icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mia258
5. jan 2012

@marecek1 no môj manžel nie je biolog. otec malej, ale stará sa o nás a malú zbožňuje. Preto som sa nikdy so svokrou nehádala a vždy som si vypočula čo mi radila, aj keď som si myslela niečo iné. A snažili sme sa diplomaticky nájsť nejaké spoločné riešenie, urobiť kompromis. A asi vďaka tomu máme dobrý vzťah, lebo keby som sa začala hádať tak aj ona 😀

mia258
5. jan 2012

@muriel293 my sme sa akurát vrátili zo sánkovačky, Mia bola prvý krát na snehu aj na sánkach, to trebalo vidieť tú radosť v očiach 😵

jarka62
5. jan 2012

Teším sa na nové snažilkovanie, dúfam že nám to tento rok víde 🙂 ešte musíme do marca vydržať ako dopadne kontrola po hystero a horsa do práce 🙂

muriel293
5. jan 2012

@mia258 no vidíš my sme mali zatiaľ iba raz vytiahnuté sánky a odhrňak na sneh čo krpec dostal nebol použitý ešte ani raz! 😠 toto počasie ma rozčuluje len tma vietor zima blato je to hrúza nič iné nerobím len periem malému veci a otriasam z neho blato!

mia258
5. jan 2012

@muriel293 momentalne mam pocit, ze tu mame prinajmensom hurikan, pada dneh, ktory sa hned roztopi ani nedopadne na zem, alebo ho niekam odveje... Ale boli sme na Jahodnej, chcela som malej ukazat slovensku zimu so snehom 😀

muriel293
5. jan 2012

@mia258 taký ihneď sa roztápajúci sneh nemám rada,z toho je hneď bačorina....priala by som si ešte aby nasnežilo nech sa deti môžu vyblázniť... 😔

lilyen2011
5. jan 2012

Ahojte mamičky, nájde sa tu nejaká mamička, ktorá je momentálne na RP, alebo ešte na MD a snaží sa o ďalšie bábo? Ja mám už 2deti, momentálne má malá 6,5mes a končí mi materská, no od júna/septembra, by som sa chcela pokúsiť o ďalšie mimi, len neviem ako je to teraz s materskou, keď to DNP zrušili. Zase na druhej strane, ak by som išla len na RP od narodenia, tak to asi nezvládneme tak ľahko. Vie mi niekto poradiť? Ďakujeeem 😉 😉

vejula
5. jan 2012

Ahojte kočky ako? u nas hnusne prši 😖
@veonka a ty čo som ťa tu dlhšie nevidela. Necuvol manželik? Snažilkujete poctivo?

irsina83
5. jan 2012

dnes som si spravila test a negativny, mrcha by mala prist v pondelok....tak som zvedava lebo sa citim dost divne...

zelovocka
5. jan 2012

@vejula ahojky, aj v BA prší a človek by len spal 😉 ja som myslela, že tam u vás na severe hádam aj sneží, ráno niekde kočeny od Žiliny písali, že začína padať biele. tiež som myslela na @veonka, či už snažilkujú, keďže sa veeeľmi tešila, ale nevidela som ju tu. niektoré baby si dávajú koníkovskú pauzu, keď to na ne mocne dolieha, ale mňa to skôr nakopáva 😀
@irsina83 tak testni zase v pondelok, ak dovtedy vydržíš 😉 ako divne sa cítiš, hm?

vejula
5. jan 2012

@zelovocka hej ja tiež niekedy potrebujem pauzičku, hlavne ked ma chyti silna chuť. Momentalne niesom až tak hrozne snažilkovsky naladena takže tu aj popišem a nemam žiadne nezvladatelne chuťky na tehu. A viac si uživam toho mojho krasneho fagana 🙂 ale keby sa zadari isto budem šťastna 😉

zelovocka
5. jan 2012

@vejula tak ty si tu na MK oveľa dlhšie než ja, takže chápem, že pauzička sem-tam neuškodí 😉 🙂 to máš super, že už máte drobca, takže to nie je taká naháňačka za snažilkovaním a plodnými dňami ako my čo máme cez 30 a ani jedno dieťa 😉 môžeš si to užiť 😎 🙂 ja som to budem snažiť užívať tiež 😀

vejula
5. jan 2012

@zelovocka hej chodim tu ešte ako som bola tehulka s prvym drobcom. A hej je to ine ako ked som chcela prve. Sice to netrvalo dlho ale ked sa na prvy krat nepodarilo už som stresovala že som neplodna 😀 😀 😀 😀

marecek1
5. jan 2012

@muriel293 presne aj ja by som si želala, aby napadol sneh, na ktorom by sme sa s drobcom mohli poriadne vyšantiť. u nás dnes sneží odušu, no sneh sa rovno topí, nemrzne, takže všade samé čľapanice, cesty sú v hroznom stave, ale už sa konečne!!! našťastie zobudili cestári, lebo je to čosi hrozné...

irsina83
5. jan 2012

@zelovocka tak ako keby mala prist ms....ale zas po porode sa mi to upravilo tak ze nikdy necitim, ze kedy pride...to mi je na to divne...a tym, ze ja mam strasne nepravidelnu tak ani neviem kolkodenny cyklus mam...je to cele take divne.... ale tak ratam s tym, ze skor nie ako ano...lebo ja este staale odsavam mlieko...aj k malinkej sme prisli nahodou ked sme si mysleli ze sa nedari 😉

muriel293
5. jan 2012

@marecek1 no tu práve leje ako z krhly! 😖

marecek1
5. jan 2012

@muriel293 u nás zasa husto sneží, ale keďže nemrzne, sneh sa mení na čľapkanicu, z ktorej sú popri ceste "úžasné" mantinely.

muriel293
5. jan 2012

@marecek1 ja stále dúfam v sneh...

januliatko1985
5. jan 2012

AAAhojte....pozeram, ze nas je tu kazdym dnom viac a viac, je to parada......uz mam z toho mis-mas 😀 ale nieee.

Velmi som zvedava, ze kto prvy hodi fotku s //.
Ja som dnes bola kupit ovu testiky a mali poslednu krasbicku s 5timi kusmi 😠 ale aj tu som zobrala a do istoty aj tehu testiky, nech mam zasobu.Budem testovat niekedy cez vikend, asi v nedelu.

A tu nic novee?hmm?

ivka30
5. jan 2012

ahojte,tak sa pridávam k vám. tiež by som rada tento rok otehotnela a makáme na tom🙂)).

pe
5. jan 2012

kocky aj ja sa pridavam, doteraz som o dalsom babatku mohla len snivat, kedze som malu kojila a ona bola totalny zavislacik, tak som si myslela, ze ju nikdy neodstavim, ale podarilo sa minuly tyzden a ja mozem planovat surodenca 🙂))) aj ked mam trosku obavy, ako zvladnem este jedno, ked teraz mi mala vyplna celucky den... ale to asi samo dako pride a vyriesi sa, vsak 🙂

uzovicka
5. jan 2012

@januliatko1985 Ahoj, snazite sa a kojis este? Tiez som na tom podobne, dufam, ze ked sa podari otehotniet, maly sa odstavi sam a nebudem ho musiet nasilne. Kedy si mala posledny menzes? Ja 8. 12. , tak dufam, ze mi cez vikend nepride 🙂

magic08
5. jan 2012

Ahojte kocky, cely den nabity program, tak az teraz somsi nasla konecne case nakuknut sem. Ziadna tehulka, ktora zacne tehotenske boom v r. 2012? 😀 niekolko adeptiek uz je,ktoore sa chystaju testit?

magic08
5. jan 2012

Baby, potrebujem zistit, resp. popisat aka je to bolest bradaviek pocas dojcenia v case ked je zena Nova tehotna. Bolia ma bradavky, ale nie je to bolest ako napr. Pri mikoze alebo pri trhlinke na bradavke. Nestretli ste sa tuna s nejakou podobnou temou? Neviem nic najst diky

adulka72
6. jan 2012

@pe neboj, sa - to zvládneš. Ja som tiež mala deti po sebe a koľko sa spolu pohrali.....zdá sa mi, že bolo s dvomi menej práce ako s jedným....

nelicefo
6. jan 2012

Ak máte byť v roku 2012 chorí , nech ste chorí chorobným optimizmom
ak máte byť slabí, , nech ste slabí odoprieť deťom splniť ich túžby
ak máte byť unavení , nech ste unavení z dobre vykonanej práce
ak máte byť nenásytní , nech ste nenásytní láskou, ktorú budete rozdávať
Ak máte v roku 2012 niečo stratiť, nech je to zlá nálada
ak máte niečo zabudnúť, nech sú to starosti
ak máte niečo zničiť, nech sú to spomienky, ktoré Vás trápia
ak máte zostarnúť, nech je to s pocitom šťastia, že svoj život žijete naplno.
P.F.2012! 🙂

Snažilky moje nech je pre nás tento rok úspešný aby sme ho prežili v zdraví,šťastí,láske a s tehu bruškom 😵

pe
6. jan 2012

@adulka72 ved presne to by som chcela, aby mali pekny vztah a aby sa vedeli spolu zahrat, nechcem prilis velky rozdiel... 🙂

tatiana77
6. jan 2012

@jarka62 a co sa stalo, ked musis cakat do marca? my sa snazilkujeme druhy mesiac, cez vikend mam dostat menzes, tak uvidime ako to dopadne....
🙂

🙂

puhinka
6. jan 2012

Ahojte,tak to vyzerá asi tak,že sa k vám asi pridám 🙂
Ale až od marca 🙂

puhinka
6. jan 2012

Jáj a to nevadí,keď som teraz dobrala anti?koľko by som si mala dať pauzu?