icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

danjelca
29. dec 2011

určite bude! máš aj nejaký preferovaný mesiac?to je už luxus takto mysliet 😀

lejduska
29. dec 2011

@zelovocka no ved to treba ist na prehliadku naozaj nic podcenit..aj ked tuzba je silnejsia 🙂 nikdy nie je vsetko na sto percent ale nech je aspon ten zdravotny stav.., tak ja musim este 2 mesiace brat hak kvoli zdravotnym veciam, a potom sa uvidi ci sa nieco zlepsilo 😒 chceli sme pod vianocnym stromcekom spravit haha..skor to bol len taky spontanny napad mysleny ako sranda

anait
30. dec 2011

@januliatko1985 ahoj, tam som ja uz bola, dr tvrdi, ze nam nic nebrani...

vejula
30. dec 2011

@anait nie nič špecialne tiež len pojdeme na plne gule 😀 😀 😀

anait
30. dec 2011

Baby, aj vy už máte vybraté mená? Či to len ja som nadobro šiši? 😀

zelovocka
30. dec 2011

@anait ja mám pre dievčatko meno Dorotka a pre chlapca Jonatán. môj by chcel Annu, ale chlapca zatiaľ nemá vymysleného 😉 ty máš aké mená v zálohe? mám pocit, že teraz sú takmer všetky dievčatká Sofinky - pekné meno, ale je toho veľa 😝
@lejduska držím palce, nech sa ti to zlepší, treba mať v prvom rade seba v poriadku, aby bolo bábatko zdravučké 🙂

anait
30. dec 2011

@zelovocka Sofinka to nebude...teraz dosť fičia niektoré mená, také otrepané nechcem... Kristián/Karin, Sára, Nina ... muž chce Ninu, ja Sáru a k priezvisku sa najviac hodí Karin 😀

morosie
30. dec 2011

No určite sa pridám aj ja ;) podpora je super vec,keď sa máš s kým poradiť. A mená ešte je skoro, nechcem zbytočne preskočiť nejakú etapu 🙂 ... ale nejaké náznaky už boli 🙂

anait
30. dec 2011

ja nad menami premýšľam hádam od 14tich 😀 vždy som chcela Jakuba, čo si pamätám, tak toho máme, tie ostatné sa menia, ale nakoľko je to u nás veľmi vážna téma, tak to dosť často preberáme ... ja chcem to dieťa nejako volať od začiatku 😉

kemonka
30. dec 2011

ahojteeeee, my sme už doma, nakoniec sme sa po vianociach rýchlo zbalili a išli na východ k našim, dnes u nás sneží, mám veľa, lebo vybalujem, periem varim, všetko možné....inak nič nové MS stále nechodí 😠

a vítam nové snažilky, neviem kedy vás dočítam, mám resty 4 strany 😀 😀 😀 Dúfam, že čoskoro ešte do konca roka nejaká tehulka sa už ozve, či až fakt po novom roku? 😝

kemonka
30. dec 2011

@vardzikova Ďakujem za prianie - podobne 😉

vejula
30. dec 2011

@anait
@kemonka tak ja som nasd menami ešte nerozmyšlala tiež.. ale asi budem vyberať niečo čo sa bude hodiť ku dominikovi, mojmu prvorodenemu 🙂 Inač ako tu kemonka spomenula dorotku myslim že ta by sa k dominikovi celkom hodila čo vravite. Dominika a Dorotka. Ale tiež som rozmyšlala že Dominik a Kristinka. Ale chalanske vôôôbec neviem.
anait inak meno nina je momentalne dosť frekventovane. A teraz ešte hrozne beži meno Emka a Sofia tiež

vardzikova
30. dec 2011

@kemonka nemaš začo .. a inak ako?

januliatko1985
30. dec 2011

@kemonka ako to e ms nikde, ktory si DC?
Ja sa asi zajtra chystam testovat, uvidime.
Co sa tyka miene, tak my uz ked sme calaňkali prve babo a nevedeli sme pohlavie, tak mali sme vybrate Martin a NIna, narodil sa chalan tak Ninka ostane.

kemonka
30. dec 2011

@vejula ja mám Emmku 😀 a neuvažujem ešte nad menami, chlapčenské sa mi vôbec nepáčia tak preto chcem dievčatko 😀 😀 😀

kemonka
30. dec 2011

@vardzikova Dobre sa mám, len musím toho vela stihnuť upratať, a nič sa mi nechce, ideme teraz papať s malou, polievka sa už chladí 😀

vardzikova
30. dec 2011

@kemonka papať s malou? ty maš už babo? alebo som to zle pochopila? 😲 😲 😲 😲

kemonka
30. dec 2011

@vardzikova mám už jedno, to sme sa raz bavili, že po 8 rokoch sa mi podarilo otehotnieť 😀 asi si zabudla 😝

kemonka
30. dec 2011

@januliatko1985 to ani nepočítam, ktorý DC som, lebo ja mám strašne nepravidelnu MS, naposledy som mala v auguste ☹ ja mávam tak každé 4 mesiace

vardzikova
30. dec 2011

@kemonka vážne? no kukaj tu ... moja hlava sklerotická... sorač 😀 😀 😀

kemonka
30. dec 2011

urobte mi baby zhrn 😀 čo tu je nové, lebo sa mi nechce čítať, má niekto podozrenie na tehotenstvo? 😝

vejula
30. dec 2011

@kemonka hej emku? ono je to pekne meno 😵 Ale velmi použivane. tušim že za minuly rok najpouživanejšie ženske meno. A čo sme aprilovky 2010 tak u dievčat tiež jednoznačne vedie Emka 🙂 Ale ved to je uplne jedno. Tvoja Emka je len jedna.

Čo sa tyka pohlavia tak mne je uplne jedno čo to bude 🙂 Ja osobne som asi tak viac založena na chlapčekov 🙂 Proste je mi to take prirodzenejšie. Ale ak by bolo dievčatko určite ho bude milovať rovnako ako Dominka (aj ked si to teraz ešte neviem predstaviť 😉 )
Manžel zas velmi tuži po dievčatku.. Tak uvidime. Ale hlavne nech sa podari a nech je ZDRAVUČKE 😵

mia258
30. dec 2011

Ahojte. Ste tu aj take, co uz jedno babo mate a snazilkujete o druhe? 🙂
Ja mam 16 mesacnu dcerku a zacali sne sa snazit o druhe, dufam, ze sa nam to podari 😵

adulka72
30. dec 2011

Ahojte kočky,
tiež sa k vám pridávam....ja som trošku staršia, budúci rok mám 40, tak dúfam, že to vyjde, lebo neskôr by už bolo príliš neskoro....No a mám krásnu 18-ročnú dcéru a 16-ročného syna, takže mi je jedno, či to bude dievčatko alebo chlapec........môj partner je slobodný, bezdetný - tak sa chceme posnažiť.....

marecek1
30. dec 2011

@mia258 ahoj 🙂 aj ja už mám jedno dieťatko (chlapčeka) a snažíme sa o druhé. dúfam, že toto naše snaženie bude v roku 2012 úspešné 🙂

marecek1
30. dec 2011

@kemonka Emka je naozaj pekné meno, aj keď dosť používané.. aj moje krstniatko sa tak volá.

@vejula tiež by som chcela ako druhé dieťatko opäť chlapčeka, drobec si objednal totiž bračeka na hranie 🙂 🙂 ale jasné, že by aj dievčatko potešilo 🙂

sandraaaaa
30. dec 2011

Ja by som chcela dievčatko, lebo doma mam 8 ročneho chlapa, ale hlavne až to je zdrave na pohlavi nezaleži. Ale už 3 mesiace mam kvasinku a nemôžem sa jej zbaviť nemala som už davno taketo problemy a teraz ako na potvoru...

mia258
30. dec 2011

@marecek1 ahooj 🙂
Aké staré dieťatko už máš? Moja princezná má 16 mesiacov a energie ako za troch chlapov 😵

marecek1
30. dec 2011

@mia258 ja mám 4ročného chalana, a tiež je za troch 🙂 🙂 vidíš, a to sa o dievčatách hovorí, že sú skôr kľudnejšie 🙂

amexa
30. dec 2011

ahojte tak aj ja sa k vam pridam... od januara ideme skusat ... kiezby sa "smyklo" na prvy krat....