icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

martinkaa
13. jan 2012

@zora256 no to mas pravdu 🙂 aby mali rychlost ako blesk 😀

puhinka
13. jan 2012

@zora256 ,sú,ale ak chce pár súložiť čo najčastejšie,nenechať nič na náhodu,tak stačia 2 až 3 dni na dozretie spermií,samozrejme,že po tých 5-6 dňoch sú ešte kvalitnejšia a výkonnejšie,ale takto som to včera čítala v mama a ja...my sme išli niekoľko krát za deň,keď sme chceli Igorka...teraz viem,že stačí aj ob deň 😀 😀 😀

kemonka
13. jan 2012

@julinka88 ja mám jeho výpočty od apríla a zatial sa nedarí, ale možno je to aj kvôli tomu, že ja nemám pravidelný menzes a tak sa mi tie jeho dni s mojimi nepretínaju 😒

kemonka
13. jan 2012

@puhinka a kolko ste sa snažili pri prvom?

kemonka
13. jan 2012

@martinkaa to mi je luto, s prasknutím cysty nemám skúsenosti. To potom nič, len to vykrvaca, či ti dali aj nejaké lieky, či ako teraz po tom prasknutí?

martinkaa
13. jan 2012

@kemonka Nie nic mi nedali, hned k veceru som zacala spinit a uz to vychadza zo mna von.

puhinka
13. jan 2012

@kemonka , 2 mesiace 🙂

puhinka
13. jan 2012

@kemonka ,13 .augusta mi povedal mm,že chce bábo a 29.septembra som otehotnela 🙂

kemonka
13. jan 2012

@puhinka no tak to je dobre 🙂 a ten graf mne nejde otvoriť, čo si dala link ☹

puhinka
13. jan 2012

@kemonka ,idem kuk nastavenia na stránke,aby to zobrazilo všetkým,možno tam mám niake zámky

puhinka
13. jan 2012
zdenka270921
13. jan 2012

@januliatko1985 jani, aj pri prvom si používala ovu testy? kupuješ ich v lekárni? lebo ja ak do 3 mesiacov nič, skúšam staviť na ne 🙂

kemonka
13. jan 2012

@puhinka ani tak nejde, lebo pýta prihlásenie

puhinka
13. jan 2012

@kemonka ,som si to ztiahla do PC,ale uložilo mi to vo formáte niakom záhadnom a neviem to prekonvertovať...ale...niečo ma napadlo :D
skúsim to odfotiť s foťákom,hehe a vložím sem 🙂

zdenka270921
13. jan 2012

@julinka88 Nooo, ja som práve začala používať jeho kalendár, ale nemám ten na pohlavie dieťaťa, len na najplodnejšie dni, ale kolegyni vyšlo to pohlavie..iné prípady neviem..

puhinka
13. jan 2012

@kemonka ,tu je 🙂 som musela s foťákom 🙂

kemonka
13. jan 2012

@puhinka už to vidím, lebo som sa tam zaregistrovala 🙂 ale nič mi neukazalo aj tak

puhinka
13. jan 2012

@kemonka ,tak kuk tu,som ti to odfotila 🙂

kemonka
13. jan 2012

@puhinka hej no klesa ti to, takže uvidíme čo z toho bude 😀

kemonka
13. jan 2012

@puhinka inak som ani nevedela o takej stránke, cekom super sa da aj tam zapisovať, lebo som poznala len nemecku a anglickú verziu

puhinka
13. jan 2012

@kemonka ,ja som si všimla,že tu na MK je väčšina báb na niakej anglickej...som si myslela,že tá anglická je asi lepšie,ale asi len nevedia o tejto českej 🙂

kemonka
13. jan 2012

@puhinka zrejme hej, vieš čo aj ja som sa trápila, kým som sa na tých stránkach naučila, teda naučila som sa už s tým robiť, ale toto je lepšie, lebo nemecky neviem vôbec a angličtinu som už aj zabudla 😀

kemonka
13. jan 2012

@puhinka pozerala som aj ja fotky, velmi pekné, to ty tak pekne vieš urobiť zábery? Aj Sára je zlaté bábätko, to je z rodiny?

magic08
13. jan 2012

@puhinka zly link, otvori len stranku na prihlasovacie udaje... 😝

magic08
13. jan 2012

@puhinka som si kukla tu stranku, tak je perfektna podla mojho nazoru... lepsia ako ta fertilityfriend.com.. ta casto blbne... 😝 takze znacim cyklus uz aj ja ako zaregistrovana.... 😀 diky za link.... este prist na to, ako ho prilozit tu, aby sme videli grafy a nemuseli fotit... idem to prestudovat.... 😀

magic08
13. jan 2012
magic08
13. jan 2012

@puhinka skus ci ti otvori moj graf... asi som uz na to prisla, ako ho mozes sem vlozit aj ty.... 😀

zora256
13. jan 2012

@puhinka Nuž ja som niekde čítala,že spermie majú tiež cyklus až 72h im trvá kým sa vyvinú do zrelej fázy,nuž komu ako,ak Ti muž má spermiogram ok,tak môžte aj každý 2 deň,môj mal len 50% zdravých pred dvoma rokmi,ale aj to sa mení.

reiva
13. jan 2012

Ahojte. Ja som sa zaregistrovala sem. Zaznačila som si už aj MS od začiatku ako som po pôrode dostala. Je tam kalendár, do ktorého sa dá zaznačiť všetko a cca vám vypočíta aj plodné dni. Odskúšané to nemám, ale skúsim to. http://www.kalendar.esvet.eu/

kemonka
13. jan 2012

@magic08 mne tam da ale len čistu tabulku, graf vôbec neukáže a to isté aj v prípade @puhinka ☹ ale aj mne sa toto páči 😀 máme ďalšiu motiváciu merať BT 😀 😀