icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

lenka369
4. jan 2012

@lenka369 prepač to nebolo tebe pardon

lenka369
4. jan 2012

@kemonka pozri vyššie

lenka369
4. jan 2012

@lenka_enka prepač to nebolo tebe

kemonka
4. jan 2012

@lenka369 už som si robila test dnes ráno aj na tehotenstvo, lebo mi to nedalo, ale nebol pozitívny ☹ lebo vkuse som chodila aj cikať posledné dni, tak som myslela, že možno motyka vystrelila ☹

cajova_lienka
4. jan 2012

Ahojte baby aj ja sa chcem pridat 🙂 jedneho drobca mame, o druheho sme pred nedavnom prisli v brusku a tak verim ze v vraj super plodnom roku 2012 nam do tretice vyjde krasne zdravucke babatko a tehotenstvo bez komplikacii 🙂 teraz mame povinnu pauzu po kyrete a potom niekde februar sa ide na to 🙂

martina020202
4. jan 2012

My tie ktoreé tak silne túžime po babätku si niektore priznaky tehotenstva aj domyslame bohužial
hustý biely výtok určite nieje ovulačný skôr je to z prechladenia ovulačný výtok je číry naťahovací a a vodnatejš 😉 í

kemonka
4. jan 2012

@martina020202 je to možné

magic08
4. jan 2012

@vejula
@ajka81
@kemonka
@januliatko1985 baby tehu test uplne negativny, ani z tutu-mutu nicnebolo vcera, mala do polnoci spat nechcela take snad sa dnes podari nieco, dufam, ze vecer uz nebude neskoro,

Ale baby,some rozmyslala, ked man ovu adojde koplodneniu, a v pripade ze nemam vystelku maternici, take sa oplodnene vajo nema kde uchytit, ako sa dostane Von z tela, ked nemam mrchu 😕

mauerka
4. jan 2012

@magic08 Tak ty preco nad tykym rozmyslas??? 😠

kristina1818
4. jan 2012

caute baby.... vyzera to tak ze uz mam po plodnych dnoch... vcera sme sa posnazili ale ked ja mam pocit ze teraz je to skor take "vyrobne"... ma niektora rovnake pocity? ze podme sa milovat vtedy a vtedy lebo mam plodne dni a clovek len rozmysla kedy to uz bude....

magic08
4. jan 2012

@mauerka lebo chcem vediet ake mam realne sance otehu, ked stale dojcim a velmi casto. Nemam mrchu vobec, of porodu nic a to ma mal a 21 mesiacov, aj ten pozitivny ovu test je pre mna velkym prekvapenim, take ma zaujima Co sa bud diat Dale a ake man dance 😀

magic08
4. jan 2012

@kristina1818 milujte sa hlavne ked mate chut 🙂 inak existuje aj nieco take ako vyprovokovana ovulacia, to Zn. Ze PO silnom sexualnom zazitku, moze nastat ovu skor 😀 zazila some to NA vlastnej kozi, ked somprvykrat otehu, zial potom som potratila

kristina1818
4. jan 2012

a este mi niekto pls vysvetlite ako to funguje s tou teplotou pocas ovulacie?

kemonka
4. jan 2012

@kristina1818 keď ovulácia prebehne, vtedy teplota stupne 😉

magic08
4. jan 2012

@kristina1818 teplota ti vzrastie AK ovulacia uz prebehla. AK si meras teplotu, take v prvej polovici cyklu sa teploty drzia NA rovnskej urovni plus-minus, potom ti teplotka trosku klesne a nasledne vystupi o niekolko desatin stupna a uz sa drzi more, AK teplota vystupi, Zn. Ze ovulacia uz prebehla, nie este Len bud ako je to pri ovulacnych testoch.

kemonka
4. jan 2012

@lenka_enka ahoj a kolko máš rokov?

magic08
4. jan 2012

Kocky Jasne citim ovulku napravej strane, toto some red prvym tehu necitila vobec 😀

lenka_enka
4. jan 2012

@kemonka ahoj, mam 24, ale deticky ccem uz od 20ky, ale az teraz sme sa vzali a ja uz konecne dokopem tu vysku v juni (dufam 🙂 )

mauerka
4. jan 2012

@lenka_enka vysku uz akokeby si mala za sebpu.
Moja osobna skusenost: Pred 13timi rokmi som si po diplom pocas promocii uz kracala s fazulkou v bruchu, samozrejme som to nikdy neolutovala, ze sme mali babo hned po vyske /obaja sme boli cerstvi absolv./
NIC mi neuslo, ver mi. Syn ma teraz 12r. a my by sme chceli babatko...
A nemali sme vtedy ani dobrovolne pripoistenie ani nic podobne, to je jasne... A teraz mi uz zase nevyjde, takze na mne stat "usetril" 😎

vejula
4. jan 2012

@magic08 to mi je luto, ale neva uvidiš čoskoro sa podari.. Ja ti na tvoju otazku neviem s určitosťou odpovedať ale toto som našla, nič ine k tejto teme - ovulacia bez menštruacie som nenašla:

Najvyšším stupňom potlačenia je chýbajúca ovulácia, ale ako hladina prolaktínu klesá (*), vaša plodnosť sa postupne vracia. Najprv začnete ovulovať, ale nebudete mať dostatočné hladiny hormónov pre oplodnenie. Potom môže prísť ovulácia aj oplodnenie, ale stále nebudete mať dostatočné hladiny hormónov pre implantáciu vajíčka. Nakoniec môžte ovulovať, nastane oplodnenie aj implantácia, ale nebudete mať dostatočné hladiny hormónov pre urdžanie tehotenstva, takže príde k skorému potratu, pravdepodobne v priebehu minút až hodín po implantácii, takže vôbec neviete, že ste boli tehotná. Je možné aj ovulovať, a nemať dostatočné hladiny hormónov v potrebným kombináciách na to, aby sa maternica pripravila na implantáciu, takže áno, je možné mať ovuláciu a nemať menštruáciu. Medzi ženami sú obrovské rozdiely vo všetkých týchto štádiách.

vejula
4. jan 2012

inač kočky čo už mate jedno babo, ste si vždy celkom iste či to druhe chcete? mne z času na čas pride chvilka, kedy mam pocit že strachu už mam dosť. že neviem či zvladnem bať sa o mojho dominka a navyše ešte aj o babo v brušku. Dnes mam napriklad den že mam pocit že už další strach nevydržím ☹

ajka81
4. jan 2012

@vejula ja som si teraz už uplne na 100 % istá, že chcem aj druhe bábo, keďže sme teraz o jedno prišli, lenže keď sme začali uvažovať o tom, že už by sme mohli začať plodiť druhe, tak som si až taká istá nebola, ťažko sa mi k tomu odhodlávalo, stále som malo pocit, že máme ešte čas a môžno aj preto nám to druhe(tretie) nebolo súdené, 😢 Pevné verím, že teraz to už výjde 🙂

muriel293
4. jan 2012

mauerka

pozerám že ty už máš doma dosť samostatnú jednotku staršieho veku :D ťa teda obdivujem že sa ti teraz po rokoch znova chce do toho kolotoča :D vám zachýbalo také malinké bábatko 🙂 alebo sa vám nedarilo? :( mne sa vlastne už moc nechce zase nespať v noci a pod. predsa len malý je už vyrastenejší a je to fakt komfort už ale mám obavy že neskôr sa mi vôbec už nebude chcieť tak to chcem mať z krku naraz kým som zabehnutá a nechcem ani aby bol jedináčik...

muriel293
4. jan 2012

vejula

zdieľam presne tie isté obavy ako máš ty...a po mojom úžasnom pôrode ktorý nebol sám o sebe strašný ale to potom keď malého vytiahli tak kôli tomu som ja druhé nechcela...malý bol pridusený museli ho oživovať a potom mi ešte povedali že ktovie čo bude s ním do rána a mal z toho stuhnuté svalstvo museli sme cvičiť behať po rôznych vyšetreniach a kontrolách a na každej jednej nás len "džubali" že čo všetko neni dobre ja som to dosť zle psych. znášala a pritom tehotenstvo som mala ukážkové dobré všetko bolo v poriadku! a samozrejme strach mám o neho doteraz! :(

muriel293
4. jan 2012

magic 08

ja som tiež pred prvým tehu ovulku necítila zato teraz sú to riadne bolestivé "pecky" :D niekedy sa mi zdá že to bude ťažký boj počas takých ovulačných bolestí pracovať na druhom keď ja sa vtedy cítim ako pri menzese! 😖

cajova_lienka
4. jan 2012

@magic08 neboj pokial mas ovulaciu a dojde k oplodneniu tak sa vajicko uchyti - ja som tiez bez mrchy lebo kojim, a podarilo sa nam otehotniet - sice to skoncilo MA ale lekar vravi ze v dojceni urcite problem nebol - skor ze bol niekde problem v genetike plodiku. takze pokial mas ovulaciu - vies si ju odsledovat tak urcite snazilkujte a drzim palec 🙂

mia258
4. jan 2012

@vejula presne to som sa chcela teraz spytat. Ja mam tiez obavy, chcem druhe babo, muz sa toho nevie dockat este viac ako ja. Ale prve tehu som mala zle, viac som chudla ako priberala, lezala som v nemocnici casto, bala som sa ci nepotratim... ☹
A viem ze to teraz moze byt uplne ine, ale nemusi... A hlavne moja mala je az prilis aktivna, ale je este malicka na to aby chapala, ze ked budem mat brusko, bude musiet viac posluchat a nesmie vystrajat... A ked bude aj druhe take, tak si to asi hodim 😀

muriel293
4. jan 2012

vejula

inak tvoj nick mi je odniekiaľ povedomý teda pravdaže z koníka ale neviem do februára 2009 si asi nechodila že? 😕

vejula
4. jan 2012

@muriel293 a snažilkuješ teraz o druhe??? JA osobne nemam vôbec obavy z toho či to zvladneme finančne alebo či to zvladnem sa postarať o dve. Ale ked si predstavím ten dvojnasobny strach o zdravie svojich deti... Brrr až mi mrazpo chrbte prejde. Som dosť taky bojazlivy človek hlavne čo sa milovanych ludi tyka a dieťa je predsa to najmilovanejšie.
A ešte počas tehu je každa žena troška psychicky labilnejšia, tak sa bojim aby som ten moj strach o detičky zvladala pod kontrolou

vejula
4. jan 2012

@muriel293 ni nie ja som april 2010. Ale ja sa zapojim do kopec tem, proste musim všade pchať ten moj zvedavý nos 😀 😀