V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@irsina83 mna uz kriz e asi tak tyzden pobolievaju, a este kojim, tak vobec neviem na com som, som zvedava, ci mi ovu testy daco prezradia.Robila som si uz aj vcera tehu testik, ale nic, asi az po hodine taky duch, takze to ratam za negativny vysledok.
@januliatko1985 skus testnut o par dni este, ja somsi tiez robila tehutest, tiez negat. Ale ani po par dnoch tam nie je duch, tak si myslim, ze mozno by mohla byt nadej u teba na pozitivny testik 😀
@januliatko1985 aj ja mam tie bolesti uz asi tyzden...a tiez neviem na co som...som z toho nervozna 😅 a kedy si mala ovu???
AHojte
tak my sme dnes nastupili prvykrat do škôlky 🙂 maly sa držal statočne, žiadne slzičky, čo sa o mne neda povedať 😢 strašne mi chyba chrustik. Inač bola som dnes na hematologii na odber krvi - 8 skumaviek zo mňa stiahli, hrúúúúza 😠 , tak som zvedava ake budu vysledky, som objednana na 13.2. a to som si myslela, že teraz po druhej mrche už začneme zase pracovať na babatku 😒
Ahojte kočky 🙂 môžem sa k vám pridať?? Prvýkrát nám to vyšlo, ako sa hovorí na 1. šup 🙂 A teraz? Snažíkujeme už 3 mesiace a ešte nič 😉 Mrcha dojde zajtra asi znova 😠
@ijanka27 Ahoj, pridám sa k tejto téme aj ja, ak môžem. Máme doma dva a pol ročného chlapčeka a čoraz intenzívnejšie začíname premýšľať o druhom dieťatku (samozrejme o sestričke 😉 ) No ale v podstate sme ešte ani veľmi neskúšali na tom pracovať 😉 ale tento rok sa snáď zadarí. Pri malom to bolo dosť rýchle, tak som zvedavá ako to bude teraz, pretože moje okolie ma presviedča, že druhé "ide" ťahšie, tak neviem. Myslím, že ak skúšate ešte len tri mes. miesto na paniku nie je na mieste, je to v podstate krátka doba. No na druhej strane chápem Tvoju túžbu a naše ženské zmýšľanie, nech Boh dá ale hneď 😀 Tak držím palčeky, nech sa čoskoro tešíme z dvoch paličiek 😉 Pekný dník
Ahojte,prosim vas o radu alebo aspon co si o tom myslite 🙂 ...asi mesiac a pol neberiem antikoncepciu a asi pred tyzdnom ma zacali boliet prisa,neskor len bradavky,pobolieva ma bodbrusko,mrchu by som mala mat podla vsetkeho buduci tyzden.Pretoze dneska mam od rana totalne navaly tepla a je mi nejako divno,som si urobila test.Lenze vysiel velmi divno...zo zaciatku tam nebolo nic a asi po hodine sa tam objavila slabucka ciarka,ale rozmazana..ja uz tomu nechapem.Ked som si robila test pri dcere,vysiel hned pozitivne a obe // boli dobre vidno...co vy na to?...dakujem
@irsina83 noo, toa ani neviem, kedy bola ovu, ja som este do porodu nedostala mrchu, ale ovulovat mozem, len o tom neviem, tak preto skusam ovulacne testy teraz od noveho roku, lebo my sme zacali snazilkovat uz v decembri, takze mozno motyka vystreliii 😅
@januliatko1985 a ako ovutestiky? objavila sa nejaka ciarocka? my dve sme na tom rovnako, tak si ta budem sledovat, ako sa dari tebe... 😀 ako casto kojis?
ahojte snazilky, aj ja sa pridavam tiez by sme chceli druhe babatko, zatial je to vsak u nas tak ze stale kojim 14 mesacneho syna a este som od porodu nedostala ani menstruaciu, takze je to take ze ani neviem kedy sa mame snazit a kedy nie 😖
ahojte babenky, tak ako sa máte? Ešte nikto nenašiel // ?
Ja som nejako chorlava zase, MS ešte nie a nie doraziť, tak ja neviem, a okrem toho ešte aj vo vzťahu to zase nemáme ružové
no ale inak v pohodeeee, už je po sviatkoch a maličká mi robí velku radosť, pusinka moja, aspoň že ju mám 🙂

@januliatko1985 bolia ma krize a podbrusko ale iba mierne, pri cerke som mala priam krce...a byva mi zima rano aj vecer aj napriek tomu, ze mame vykurene na 25 stupnov... neviem ci sa blizi ms alebo sa to podarilo... len viem ze od porodu nikdy nepocitujem ziadne bolesti pred ms... ale tak vsetko je mozne... prsia nebolia ale ja este stale odsavam materske mlieko...cize tam nieje co roztahovat 😅