V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahooojky ma niekto skusenost s pobolievanim v podbrusku a v krizoch ? som 23 dc pri 30 dnovom cykle test negativny..asi pred par dnami mi bolo par dni zle od zaludka aj som zvracala pricina nejasna..a dnes ma pobolieva dost v podbrusku..vytok nemam ziadny..moze to byt tehotenstvo aj napriek nagat testu ci skor zapal ?
@zdenka270921 pri prvom vobec som nepouzivala testy, vtedy som si merala BT, a presne podla nej som zistila, ze som tehotna.
@red_kika no, tak toto som este neskusala s tou teplotou... skor len tak som pozorovala hlien a vcera a predvcerom som ho mala taky tahajuci sa 😀 tak som dufala, ze tym potvorkam malym sa bude u mna darit...
ale ak sa to tento mesiac nepodari, tak skusim mozno aj ja s tou teplotou... to ako cast si meras??
Caute, tak hlasim, ze na ovulacnom teste, ziadna vyrazna zmena oproti vcerajsku, tak stale cakam, co bude....
A vitam nove snazilkyy 😉
v auguste som prekonala potrat a odvtedy sa mi cyklus posunul z 28 na 30dnovy.takze neviem kedy mam presne ovulku..pri 28dnovom som mala na 14-15 den.snazili sme sa od 1.1 pms netrpim..tak preto nechapem to pobolievanie ...vytok ziadny apson nie pre mna citelny a viditelny..tak neviem ci vylucit tehotnost alebo nie..ale najlepsie bude asi navsteva lekara kvoli pobolievaniu a pocakt do menstruacie ci pride..len psychika nepusti a stale to moja hlava dokola riesi 🙂
@kemonka no vies, co tak dnes to neviem porovnat, lebo som mimo domu u mamky, a nemam tu ostatne testiky, mozno aj trosku ano, len neeeviem porovnat....ale uz druhy den citim lavy vajecnik, som z toho jelen,no ale hlavne, ze tam ta druha ciarocka aspon je, aspon viem, ze sa asi daco deje,treba cakat.
@kemonka ja pre istotu skusim v nedelu alebo v pondelok tehu test, mi to neda, lebo sme snazilkovali od decembra celkom pravidelne, aj hned na novy rok, a to uz budu dva tyzdne, tak neviem, asi testnem aj ten tehu, co keeed...
@dyrberg mna teiz fajne bolia krize uz asi tyzden, tiez neviem z coho, ale brutalne 😒

@dasa118 a aký dlhý cyklus si mala ked si nebrala lieky? Tie lieky ti pomôžu presne mať cyklus pravidelny?