icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
2. jan 2012

@zuzulik160 my sa už snažíme od minulého roku 😀 si zabudla už čo? musíš častejšie prísť 😉

kemonka
2. jan 2012

@mauerka ja som tuším nespomínala žiadné vyšetrenia 😨

kemonka
2. jan 2012

@zelovocka tak to si super, keď si sa neprejedla 😀

kemonka
2. jan 2012

baby a pijete kavu? či obmedzujete?

havana21
2. jan 2012

@kemonka
ahojky,
ja sa snažím vyhýbať MK 😀 😀 😀 😀 aby som na babatko nemyslela.....
@zelovocka ahooooj - to isté ti aj ja prajem 😉 a aj ostatným žienkam......

dúfam, že sem začnem čoskoro zase písať 😉 🙂 😉 🙂

zelovocka
2. jan 2012

@havana21 hihi, no tak to pochybujem, že budeš na bábo menej myslieť, keď nebudeš na Koníka chodiť 😝 😀 to sa nedá v hlave "vypnúť" 😉 ja na to myslím stále a minule som drahého oslovila namiesto "micinko" že MIMINKO 😀 😀 😀 to už čo je aká diagnóza 😅

@kemonka ja kliďánko kávičku pijem, jedno pikolko denne, ale skôr každý druhý deň, mám strašne nízky tlak, tak si doprajem 😉 aj vínko som mala cez Vianoce a bublinky na Silvestra, ale to som mala mrchu, tak preto, už to idem obmedziť.

zuzulik160
2. jan 2012

😀 😀 😀 dievčata myslim,ze tento rok moze byt celkom zaujimavy kedze koncom roka ma byt koniec sveta 😀 😀 😀 to,aby sme sa poponahlali s babadkami,aby sme sa stihli potesit kym bude cas 😀 😀 😀 a mauerka nohavice si prekryvam tunikou,aby nebolo vidiet ake mam brusisko 😀

zuzulik160
2. jan 2012

@zelovocka dakujeme krasne aj tebe nech sa dari a hlavne s babadkom v naruci 🙂 a stihlu liniu po sviatkoch ti zavidim 😀

zelovocka
2. jan 2012

@zuzulik160 @kemonka tak tá štíhla línia nie je všetko, veď hlavne aby sme sa dobre cítili, no nie? 😉 pôjdem na preventívku, tak uvidím, čo mi lekári povedia, snáď bude všetko OK, mala som zdrav. problémy, každá máme niečo 😉 a mne sa ľahko neprejedá, som vegetariánka a všetci majú doma prevažne mäsové a rybacie jedlá, no a sladké mi až tak nechutí, takže vlastne ani nemám čo jesť na takej bežnej návšteve, vidíte aká výhoda 😀

kemonka
2. jan 2012

@zelovocka no to je super, ja tiež mäso nemusím,keď som bola na strednej tak vtedy som začala s vegetarianstvom, ale po pár rôčkoch som si dala potom trošku mäska, a keď mäsko tak hlavne len pekné, nesmie tam byť mastné, bo vtedy to nezjem 😀 😀 😀 a mám jednu kamošku, čo je vegánka, dokonca aj tu chodí niekde na koníka do vegetariánskej skupiny. A ja som si práve dala redkvičku, dnes sa uspešne vyhýbam už tým vianočným jedlám 😀

hehe a dobre, že si sa tak pomýlila, ale viem, že to je tak, aj mne sa to už stalo že iné poviem ako chcem, keď na niečo tak uprene myslím. Na bábo neviem ani ja nemyslieť, nie že by som teraz len cielene len na to myslela, ale tak už len ked si idem dať kyselinu listovu, alebo meram teplotu, alebo niečo iné, tak viem že je to preto robené

sandraaaaa
2. jan 2012

@mauerka Aha no aj to sa stava.. Určite človek po 30r. je viac zodpovedný.

zelovocka
2. jan 2012

@kemonka veď toto, každé ráno meriam BT, pijem alchemilku a zalievam si ľanové semiačka, tak prečo to asi robím 😉 akú listovku užívaš? ja sa neviem rozhodnúť, či Femibion800, je dosť drahý 😅

adulka72
2. jan 2012

No kočky, dnes som podnikla prvý krok k dieťatku.....bola som sa prihlásiť na dobrovoľné nemocenské, aby som mala plnú materskú - takže do marca sa musím pripraviť, nahodiť zdravú stravu, vysadiť antikoncepciu a ide sa na to....máme hypotéku na dom a ťažko by som sa tešila z dieťatka, keby sme nemali peniaze....

magic08
2. jan 2012

no pridavam dalri testik, len vcerajsi chyba...

mauerka
2. jan 2012

@zuzulik160 Tunika je doooobra 😀
Ja som dnes podnikla tiez prvy krok - kupila som si Femibion800.
Inak tiez davno nejedavam maso, nie z "presvedcenia", ale jednoducho som skor mucno-sladky typ 🙂 Davam ale jasne pozor na to, aby som mala dost bielkovin, takze jogurty, cottage, soj. "maso"...sem tam ryba, tuniak. Stravujem sa takto uz velmi dlho, len som v minulosti aj fajcila ☹ Chvalabohu ze mozem povedat - V MINULOSTI.

kemonka
2. jan 2012

@adulka72 ale teraz je to poistenie po novom, že musíš si všetky platiť nie? Aj s dôchodkovým a poistením v nemzamestnanosti, však? Toto si platiš?

poisonblu
2. jan 2012

@kemonka az od 1.2. 2012...ale inak sa treba riadit skor tymto tu:

http://www.porada.sk/t183141-ukoncit-a-zalozit-...

kemonka
2. jan 2012

@zelovocka mysliš od akej firmy? Ja tak striedam tie kys.listové, kde akú majú v lekárni 😀 a čajík teraz momentálne pijem taku zmes z bylín, ktoré som si objednala z bio obchodu. Je na podporu libida a plodnosti 😀 Tak som zvedava, ale tak ma začalo v podbrušku pichať, ani nie že ma picha, akoby mi tam niečo tlačilo 😕 tak neviem či to z čaju, či som prechladla, či čoooo 😠 😀

kemonka
2. jan 2012

@magic08 waw, tak to je super, podla mňa už aj dnes je to silné, že by z toho niečo mohlo byť, prinajlepšom zajtra 😀 držím palceeeeeee 😉

kemonka
2. jan 2012

@poisonblu no stále mám iné informácie, už som z toho pomotaná akosi. Ja som pochopila tak, že tí čo si platili doteraz, že im ku 31.1.2012 zrušia. A potom sa môžu prihlásiť ale už po novom. A teraz zase čo si dala, je to inak, ak sa odhlasia a znovu prihlásia do konca januára? Už mám z toho gulaš 😝 😀

adulka72
2. jan 2012

@kemonka No dnes som bola na SP a ešte som si to overila....do konca januára, keď sa prihlásim, tak budem platiť ešte po starom....teda iba 35 EUR rozdiel do maxima (som živnostníčka) a otehotnieť môžem najskôr v marci. Musím do materskej platiť 270 dní a potom mám 8 mesačnú ochrannú lehotu. Takže teoreticky mám na otehotnenie 8 mesiacov od marca, ináč mám smolu a už budem dostávať len tú minimálnu materskú....
Ak si niekto začal platiť už povedzme v októbri 2011, doplatí do 270 dní po starom - aj keď to bude po 31.1.2012- no a potom bude v tej ochrannej lehote a má otehotnieť od decembra 2011 do júla 2012...

poisonblu
2. jan 2012

@kemonka ale ved o tom piseme v inej teme uz mesiac, ze ak sa prihlasi niekto, kto uz ma 270 dni znovu po starom, tak mu bude trvat poistenie opat 270 dni...ale pride tak prvych 26 tyzdnov o PN a OCR-tie sa mu budu pocitat iba z minima

tatiana77
2. jan 2012

@magic08 gratulujem k dvom ciarkam..... 🙂

mauerka
2. jan 2012

@magic08 Jednoznacne zmena intenzity... 🙂 Zajtra, napozajtra....tesim sa s tebou :
-)
@sandraaaaa Ako dnes?

sandraaaaa
2. jan 2012

@mauerka ahoj 🙂. Ja sa stale ešte doliečujem lebo mám kvasinku, tak my ešte stále len plánujeme 😒. Možno by to ani tak nevadilo , ale chcem nech je to všetko v poriadku. Ale ked tu vidím tie pozitívne teh. testy... Ale tak dufam že čoskoro. A ty ako?

januliatko1985
2. jan 2012

@magic08 no paradicka, ciarocka silnie, tak suuup na to. 😉

mauerka
2. jan 2012

My tak podobne... 🙂 Roky o tom rozpravame, rozhodli sme sa o snazenie este len v decembri. Takze pozitivne naladena s Femibionom v sebe chceme zacat buducu ovu - to znamena u mna niekedy koncom januara. Som z toho taka "vzrusena", vies...clovek si mysli, ze bude vsetko ok, ale vieme dobre, ze to tak byt nemusi...bohuzial.
Kvasinku mavas opakovane? Vraj to tazko vyliecit uplne...nemam skusenost...

magic08
2. jan 2012

@mauerka
@januliatko1985
@kemonka kocky Sam a some zvedava Co z to ho bud 🙂 some prekvapena z tych ciarok, kedze nemenstruujem... snad aj mrcha Dorazi PO tolkych mesicoch, alebo ani moznonie 🙂

@tatiana77 to su ovu testy 🙂

sandraaaaa
2. jan 2012

@mauerka Kvasinku som nikdy nemala aspon si nepamätám a teraz ako naschval už 3 mesiace. Tiež sa tehotenstva obavam či bude všetko ok bude to asi vekom, lebo pri prvom tehu som až take obavi nemala. Vtedy som si to až tak neuvedomovala že by sa mohlo niečo stať. Ale netreba myslieť na zle veci. 🙂

sandruska1206
2. jan 2012

Ahoj , už je 2.1 čiže dúfam,že sa snažite s partnerom 🙂) ja by som chcela už pol roka a stále nič snad mi tento rok dáá viac šťastia =)