icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zora256
25. sep 2012

@monulik23 Ahoj!
No,ako koľko i ukázal?

anett27
25. sep 2012

@zora256 cauko, tak ja uz mam jasno, menzes sa pomaly spusta, ale som rada, aspon viem, na com som. ale tak mnou hadzu hormony, ze mam pocit, ze kazdu chvilu odpadnem. aj chlapi by si to mali niekedy vyskusat 😉 ty co noveho? ako to vyslo dalej?

zora256
25. sep 2012

@anett27 Ahoj!
V pondelok som mala negatívny test,tak čakám či dorazí ms,do 3.10. alebo nie.A u gyndoša nič dobré:-/,vyšlo mi z preventívnych sterov Pa 3 stupeň,tak mi budú robiť ster ktorý poisťovňa nehradí za 30eu 15.10. a výsledky budú až nato 2týždne☹,tak mám strach...Dúfam,že sa to nepotvrdí a budem ok.A aj tehu budem.Tak teraz máme pauzu z mužom,kvôli tým sterom,a až po vyliečení,budeme sa snažiť ak sa nepodarilo,ďalej.Je mi ľúto,že Ti došla ms,ale tak držím palce do ďalšieho kola🙂

monulik23
26. sep 2012

@zora256 Robila som si to a ukázalo sa mi že som 7tt a že by sa to malo narodiť 20.mája, ale bolo to len na nete urobené. Však za chvílu bude 2.10.2012 tak uvidíme čo povie doktor. 🙂

zora256
27. sep 2012

@monulik23 Ahoj!
Moc držím palčeky aby bolo všetkook,potom daj vedieť🙂Mne nanešťastie prišla ms z veľkými bolesťami☹,takže tento rok už zrejem nebudem tehu,keďže sa nemôžem snažiť,kvôli zlým výsledkom zo sterou,tak počkám do konca októbra,kým budú výsledky z druhého presného steru,ktorý mi spravia 15.10. dovtedy sa budem snažiť zdravšie žiť,snáď vyzdraviem a nenajdú nič vážne a po vyliečení sa budeme len snažiť,ďalej☹takto to malo zrejme byť.

anett27
28. sep 2012

@zora@256, ahoj, este stale mozes byt tehu, treba dufat, preco ten ster neuhradza poistovna? to uz co je... clovek si plati zdravotne a ked potrebuje tak sa mu otocia chrbtom, no otras... neviem, ci dobre poradim, ale keby si si dovtedy robila napr vyplachy nemohlo by to pomoct k lepsim vysledkom? potom si sprav dalsi testik a budes vediet 😉 ja som v pohodicke, dobry menzes mam, aspon viem, ze na com som, a rozmyslala som, ze si vyskusam ovulacne testy dalsi mesiac, ze kedy presne ovulujem. 🙂

anett27
28. sep 2012

@monulik@23 to je krasna spravicka, ako sa vlastne citis? mas uz nejake tehu priznaky? 🙂

monulik23
29. sep 2012

@zora256 Ahoj tak ti budem držať palčeky, aby si bola zdravá a aby ste čo najrýchlejšie počali dietatko. Budem ti držať palčeky. Však v Utorok ti dám vedieť ako som dopadla na sone. 🙂

monulik23
29. sep 2012

@anett27 Ahoj ďakujem akurát ma začali bolieť prsia, však už je to 3 týždne čo mi mešká MS. A v utorok idem na sono.

zora256
30. sep 2012

@monulik23 Ahoj!
Budem veľmi rada,keď mi dáš vedieť utorok ako sa máte obaja🙂A ďakujem za priania,verím,že to tak bude 😉 ,a ešte do Vianoc budem zdravá,a od nového roka sa budeme môcť snažiť o druhé dieťatko🙂

monulik23
30. sep 2012

@zora256 Nemáš zač, však sa musím podeliť o novinku. No ešte dva dni a pôjdem na sono. No my tiež budeme mať druhé bábo. Určite sa Vám to podarí uvidíš. Ja ked sme sa snažili s priateľom, tak som ani nedúfala, že budem tehotná, ale snaženie sa 9 mesiacou sa vyplatilo. 😉

zora256
1. okt 2012

@monulik23 Ahoj!
Áno,pozrela som tvoju dcérku je zlatučká,tak sa teší na súrodenca,že?A veru vyplatí sa snaženie,nuž kiežby to u nás netrvalo roky,pri malom sme sa snažili takmer 4 roky kým sme ho počali,a teraz sme sa snažili pol roka,a teraz sme prestali kvôli Pap 3 stupňa,keďže musím 15.10. na na ser,ktorý stojí 30eu,lebo neprepláca poisťovňa aby sa zistilo,presnejšie čo to mám,a potom liečenie a laparka ma čaká kvôli polycystickému vaječníku,takže tento rok už zo snaženia nič nebude☹.A je otázne ako dopadne operácia,že čo mi nechajú a čo vyhodia,tak potom budem múdrejšia,že aké budem mať šance na prirodzené otehotnenie... 😔 Lebo na umelé zas nemámepeniažky,ak nebudemm môcť mať prirodzene tak časom si adoptujeme snáď.

monulik23
1. okt 2012

@zora256 Ahoj. No tak ti budem držať palčeky, aby ti to všetko dobre dopadlo, nech si zdravá a nech máte bábo. Máš pravdu je to ťažké s tým snažením o to bábo. Ja som tiež už nedúfala, že budem tehotná, ale mali sme aj problémy v rodine ešte k tomu škola, tak nám to nešlo. Toho 15.10 ti budem držať všetky prsty čo mám. Potom daj vedieť ako si dopadla. Je to smutné. Uvidíš, čo ti povedia doktori. Držkaj sa a zajtra ti poviem ako som dopadla Ja na sone. Už sa neviem dočkať, kedy toho drobčeka uvidím. 😉

zora256
2. okt 2012

@monulik23 Ahoj!
Díky,nž toho 15.10. my len spravia ten ster,a nanajvyš mu poviem,nak skontroluje vaječníky a nech vypíše odporučenie na tú laparoskopiu,a nech sa začne vybavovanie,nech to mám čím skôr za sebou 😉 .Ok potom mi daj vedieť ako dopado sono,držkám moc palčeky🙂

monulik23
2. okt 2012

@zora256 Ahoj. Dnes som bola u doktora. Urobil nám sono a povedal, že som 5tt+5 dní a začíname na 6tt. Máme 2mm a 30.10 na kontrolu už mi dal aj tehotenskú knižku. 😉

zora256
2. okt 2012

@monulik23 Ahoj!Teším sa svami🙂Ja som zmalým šla a mal o deň menej než vaše😀,a tehotenskú knižku som mala až v 8tt🙂Ale nnevadí,snáď bude u vás všetko ok🙂A termín vám ešte nepovedal,približný?

monulik23
3. okt 2012

@zora256 Ahoj. No aj Ja som rada, že to vyšlo. No termín nám ešte nepovedal, asi nám povie toho 30.10. Však uvidíme to by som už mohla byť 9tt. Ešte k tomu som sa dozvedela, že aj sestra je tehotná, ale už je 3 mesiaci. Budem robiť všetko preto, aby sme boli zdraví. Chcem sa spýtať, ked budem mať všetky výsledky dobré tak sa už vyšetrenie plodovej nemusí robiť? Lebo priateľ chce aby mi urobili komplet všetky vyšetrenia. Ale Ja si myslím, že je to už potom zbytočné. Lebo sa platí myslím to vyšetrenie. 😉

huncut
3. okt 2012

@monulik23 Jéj to je skvelé, držím palce nech ste obaja zdravučký a všetko dopadne ok 🙂 načo ste chceli dať vyšetriť aj plodovú vodu?

zora256
3. okt 2012

@monulik23 Ahoj!
Plodová voda sa berie,len vtedy ak z krvi a podľa temena embria,zistia nejaké odchylky,ktoré nie sú presné,a robiť by sa mali max len ak je pacientka nad 35rokov,ináč sa nerobia,neboj z krvi a zo sona to zistia,a ak všetko bude ok,tak nič netreba vyšetrovať,to podľa hrúbky temennej kosti zistí lekár tuším v 12tt a v 20tt je veľké sono,keď pomeriava lekár všetko,takže si nerob zbytočné stresy 😉 ,inak ak je v rodine taký človek postihnutý,tak to sa opíta sestrička pri vypisovaní tehotenského preukazu a podľa toho aj pri sone viac prezerá lekár,a aj z krvi zistia všetko🙂A to odobratie plodovej vody môže zapríčiniť aj potrat,tak ak nie je nutné nedávaj si odobrať znej.

monulik23
4. okt 2012

@huncut Lebo priateľ sa bojí aby sme nemali poškodený plod. On chce urobiť všetky vyšetrenia, lebo to bude jeho prvé. Čo mám dcérku tak tá jeho neni, jej biologický otec nás opustil, ked som bola tehotná, ale platí aspoň na ňu výživné.

monulik23
4. okt 2012

@zora256 Veľmi pekne ďakujem čo si mi napísala. však Ja som mu aj hovorila. U nás v rodine nie je nikdo postihnutý a ani z priateľovej rodiny nikdo. Však 30.10 idem na sono tak uvidíme čo nám povie doktor. Však Ja sa ho radšej opýtam, či je všetko v poriadku. Ešte raz ďakujem za info. 🙂

huncut
4. okt 2012

@monulik23 to sme na tom podobne, ja mám dcérku z 1.manželstva a teraz s praiteľom chceme bábo 🙂 žiaľ aj dnešný test ukázal len 1 čiaročku, takže planý poplach :( škoda

sandraaaaa
4. okt 2012

@huncut ahoj 🙂 a kolko ti mešká menštru. ? Myslím že si vtedy písala že máš dostať 30.9. tak ti ešte nemusí ukázať.

huncut
4. okt 2012

@sandraaaaa tak nejako, 29. alebo 30 som mala dostať, ja som brala HAk acyklus som mala 26. a 27 dnový. toto bol už druhý test a stále nič, ale posledné snaženie bolo 17.9. to by mi už hádam ukázalo či nie?

sandraaaaa
4. okt 2012

@huncut tak ak ti mešká 4 dni tak ja si myslím že nie každý test ukáže neviem aký si mala. Niektoré testy ukážu aj pred menštrua. A niektoré ked mešká aj týžden nemusia ukázať. Ešte máš nádej ked ti mešká. Ja som dostala dnes som 3DC 😒

huncut
4. okt 2012

@sandraaaaa pred MS som ssi robila Pepino a teraz som si robila taký drahší lekárne značka ULTI MED a citlivosť 25ml, neviem či je to dobrý test :(

sandraaaaa
4. okt 2012

@huncut neviem nepoznám ho. Treba len čakať... Možno to vyjde 🙂

huncut
4. okt 2012

@sandraaaaa veď to, čakanie je natom najhoršie,stále mám pocit akoby som mala dostať MS, tak nech sakonečne rozbehne a možeme začať snažilkovať ˇ🙂

sandraaaaa
4. okt 2012

@huncut meškáva ti často?

huncut
4. okt 2012

pred užívaním HAK som s tým mala problémy, preto som začala užívať aj HAK kvoli uprave cyklu 🙂 teraz je to vlastne 1 mesiac bez HAK po 2 rokoch užívania