V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahojte, som rada, ze sa tema takto ujala 🙂 nestiham citat vsetky strany a tak sa chcem spytat, ci je uz niektora zienka, ktora chcela otehotniet tehotna?? 😎
Ahojte, máme 2 ročného synčeka a rozhodli sme sa, že mu skúsime vyrobiť súrodenca 🙂 Brala som antikoncepciu v októbri som ju vysadila. V novembri som dostala menzes, ale mala som ho taký prerušovaný: 3 dni som mala, potom deň nič a potom 4 dni som mala znovu, ale už takú slabšiu. Počas týchto 4 dní bola taká už slabunká ale stala sa mi taká nepríjemnosť, išla som k bratovi a počas cesty ktorá trvala asi 1,5 h sa mi to úplne spustila až som celkom "pretiekla" a Išli zo mňa dosť také zrazeniny, no už ako som prišla od neho domov, znovu som mala iba také slabé krvácanie. V decembri som dostala asi o týždeň skôr a tiež som mala aj zrazeniny. No a teraz som mala dostať minulý piatok, no už v pondelok jeden deň som mala špinenie, potom prišiel piatok, dostala som a bolo mi hrozne, bola som taká úplne oslabená a strašné kŕče som mala,dosť silno som krvácala aj tie zrazeniny zase boli, v sobotu to už bolo lepšie a v nedeľu sa krvácanie zastavilo. V pondelok vôbec nič až dnes poobede sa mi to spustilo, ale to iba také možno 2 hodinky a od vtedy už zase nič. Mala ste niektorá takého problémy po vysadení antikoncepcie? Určite sa chystám k doktorke, keď mi teraz skončia - no mám pocit že dneškom aj skončili... ale ma zaujíma, či je to normálne po vysadení, alebo sa mám pripraviť na problémy. Tak som sa už tešila, že čoskoro snáď budeme čakať bábo a teraz neviem čo to má znamenať ☹
@januliatko1985 čiaročka silnie, priprav sa na ovulku.. 😀 ja som dnes dostala mrchu, prvu od porodu.... najskor len spinenie, som mylsela, ze ide o uhniezdovanie vajka, aj by sedelo, dnes som 6 den od ovulku, no pomaly sa zo spinenia stala slabsia mrcha, tak uvidim co ma este caka... snad dalsi cyklus nabehne normlane a bude aj ovu a na konci bez mrchy a // 😀 tesim na zajtrasi testik... 😀
Baby som 20 DC, ovu prebehla cca pred 7-8 dnami(test bol pozitívny aj teplota stupla), dnes som si robila OVU tes a vyšiel zase pozitívny, myslíte že ked si zajtra urobím TEHU test tak bude niečo vydieť? Ide o to že som dosť vážne ochorela tak aby som vedela či si mam dať predpísať antibiotika alebo to liečiť prírodne. Dik za odpovede.
@lulu939075 podla mňa skús, možno ti už ukáže, ved jeden test navyše hore dole 😉 a potom o pár dni skusiš ešte raz pre istotu
@lulu939075 a aký dlhý máš cyklus? 20 DC je ešte asi dosť skoro na testovanie, ale ak si chorá, a chceš ATB, tak sa skús otestovať, ako ti píše aj
@kemonka jeden test hore-dolu. ale lekára každopádne upozorni na možnosť, žeby si mohla byť tehotná, aj keď vyjde test negatívny, aby zvolil lieky, ktoré by si ako eventuálna tehuľka mohla.
@irsina83 no vcera som testovala a uplne som bola sklamana,test vysiel negativne a dnes mi to nedalo a je zasa slabo pozitivny,ja uz tomu nechapem.No objednala som sa v pondelok k lekarovi,lebo sa mi to cele nezda a tie prsia hlavne neprestavaju boliet...uvidime,ale pamatam si,ze aj minule tehotenstvo mi uplne pomali stupalo hcg a tiez som chodila k lekarovi s tym,ze namam uz dva mesiace menzes a,ze mi je divno,take priznaky ako teraz...nakoniec sa zistilo,ze som naozaj tehotna.
@lia2712 ja si myslim, ze si a ze je to este prilis skoro a preto je to take nejednoznacne...vsak ms mas mat az za tyzden 😉 neboj podla mna si tehu 😉 ja vobec nemam take priznaky ako pri prvom tak ze u mna sa nic nedeje...ale aspon mrsula by mohla prist 😅 v piatok idem k dr. nech mi povie co a ako...aspon budem vediet 😉
Ahojte baby. Ešte k tomu DNP som našla na:
https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/dobrovolne-nemocenske-poistenie/
od katariny104 vysvetlila to celkom polopatisticky 🙂

Tak zatiaľ toto som našla. Už mi je to trocha jasnejšie. ďakujem všetkým za radu. Čiže sa odhlásiť, nanovo prihlásiť a veriť, že sa bábo podarí 🙂 a ak by som to náhodou nestihla v tej ochrannej lehote neva 🙂 však bábo je dar 😉 hlavu hore baby