa aj teraz po cisarskom podari hned ako budeme chciet 🙂 drzim vsetkym palce
@barushkaaam no urcite je to jedno, ked mame spolocny zaujem 🙂 mne sa zdalo, ze som citala, ze mas jedno dieta, tak prepac potom a vela zdaru nech sa vam podari cim skor 😀
@kkatka113 tak to mi je velmi luto ☹ ale je dobre, ze si optimista, ja ti budem moc drzat palce aby to do tretice vyslo 🙂 a tentoraz uz bolo vsetko v poriadku 😉
@lejduska nie, nie ja este deticky nemam, my sme sa len tento mesiac rozhodli, ze ideme na to 😀 su to asi len dva tyzdne, co drahy povedal, ze si ideme urobit svoju vlastnu rodinku 🙂 priatel dostal po skole dobru pracu, tak nam v tom nic nebrani 🙂
@barushkaaam no tak to prajem nech sa rychlo zadari 🙂 potom informuj
Ahojte, my sa tiež chceme snažiť o druhé bábätko, tak snád sa čoskoro zadarí,nakoľko o malého sme sa snažili 3 roky, tak snád to bude tentokrát rýchlejšie :D
no veru, dakujem za privítanie, dúfam,že sa podarí, tie 3 mesiace v kľude vydržím, po mrche začíname 😝
malý sa tiež podaril po :D
Kocky prva mrcha za mnou, este dve a pojdeme na to 🙂. Co ma velmi tesi, cyklus po kyrete uplne pravidelny 🙂

Tehotenstvo bolo tazke, bol velky napor z okolia, potom ked bol drobec malicky bola maturita tiez to bolo tazke, ale po skonceni skoly to je pohoda a radost.
Ked sa na to tvoj drahy este neciti, tak ho radsej nechaj nech ta tuzba po dietati pride samo ci?🙂