icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

magic08
12. jan 2012

@vejula a nemoze to znamenat ze si davno po ovu? Ktory DC si dnes?

vejula
12. jan 2012

@magic08 myslim že isto nie, lebo doteraz som sa citila sucha a to pri ovulke určite nieje možne... Ale vieš čo kašlem ja na to, nechce sa mi tym ani zapodievať, normalne ma to obera o energiu 😅

magic08
12. jan 2012

@vejula tym ze kojime nebude jednoduche si tie cykly odsledovat, ja osobne vysledujem tento cyklus a potom uvidim, ci budem pokracovat... Ak to nebude davat hlavu ani patu, tak mas pravdu, ze to obera o energiu.

vateska
12. jan 2012

Ahojte no je to vsetko po starom......menzes dorazil ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ no ale asi je to vsetko preto lebo po tom tuzime......ked sme chceli prve dietatko ani sme to neplanovali....prislo same a necakane.....teraz je to ine, pripravujeme sa na to a to je asi dovod ze to hned nevyslo 😖 ale nezufame pustime sa do toho hned po.....uz sa na to tesim 🙂

januliatko1985
12. jan 2012

@magic08 tak moj dnesny ovu test je taky isty ako vcera, zatail ziadna zmena, aaach to cakanie.

kemonka
12. jan 2012

@vateska treba veriť, a to máš pravdu, aj ja som pri prvom už ani nesnívala, že bude 😀

puhinka
12. jan 2012

čaute,tak tá moja BT si robí čo chce...
zajtra zavolám gynde

januliatko1985
12. jan 2012

Tak vkladam aj foto, a zda sa mi, ze predsa je trosku silnejsia palicka:

zora256
12. jan 2012

Ahojte!
Tak sa pridávam,viem myslíte si možno či mi šiblo,že tak skoro,nuž keďže mám polycystické vaječníky a aj malý sa len zázrakom podaril na 4 rok snaženia,tak začíname skôr,akoby som mala malého už 3 ročného,snáď sa dovtedy zadarí,ja veľmi verím,že áno,a snáď k jeho 2 narodeninkám bude aj braček alebo sestrička 😵 .

magic08
12. jan 2012

@januliatko1985 no podla mna ciarka silnie

@puhinka preco? Ktory si dc a ake mas teploty?priloz graf ak mozes

zora256
12. jan 2012

@januliatko1985 Ahoj!
Tak držkám palčeky🙂aby vám to vyšlo.

zora256
12. jan 2012

@kemonka Ahoj!
Tak ja som bola už rozhodnutá v januári vlani podať žiadosť o adopciu a v novembri 2010 som sa dozvedela,že som tehu🙂.To tak býva,keď človek nemyslí nato,tak to príde,treba si užívať milovanie,a z vášne sa splodí bábo😀

puhinka
12. jan 2012

@magic08 ,ja som len 11 DC,práveže tá BT si robí čo chce...a skoro rok som brala anti a len teraz som vysadila,tak nech mi urobí kontrolu,poviem jej,že chceme bábo,nech vie 🙂

martinkaa
13. jan 2012

Ahojte babenky, myslela som si, ze mozno som tehotna a predstavte si, vceras som v praci dostala silne bolesti, tak som isla na gyndu na USG a lekar mi povedal, ze mi praskla cysta, o ktorej som vobec nevedela A tehotna nie som, mrcha dorazi kazdu chvilu ☹ Joj som nasrata

julinka88
13. jan 2012

Ahojte babuľky, aj ja sa pridávam malý má už 3 roky a už by sme chceli druhé dieťatko.mame chlapčeka tak by som chcela teraz dievčatko a uvažujem o doktorovi Jonášovi mate niekto skúsenosť?????

puhinka
13. jan 2012

@magic08 ,tak som nevolala doktorke,bo dnes BT klesla,keď chceš,tak kukni aktuálny grafík 🙂

http://www.womenzone.cz/app/calendar/calendar.aspx

puhinka
13. jan 2012

@martinkaa ,to by aj mňa nasralo 😠
tiež som raz mala cystu a už som si myslela,že čakám bábo a nič z toho :(

martinkaa
13. jan 2012

@puhinka a zase zacina od znova

puhinka
13. jan 2012

@martinkaa ,však práve...ale ty to zmákneš,my ženy sme veľmi silné stvorenia 🙂

martinkaa
13. jan 2012

@puhinka ved presne, ale som z toho velmi smutna a sklamana

puhinka
13. jan 2012

@martinkaa ,ja ťa chápem 😒

martinkaa
13. jan 2012

@puhinka ale dufam, ze coskoro sa to zmeni, dufam ze sa nam to podari. Nechcem velmi na to mysliet, aby som potom zase nebola sklamana.

puhinka
13. jan 2012

@martinkaa ,presne,ja som včera večer už chytila nervy sama na seba,že na to moc myslím a vykakla som sa na to a dnes mi klesla BT...no,niečo na tom bude,že to netreba siliť a čo najmenej na to myslieť...isto,myslím na to aj tak stále ,ale snažím sa myslieť na iné veci,ako napríklad moje záľuby a môj syn Igorko 🙂
k tomu sa mi pred dvoma d-ňami narodil krstný syn,tak aj na neho myslím 🙂

martinkaa
13. jan 2012

@puhinka mas pravdu, asi sa viac budem venovat inym veciam aby som presla na ine myslienky a mozno to pride prave vtedy, ked to budeme najmenej cakat

puhinka
13. jan 2012

@martinkaa ,to si píš,len nezabudnite pravidelne sexíkovať 2-3x do týždňa 🙂

martinkaa
13. jan 2012

@puhinka myslim, ze to nebude problem 😀 pozerala som tvoje fotky, mas nadhernu rodinku 🙂

puhinka
13. jan 2012

@martinkaa ,ďakujem moc 😵

zora256
13. jan 2012

Ahojte baby!
Berte to športovo,lebo tie sklamania,robia,že sa vám nebude dariť dosť dlho.Mňa aj to meranie BT sralo,nikdy som nemala vporiadku ovuláciu tak ani tú teplotu,a čo sa týka antikoncepcie tá ešte nejaký čas je v organizme,takže pár mesiacou stým ani nerátajte,tie ktoré ste ju brali,ja ju ešte dobrerám do budúceho mesiaca,a potom sa začne moja nepravidelná cyklus a kým sa dá aj do normálu typujem aspoň na rok kým sa podarí ak sa vôbec ale oto bude väčšie prekvapenie a radosť ak to príde skôr 😀 .Myslite pozitívne,len tak bude chcieť nejaký anjelik byť vaším bábom 😉 .

martinkaa
13. jan 2012

@puhinka 🙂 nemas za co, ved je to pravda

zora256
13. jan 2012

@puhinka Ahoj!
Práveže medzi sexíkom podľa lekára má byť 5-6 dní,vtedy sú spermie najzrelšie🙂