icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

irsina83
9. jan 2012

@januliatko1985 bolia ma krize a podbrusko ale iba mierne, pri cerke som mala priam krce...a byva mi zima rano aj vecer aj napriek tomu, ze mame vykurene na 25 stupnov... neviem ci sa blizi ms alebo sa to podarilo... len viem ze od porodu nikdy nepocitujem ziadne bolesti pred ms... ale tak vsetko je mozne... prsia nebolia ale ja este stale odsavam materske mlieko...cize tam nieje co roztahovat 😅

januliatko1985
9. jan 2012

@irsina83 mna uz kriz e asi tak tyzden pobolievaju, a este kojim, tak vobec neviem na com som, som zvedava, ci mi ovu testy daco prezradia.Robila som si uz aj vcera tehu testik, ale nic, asi az po hodine taky duch, takze to ratam za negativny vysledok.

magic08
9. jan 2012

@januliatko1985 skus testnut o par dni este, ja somsi tiez robila tehutest, tiez negat. Ale ani po par dnoch tam nie je duch, tak si myslim, ze mozno by mohla byt nadej u teba na pozitivny testik 😀

irsina83
9. jan 2012

@januliatko1985 aj ja mam tie bolesti uz asi tyzden...a tiez neviem na co som...som z toho nervozna 😅 a kedy si mala ovu???

ajka81
9. jan 2012

AHojte
tak my sme dnes nastupili prvykrat do škôlky 🙂 maly sa držal statočne, žiadne slzičky, čo sa o mne neda povedať 😢 strašne mi chyba chrustik. Inač bola som dnes na hematologii na odber krvi - 8 skumaviek zo mňa stiahli, hrúúúúza 😠 , tak som zvedava ake budu vysledky, som objednana na 13.2. a to som si myslela, že teraz po druhej mrche už začneme zase pracovať na babatku 😒

marecek1
9. jan 2012

@ajka81 častokrát detičky znášajú nástup do škôlky statočnejšie, ako maminky 🙂 dala si ho na celý deň, alebo len na skúšku na pár hodín/pól dňa?

ajka81
9. jan 2012

@marecek1 ahoj, no veď to, že my mamičky to horšie znášame ako oni, išiel hneď na celý deň, práve som volala učiteľke, tak vraj je veľmi zlatý, hral sa, všetko pekne zjedol a teraz už pekne spinka zlatušik môj 🙂

ijanka27
9. jan 2012

Ahojte kočky 🙂 môžem sa k vám pridať?? Prvýkrát nám to vyšlo, ako sa hovorí na 1. šup 🙂 A teraz? Snažíkujeme už 3 mesiace a ešte nič 😉 Mrcha dojde zajtra asi znova 😠

sepi
9. jan 2012

@ijanka27 Ahoj, pridám sa k tejto téme aj ja, ak môžem. Máme doma dva a pol ročného chlapčeka a čoraz intenzívnejšie začíname premýšľať o druhom dieťatku (samozrejme o sestričke 😉 ) No ale v podstate sme ešte ani veľmi neskúšali na tom pracovať 😉 ale tento rok sa snáď zadarí. Pri malom to bolo dosť rýchle, tak som zvedavá ako to bude teraz, pretože moje okolie ma presviedča, že druhé "ide" ťahšie, tak neviem. Myslím, že ak skúšate ešte len tri mes. miesto na paniku nie je na mieste, je to v podstate krátka doba. No na druhej strane chápem Tvoju túžbu a naše ženské zmýšľanie, nech Boh dá ale hneď 😀 Tak držím palčeky, nech sa čoskoro tešíme z dvoch paličiek 😉 Pekný dník

lia2712
9. jan 2012

Ahojte,prosim vas o radu alebo aspon co si o tom myslite 🙂 ...asi mesiac a pol neberiem antikoncepciu a asi pred tyzdnom ma zacali boliet prisa,neskor len bradavky,pobolieva ma bodbrusko,mrchu by som mala mat podla vsetkeho buduci tyzden.Pretoze dneska mam od rana totalne navaly tepla a je mi nejako divno,som si urobila test.Lenze vysiel velmi divno...zo zaciatku tam nebolo nic a asi po hodine sa tam objavila slabucka ciarka,ale rozmazana..ja uz tomu nechapem.Ked som si robila test pri dcere,vysiel hned pozitivne a obe // boli dobre vidno...co vy na to?...dakujem

irsina83
9. jan 2012

@lia2712 este je skoro na testovanie, vyckaj ked budes mat asi tak den pred ms 😉 vsade sa pise ze duch po hodine na teste nic neznamena... neviem... vyckaj este... 😉 inak aj ja sa citim podobne az na tie prsia lebo ja este stale odsavam... a za kolko dni by si mala dostat ms???

danjelca
9. jan 2012

@lia2712 inak mne negatívny test nikdy ani po hodine, ani po dvoch dnoch nevyšiel ako pozitívny. Ja si myslím že si tehotná🙂

lia2712
9. jan 2012

@irsina83 no mam dostat buduci stvrtok,takze este je cas...ja som sa chcela uistit pre tie priznaky 🙂 tak som zvedava ako mi to dopadne...druhemu babu by sme sa velmi potesili 🙂

lia2712
9. jan 2012

@danjelca no ja som si pri dcere robila dva testy a oba mi vysli pozitivne,tak nemam skusenosti s negativnymi 🙂 ...ale co som citala,toto sa stalo vela babam a nic z toho nebolo nakoniec.ale bodaj by boli tvoje slova vyslisane 😀

irsina83
9. jan 2012

@lia2712 my tiez 😉 mam podobne priznaky ale bojim sa na to spoliehat...pri dcerke som to mala intenzivnejsie...takze fakt neviem ani ja 😉 coskoro sa dozvieme 😉

irsina83
9. jan 2012

@lia2712 ja chcem testovat vo stvrtok rano alebo v piatok...

danjelca
9. jan 2012

@lia2712 urob si test zajtra a ked sa ti objaví druhá čiarka aj po limite, nie je to náhoda🙂

januliatko1985
9. jan 2012

@irsina83 noo, toa ani neviem, kedy bola ovu, ja som este do porodu nedostala mrchu, ale ovulovat mozem, len o tom neviem, tak preto skusam ovulacne testy teraz od noveho roku, lebo my sme zacali snazilkovat uz v decembri, takze mozno motyka vystreliii 😅

lia2712
9. jan 2012

@irsina83 @danielca ja to vyskusam asi zajtra teda 😉 ,mne to nedaaa 😀

magic08
9. jan 2012

@januliatko1985 a ako ovutestiky? objavila sa nejaka ciarocka? my dve sme na tom rovnako, tak si ta budem sledovat, ako sa dari tebe... 😀 ako casto kojis?

irsina83
9. jan 2012

@lia2712 drzim palce 😵 😵 😵

irsina83
9. jan 2012

baby pouzivaju sa ovu testiky namiesto tehotenskych???

zelovocka
9. jan 2012

@irsina83 baby to niekedy tak robia, že ovu test namiesto tehu, ale ja by som tomu neverila, nechápem, ako to má fungovať 😕

cubana
9. jan 2012

ahojte snazilky, aj ja sa pridavam tiez by sme chceli druhe babatko, zatial je to vsak u nas tak ze stale kojim 14 mesacneho syna a este som od porodu nedostala ani menstruaciu, takze je to take ze ani neviem kedy sa mame snazit a kedy nie 😖

lia2712
9. jan 2012

@irsina83 😀 dakujeem,no ja som to nevydrzala a urobila si este pred chvilou jeden...a vysiel zasa slabo viditelny aj druhy pruzok...a je mi blbo..asi to bude fakt pravda.nechcem sa predcasne tesit 🙂

irsina83
9. jan 2012

@lia2712 to je super a tisko zavidim 😉 ale len v dobrom 😉 nech len pruzok silnie 😉

kemonka
9. jan 2012

ahojte babenky, tak ako sa máte? Ešte nikto nenašiel // ?
Ja som nejako chorlava zase, MS ešte nie a nie doraziť, tak ja neviem, a okrem toho ešte aj vo vzťahu to zase nemáme ružové
no ale inak v pohodeeee, už je po sviatkoch a maličká mi robí velku radosť, pusinka moja, aspoň že ju mám 🙂

kemonka
9. jan 2012

@lia2712 super, tak držím palce, vyzerá to na tehuuu 😉

sepi
9. jan 2012

@lia2712 jéééj, klop-klop, aby som nezariekla, ale vyzerá to fakt viac ako nádejne 🙂 Držím palčeky, nech sa tušenie stane skutočnosťou 😉

ajka81
9. jan 2012

@lia2712 ahoj, tak to fakt vyzerá na tehu, dufam že 2-3 dni už bude aj druha čiarka silna 🙂