V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Ahojte no je to vsetko po starom......menzes dorazil ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ no ale asi je to vsetko preto lebo po tom tuzime......ked sme chceli prve dietatko ani sme to neplanovali....prislo same a necakane.....teraz je to ine, pripravujeme sa na to a to je asi dovod ze to hned nevyslo 😖 ale nezufame pustime sa do toho hned po.....uz sa na to tesim 🙂
@magic08 tak moj dnesny ovu test je taky isty ako vcera, zatail ziadna zmena, aaach to cakanie.
Ahojte!
Tak sa pridávam,viem myslíte si možno či mi šiblo,že tak skoro,nuž keďže mám polycystické vaječníky a aj malý sa len zázrakom podaril na 4 rok snaženia,tak začíname skôr,akoby som mala malého už 3 ročného,snáď sa dovtedy zadarí,ja veľmi verím,že áno,a snáď k jeho 2 narodeninkám bude aj braček alebo sestrička 😵 .
@januliatko1985 no podla mna ciarka silnie
@puhinka preco? Ktory si dc a ake mas teploty?priloz graf ak mozes
Ahojte babenky, myslela som si, ze mozno som tehotna a predstavte si, vceras som v praci dostala silne bolesti, tak som isla na gyndu na USG a lekar mi povedal, ze mi praskla cysta, o ktorej som vobec nevedela A tehotna nie som, mrcha dorazi kazdu chvilu ☹ Joj som nasrata
Ahojte babuľky, aj ja sa pridávam malý má už 3 roky a už by sme chceli druhé dieťatko.mame chlapčeka tak by som chcela teraz dievčatko a uvažujem o doktorovi Jonášovi mate niekto skúsenosť?????
@magic08 ,tak som nevolala doktorke,bo dnes BT klesla,keď chceš,tak kukni aktuálny grafík 🙂
@martinkaa ,presne,ja som včera večer už chytila nervy sama na seba,že na to moc myslím a vykakla som sa na to a dnes mi klesla BT...no,niečo na tom bude,že to netreba siliť a čo najmenej na to myslieť...isto,myslím na to aj tak stále ,ale snažím sa myslieť na iné veci,ako napríklad moje záľuby a môj syn Igorko 🙂
k tomu sa mi pred dvoma d-ňami narodil krstný syn,tak aj na neho myslím 🙂
Ahojte baby!
Berte to športovo,lebo tie sklamania,robia,že sa vám nebude dariť dosť dlho.Mňa aj to meranie BT sralo,nikdy som nemala vporiadku ovuláciu tak ani tú teplotu,a čo sa týka antikoncepcie tá ešte nejaký čas je v organizme,takže pár mesiacou stým ani nerátajte,tie ktoré ste ju brali,ja ju ešte dobrerám do budúceho mesiaca,a potom sa začne moja nepravidelná cyklus a kým sa dá aj do normálu typujem aspoň na rok kým sa podarí ak sa vôbec ale oto bude väčšie prekvapenie a radosť ak to príde skôr 😀 .Myslite pozitívne,len tak bude chcieť nejaký anjelik byť vaším bábom 😉 .

@vejula a nemoze to znamenat ze si davno po ovu? Ktory DC si dnes?