icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

puhinka
6. jan 2012

@irsina83 ,jéééj,aj ty snažilkuješ?

puhinka
6. jan 2012

@magic08 ,ahoj,ja keď som bola tehu so synčekom,tak ma tak boleli bradavky,že som nemohla ani na bruchu ležať,keď som išla spať a ani sprchový prúd na ne pustiť...nuž ale bolesť bradaviek je jasným ukazovateľom tehu,aspoň tu v mojom okolí 🙂 keď mi kamoška zahlási,že ju bolia bradavky,hneď viem,že čaká bábätko 🙂

muriel293
6. jan 2012

@puhinka hmmm to ti najlepšie poradí tvoj lekár asi...ja by som čakala minimálne tri mesiace

puhinka
6. jan 2012

@muriel293 ,ďakujem za radu 🙂
pri prvom tehu sme čakali 5 mesiacov...no ani nie tak my...ja som bola s jedným,vysadila anti,o dva mesiace na to sa dala dokopy s mojim manželom a o tri mesiace na to som už otehotnela 🙂

irsina83
6. jan 2012

@puhinka tak chceli by sme ale teraz skor tak ze ci sa zadari ale asi budem potrebovat hormonalnu liecbu lebo mam PCO, chcem ist k dr. na buduci tyzden a chcem sa s nim dohodnut co a ako 😉 lebo ja este stale odsavam materske mlieko...

mimkaa2607
6. jan 2012

Ahojte, tak ja sa tiež pridam ak môžem 🙂 s manželom sa začíname snažiť, tak dufam, že sa niečo podarííííííííííííííí 🙂

puhinka
6. jan 2012

@irsina83 ,my sme sa len včera dohodli...dnes som si vlastne išla po ďalší recept na anti k doktorke a zabudla som na to,že je sviatok a tak mám len už prepadnutý recept,s ktorým som si nebola istá,či mi ho zoberú...no mm povedal,že ich nepotrebujem...a tak to beriem tak,že pristúpil na moje želanie dať Igorkovi sestričku alebo bračeka 🙂

kristina1818
6. jan 2012

ahojte dievčatá, tak ako sa vám darí? mne už skončili plodné dni a teraz už len čakať, či mrcha príde, či nie... a to je najhoršie..

muriel293
6. jan 2012

ja mám nejakú divnú tú mrchu už štyri dni krvácam ale iba tak že mi stačí intimka...dúfam že sa to po týždni rozbehne a bude to trvať ešte týždeň potom ma trafí šľak! 😠 zas budem mať z tých vložiek len zapareniny akurát tak!!! baby vy s tým nemáte problémy? ja v poslednom čase už sa krémujem len detskými masťami a umývam repíkom jak bábatko! 🙄

martina020202
6. jan 2012

@kristina1818 aj mne skoncili dnes plodné dni tak tiež mi nič iné neostáva než len čakat 🙂

magic08
6. jan 2012

@puhinka no bradavky ma bolia asi. 3 dní . pri. každom prisati malej doslova muky. a tehu test negativny

puhinka
6. jan 2012

@magic08 ,tak ešte počkaj chviľku 🙂

red_kika
6. jan 2012

ahojte zienky, pridavam sa do skupiny.... uz som tu dlhsie, myslela som si ze 2011 bude moj stastny rok kedy planovane otehotniem, ale zial NIEKTO mal ine plany. tak pevne verim ze tento rok bude ten pravy.

puhinka
7. jan 2012

joj snažilky,ja už chcem mať //...ja som to nikdy nezažila,aj pri prvom tehu mi ukázalo len jednu... 🙂

irsina83
7. jan 2012

@puhinka veru aj ja uz chcem ale mam pocit ze to bude tazsie...

irsina83
7. jan 2012

@puhinka a meala si aj BT???

puhinka
7. jan 2012

@irsina83 ,dnes som začala,prečo?

irsina83
7. jan 2012

@puhinka ja len tak, aj ja som zacala pred 4 dnami...ale neviem ci sa na to nevykaslem...pockam si na ms a zacnem merat od noveho cyklu lebo to mam nejake posahane 😅

puhinka
7. jan 2012

@irsina83 ,mne skončili práve dnes MS,takže akurát som začala,zatiaľ len tak pozorujem svoje telo 🙂 na ostro ideme až od marca 🙂

mia258
7. jan 2012

My sa chystáme od pondelka na lyžovačku do Tatier, tak sa možno zadarí tam 😵

irsina83
7. jan 2012

@puhinka ja sa chcem tento tyzden poradit s dr. lebo ja mam PCO a chcem sa s nim dohodnut ci nahodou nebudet potrebovat hormonalnu liecbu...lebo ja este aj odsavam materske mlieko stale...

puhinka
7. jan 2012

@irsina83 ,čo je to PCO?

irsina83
7. jan 2012

@puhinka syndrom polycystickych vajecnikov 😉

puhinka
7. jan 2012

@irsina83 ,to máš cysty na vaječníkoch?

irsina83
7. jan 2012

@puhinka no nieco take, zevraj nedochadza vtedy k ovulacii alebo len nejak 3x do roka...ms mam velmi nepavidelnu a pod...

puhinka
7. jan 2012

@irsina83 ,ty koki,tak to určite choď k doktorke

januliatko1985
7. jan 2012

@uzovicka ano este kojim a snazime sa s tym rozdielom, ze ja som od porodu este MS nedostala 😀

uzovicka
7. jan 2012

@januliatko1985 ahoj, a to sa da?? 🙂

januliatko1985
7. jan 2012

Tak ja som si dnes prvykrat v zivote robila ovulacny test, kedze kojim a este nemam ms od porodu, tak chcem zistit, ci vobec mam ovulaciu, tak na prvykrat som tam mala tu testovciu ciarocku slabucku, tak teraz neviem, ze ci uz ovu bola alebo bude, a ci vobec bude??A robila som hned aj tehu test a tam bol duch ale asi az po pol hodke 😖

januliatko1985
7. jan 2012

@uzovicka ano da sa to, len musim vedeit ci ovulujem, tak to teraz zistujem ovulacnymi testami, ale uz sa chystam odstavit maleho, bo to je tiez zavislak. 😅