V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@moja72 No kočka, tak my dve sme na tom úplne rovnako, ešte aj ten slobodný partner 🙂 🙂 🙂 🙂 Koľko Ti má rokov? Môj má 38 a má z dieťaťa trochu strach, ale verím, že to spolu zvládneme. Vydávať sa nechcem, až keď spolu vydržíme 10 rokov - lebo žiadny vzťah mi nevydržal dlhšie ako 7 rokov a nechcem byť 2x rozvedená 😉
Ahojte babulky po dlhšej dobe som tu opäť.... čo je tu noveho už je nejaka aj tehulka este pred rokom 2012? cez sviatky som ani nemala kedy sem kuknúť stale nico sa dialo.....
Ahojte, dlho some tu nebola, sledujem ze pribudaju stale move snazilky 🙂 tesim sa zenasje stale viac. Inak kocky, robila some vcera ovutest, a tam ciarka, side este nie uplne ako ta kontrolna, ale taktestnemdnes Nova, takdrzte place 🙂 snad bud ovu 🙂
@zuzananina ahojky, zatial asi nie je žiadna tehulka
pridavam sa medzi snazilky 2012..my zaciname v januari, pred 4 mesiacmi som musela na kyret, babatko sa prestalo vyvijat..navyse mi na genetike zistili vyssiu zrazanlivost krvi, takze mam z dalsieho tehu strach
Pekný Silvester vám želám, a šťastný Nový rok, hlavne tie // 😉
Tak kočky, želám všetkým krásneho Silvestra a verím, že o rok budeme všetky čučať len doma s bábätkom a pekne kojiť - bez alkoholu.......tak si to tento rok ešte užime!!!!!
Aj ja vam chcem popriat, aby ste v novom roku mali vela stastia, zdravia, lasky, rodinnej pohody a hlavne aby to bol mimoriadne plodny rok 😵 😅 😉
Pridávam sa k vam. My sme sa už začali snažiť mám 3 mes. po MA a lekárka mi povedala, že všetko je OK, tak sa môžme snažiť o5ť. Krvičku mám v poriadku, už len čakám na genetiku a tá bude až vo februári. Uvidíme, či príde tá mrcha v januári 🙂
Ja mam 35 uz teraz, doma dvoch chlapov - jeden ma 38 a druhy 12 😉 a chceli by sme sa posnazit co najskor otehotniet. Vobec netusim, kedy sa zadari, ale ako tak citam po roznych forach, asi je treba pocitat s tym, ze to potrva... 😒
sandraaaa Nepisala si mi nahodou na inom fore? 🙂
ahojte, my sme teraz spravili prvy pokus o snazenie sa a ked to nevyde co asi aj nie pri mojom PCO tak az od jula lebo od aprila budem brat lieky na astmu a tak nemoze byt o snazeni sa ani len pomyslenie 😉 ale tak hadam od jula to uz pojde ok 😉
@mauerka ahoj áno písala na tých čajoch som sa aj zasmiala aj urazila 🙂
@magic08 no ten testik ti silnie, aky si mala dnes, silnejsi??
Baby, mna neskutocne bolia krize, neviem co tooo 😨
Ja mám akurát mrchu, tak úprimne dúfam, že nebude platiť to povestné - ako na nový rok, tak po celý rok 😀 😀
Ahojte tak aj ja 🙂 dufam ze sa nam vsetkym podari otehotniet v tomto roku. 🙂
Ahojte snazilky. Je tu niektora, ktora mala (dufajme) prvy den poslednej menstruacie 8. 12. 2011? Neviem sa dockat testovania. Snad bola ovu, lebo snaha bola velika 😉 . Kedy je test realny? Ste tu niektora priblizne moj pripad? Ozvite sa, tesim sa 🙂
@sandraaaaa Tak to som nemala na mysli...o akych cajoch?
@mauerka no čo tam písala blondula .
Halo, to nikto nemal posledny menzes do polovice decembra???
@sandraaaaa Jaj, uz chapem a inak - je to skutocne nejak tak ako to ona napisala?
@uzovicka Ja som mala menzes 13.12., ale naslednu ovu sme este nevyuzili - partner bol pracovne mimo.
@uzovicka ahoj..ja som mala 13teho...
Ahoj 🙂 a aj sa snazite o babatko, pozeram, ze mas este malinke. Ja sa snazim, teda s muzikom od septembra, snad to teraz vyjde 🙂

@adulka72 haha tak moj stale to svoje : "ved sa smykne" akurat po mesiaci stravenom na modrom konikovi zacinam pochybovat ze sa "smyknut" da :D aj ked 4ri zname v decembri rodili vdaka tomu :D