icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

sandraaaaa
4. okt 2012

@monulik23 Ahoj, ten odber plodovej vody si určite nedávaj robiť, moja sestra prišla kôli tomu o bábo, lebo jej vytekala plodová voda potom. A nakoniec zistili že dieťatko by bolo zdrave a vôbec netrebalo tu vodu ani brať. A mohlo žiť ☹

sandraaaaa
4. okt 2012

@huncut tak by cyklus mal byť upravený a nemôže meškať len tak 😉 Držím palce potom daj vedieť 🙂

huncut
4. okt 2012

@sandraaaaa juj bodaj by to bolo tak 🙂 uvidíme, keď nepríde do pár dni zasa testneme a hotovo 🙂

monulik23
4. okt 2012

@huncut Tak Vám budem držať palčeky, aby Vám to vyšlo a aby ste aj Vy mali bábo. Drž sa. 🙂

monulik23
4. okt 2012

@sandraaaaa Ahoj. Tak to je smutné čo sa jej stalo. Ak mi testy ukážu, že je všetko v poriadku tak si ju nedám, lebo sa za to platí a nie som milionárka. Len nech sme obidvaja zdraví, šťastný a nech všetko dobre dopadne. 🙂

huncut
4. okt 2012

@monulik23 Ďakujem, aj priateľ si ho želá a moja dcérka by tiež rada chcela bračeka alebo sestričku 🙂

monulik23
4. okt 2012

@huncut Nie je zač dcérka chce sestričku aby sa s nou mohla hrať, ale zas mi chceme chlapčeka s priatelom, lebo v jeho rodine sú samé baby. 🙂

zora256
4. okt 2012

@monulik23 Ahoj!
Nemáš,zač,držkám palčeky aby bolo všetko ok 😉
@huncut Ahoj!
Po vysadení Hak to tak býa,niekedy nepríde a treba ísť na vyvolávačku,a možno si tehu,ale to tie 25-ťkové testy ukážu až na 2-3týždeň meškania //.a tie 10-tkové už aj pred očakávanou ms.a vyvolávačka neublíži,ak si tehu,tak plod posilní a ak nie si do 14dní príde ms 😉 .

huncut
4. okt 2012

@zora256 No nato sa spolieham, dúfam však že to pojde aj bez vyvolávačky, bud príde MS alebo 2 čiaročky 🙂

huncut
4. okt 2012

@monulik23 tak našá malá vymýšľa, raz sestričku raz bračeka ale zato vyberá mená 🙂 podľa kamošov zo školky 🙂

zora256
4. okt 2012

@huncut Ahoj!Držkám palčeky aby bolo ako si praješ 😉

monulik23
4. okt 2012

@huncut Aká je zlatunká no tak to potom budeš mať dobré ked budete čakať a bude to chlapček alebo dievčatko ti povie tvoje dieťa.

huncut
4. okt 2012

@zora256 Ďakujem 🙂 ja to tiež prajem všetkým snažilkách nech majú svoje vytúžené bábo 🙂

huncut
4. okt 2012

@monulik23 no veď to, normálne sa minule so mnou skoro pohádala, že ona chce a chce aby sa volalo tak 🙂

zora256
4. okt 2012

@huncut Ďakujem🙂
jedno vytúžené už máme, a sme zaň veľmi vďačný a ak by boo aj druhé tak by sme boli veľmi šťastný,ale to je v Božích rukách.

huncut
4. okt 2012

my máme tiež jedno, ale vždy som túžila spoň po 2 deťoch, jedináčikovi je smutno 🙂 tak hádam Pán Boh dá...

monulik23
4. okt 2012

@huncut joj to je pekné ked si môže vybrať, ale zas pohlavie si nemôžeš vybrať, či to bude chlapček alebo dievčatko hlavná vec že to bude zdravé 🙂

huncut
4. okt 2012

@monulik23 veď jasné, mne je jedno čo by to bolo, hlavne nech všetko dobre dopadne a je zdravučké 🙂 to chce asi každá maminka 🙂

monulik23
4. okt 2012

@huncut to máš pravdu, nech sme zdraví to je najdôležitejšie pre nás 🙂

huncut
4. okt 2012

po tom túži asi každá maminka, donosiť zdravé dieťa 🙂

monulik23
12. okt 2012

Ahojte baby mám jednu radu pre Vás chcela by som posunúť fotky a dať nový názov, ale tie nové fotky, čo som dala tak mi išli do starého albumu. Prosím o pomoc dakujem

3cacorky
5. nov 2012

taky bych brala jednoho klučinu,máme 3 cácorky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a je to silná převaha na tatínka,jen u nás určo zas další cácorka,ale já bych brala klidně i ji 😉 😉 😉 😉

djamilia
8. nov 2012

Caute dievky, v tomto vlakne je ale prispevkov! Nestihla som samozrejme vsetky precitat, ale mozno aj k tomu dojde. ;) Drzim palce vsetkym snazilkam, my sme sa zacali velmi pozvolna snazit niekedy v septembri iba. Ked sa udeje nieco co stoji za zmienku tak sem urcite napisem. Este dietatko nemame, nemame ani vlastne byvanie, byvame u skoro-svokrovcov, ale male babatko toho az tak vela nepotrebuje. Hlavne ze su rodicia v pohode 🙂 Majte sa krasne a pekny vecer 🙂)

djamilia
12. nov 2012

Ahojte snazilky, tak mi uz sa nemusime snazit. Som v Tom 🙂))vynechali mi kramiky, a prvy test pozitivny,dnes som si urobila druhy, digitalny a tam mi napisalo ze uz je som tehotna viac ako tri tyzdne 🙂) takze som velmi rada, aj ked odkedy som si spravila ten test tusim uz na sebe zacinam vidiet aj citit priznaky. predtym nic 🙂 priatel je tiez nadseny, citime sa skvele...len, ja som nebrala tu kyselinu listovu pred pocatim, dnes som si dala prvu tabletku.ale v lete som papala vela vitaminkov, a teraz v poslednej dobe sa tiez stravujem zdravo, tak dufam e vsteko bude OK. Vy ake mate skusenosti? Ved volakedy nase maminy pred pocatim nepapali nic, a my sme sa aj tak narodili zdrave a krasne.. prajem Vam krasni den, ktore ste tu este take ako ja? - TROJ - SVTVORtyzdenne?

lenkastar
14. nov 2012

ahojte baby, po kolkych dnoch meskania si mam robit testik??? dakujem za rady! 🙂

lenkastar
21. nov 2012

tak a som asi v 4-5 tyzdni 🙂 sa teším neskutočne, bude to moje prvé 🙂

zabka888
25. nov 2012

@huncut ahoooj moja, tak čo ako sa darí?? 😉

huncut
25. nov 2012

@zabka888 ahoj, tak celkom sa dá, snažilkovanie sa zadarilo 😉 čakáme mimi 😵 a ty sa máš ako?

zabka888
25. nov 2012

@huncut mojaaa super, to sa teším, čo si mi nedala vedieť?? tak gratulujeeeem 😉 no my stále rovnako, neviem či som ti to písala ale partnerovi zistili zvýšený prolaktín tým pádom aj zníženy testosteron, tak sa bojím že nám to bude ešte dlho trvať 😒 som z toho veľmi nešťastná 😒 a nakniec si merala aj tu BT??

huncut
25. nov 2012

@zabka888 jasné, merala som BT, pomohlo mi to spoznať svoj cyklus aj podľa toho sme snažilkovali a vidíš 1 sledovaný cyklus a vyšlo to, teda dúfam že bude všetko v poriadku...nepísala som, lebo donedávna som mala obayv, šla som k doktorovi veľmi skoro, mala som problémi a on ešte nič nevidel v maternici tak sme čakali či nebude mimomaternicové, vieš...to boli stresy, 3krát som bola na krv a na sono až nakoniec konečne videl že je tam kde má byť...nabudúce by malo byť vidieť aj srdiečko 😉 to ma mrzí že sa vám to takto skomplikovalo, ale aspon viete kde je problém a možete ho riešiť