V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Ahojte žienky, pripájam sa k vám snažilkám, my sa snažíme už takmer 4 roky, pred rokom a pol sa nám podarilo konečne po 2 rokoch náisť na teste //, ale nedopadlo to dobre, skončilo to MA v 10tt, od tej doby nič, začínam od budúceho ms s clostybegytom, pregnylom... 🙂
My sme sa akurát vrátili z Tatier, oddýchnutí, aj sme trošku snažilkovali 😵 Tak dúfam, že sa zadarilo a čoskoro budeme štyria 🙂
@kemonka ,hej,ja fotím 🙂 ale len sa učím,fotím odjakživa,ale len pred troma mesiacmi som dostala môj NIKON D3100,stali sa z nás nerozlučný priatelia a stále sa snažím zdokonalovať 🙂 Sára je dcéra mojej sesterky 🙂
@magic08 ,hlavička naša,zobrazilo mi tvoj profil,ale graf je prázdny...má byť prázdny?
@zora256 ,dúfam,že má ...teda vtedy ich mal určite bezchybné,no klamala by som,kebyže viem ako je to teraz 🙂
@reiva ,ahá..a toto tvoje je zase slovenská verzia 🙂 super 🙂
aby som sa este dopnila... zdravim vsetky snazilky! my sme sa s manzelom zacali pokusat tento mesiac a uvidime o par tyzdnov ako to dopadlo... ale pevne verim a modlim sa aby to vyslo ! 🙂 a rok 2012 bude rokom pocatia 🙂
@dasa118 no ja dúfam, že nielen počatia, ale aj pôrodu 🙂 tiež sa snažíme od tohto mesiaca.. 😎
2zdenka270921 to by bolo uplne uzasne keby aj porodu! ale to by muselu uz aj v najlibzsich mesiacoch vyjst... a drzim palce aj vam! Snad si o chvilku napiseme, ze sme tehulky ! 🙂
@zdenka270921 to by bolo uplne uzasne keby aj porodu! ale to by muselu uz aj v najlibzsich mesiacoch vyjst... a drzim palce aj vam! Snad si o chvilku napiseme, ze sme tehulky ! 🙂
Dievcata - psychika funguje!!! My sme sa od januara chceli/chcele snazit, bolo to u nas dlhe rozhodovanie, kedze sme obaja "starsi" a ako na potvoru - prave tento mesiac mi nie a nie dojst kramy!!! Meskaju mi uz 4 dni, co sa nestalo uz asi 2 roky...Tehu nie som urcite, ale clovek sa nevie dockat, kedy pride menzes, kedy uz budeme moct prvykrat skusit...a pozri ho - kramy strajkuju ☹
@red_kika najhoršie je nemyslieť..svätá pravda 😖 ja som mala plodné dni pred týždňom,tak sme snažilkovali a teraz sa len sledujem sledujem..normálne si s tým idem na nervy 😲
@zdenka270921 ja to nejak nesledujem, ale musim povedat ze ma bolelo podbrusko, hned na dalsi den po snazeni. 3 dni dokonca. tak som nechapala ze co to moze byt. na tehu je este moc moc skoro
@red_kika mna tiez pobolievalo, ale ked mna boli aj cez ovulu, tak zatial si myslim,ze to asi len preto..
no ale ak teba nezvykne, tak 😎 aj naprvykrat je caste 🙂 mamina vraj otehotnela hned na prvy sup,mohla by som to zdedit 😀
@zdenka270921 tak to neviem ako to bolo u mna, ci tiez hned...ale strasne vela kamoskam sa to podarilo hned. ani to necakali
@ zdenka270921 aj ja mam kamosky tehotne...ach, tak v dobrom im zavidim, ked, ukazuju fotky zo sona... @red_ kika tak nikdy nevies, mozno sa tam uz niece dialo 🙂 drzim palce!
Ja sa zase stale tak jednym ockom pozorujem, ze niece mi v tom bruchu robi...ale to su len take zrejme moje chcene tuzby a za normalnych okolnosti by som si nic nevsimla.
Ja sa momentalne blizim do polovicky, neviem kedy presne mam mat ovu... tak to je take na nahodu 🙂
ja som dnes videla foto dvojičiek, čo sa narodili, a poviem vám, že ja by som kludne aj dvojičky prijala, bolo by to veselé, ale strašne sa mi to páči 😀
Ahojte vítam nove snazilky.....budem vsetkym drzat palceky nech si najdu co najskor dve ciarocky na testiku a my sa uz nevieme dockat koniec krvavych kamosiek....aby sme mohli snazilkovat 🙂 🙂 🙂 🙂

@reiva no aj toto je zaujímavé 😀 veď konečne už aj Slovakia ma stránky na BT 😀