icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
13. jan 2012

@dasa118 a aký dlhý cyklus si mala ked si nebrala lieky? Tie lieky ti pomôžu presne mať cyklus pravidelny?

dyrberg
13. jan 2012

ahooojky ma niekto skusenost s pobolievanim v podbrusku a v krizoch ? som 23 dc pri 30 dnovom cykle test negativny..asi pred par dnami mi bolo par dni zle od zaludka aj som zvracala pricina nejasna..a dnes ma pobolieva dost v podbrusku..vytok nemam ziadny..moze to byt tehotenstvo aj napriek nagat testu ci skor zapal ?

januliatko1985
13. jan 2012

@zdenka270921 pri prvom vobec som nepouzivala testy, vtedy som si merala BT, a presne podla nej som zistila, ze som tehotna.

dasa118
13. jan 2012

@red_kika no, tak toto som este neskusala s tou teplotou... skor len tak som pozorovala hlien a vcera a predvcerom som ho mala taky tahajuci sa 😀 tak som dufala, ze tym potvorkam malym sa bude u mna darit...
ale ak sa to tento mesiac nepodari, tak skusim mozno aj ja s tou teplotou... to ako cast si meras??

red_kika
13. jan 2012

@dyrberg podla mna je este skoro testovat, ked mavas cca 30 DC

@dasa118 normalne by si to mala merat kazde rano o tom istom case..ale ja uz som len teraz takto nahmatkovo, lebo som uprimne povedane, ani nevedela ze pojdeme hned na to.

dasa118
13. jan 2012

@kemonka - no ked som nebrala lieky tak to bolo vsakovako aj o dva tyzdne neskor mi prisli .... pri tychto liekoch mam presne, side na 29. den ale vzdy rano sa zobudim a uz letim na wc 🙂 .. len tento mesiac som bola chora tak mi meskalo... doktor povedal, ze to sa moze stat.

dyrberg
13. jan 2012

@red_kika chcela som upratovat alebo sa ucit ale bohuzial vsetok cas premarnim googlovanim preco ma moze boliet v podbrusku uz uz som chcela skusit pohotovost..bojim sa najma aby neslo o zapal to by mi spravilo skrt o snazilkovanie..no najviac by som sa potesila //

kemonka
13. jan 2012

@dyrberg podla mňa si skús test ešte raz spraviť o niekolko dni, ťažko povedať, môže to byť hocičo, tehotenstvo, ale aj zápal, cysta....tak nech je to tehu 😉

red_kika
13. jan 2012

@dyrberg mala si niekedy nejaky zapal? kolko si DPO? lebo ak si okolo 9-11 tak to teoreticky moze byt uhniezdnovanie vajicka. tak mi to raz vysvetlili baby, ze to moze takto "pichat"

kemonka
13. jan 2012

@dasa118 no tak to je super, to máš ten duphaston?

januliatko1985
13. jan 2012

Caute, tak hlasim, ze na ovulacnom teste, ziadna vyrazna zmena oproti vcerajsku, tak stale cakam, co bude....

A vitam nove snazilkyy 😉

dyrberg
13. jan 2012

v auguste som prekonala potrat a odvtedy sa mi cyklus posunul z 28 na 30dnovy.takze neviem kedy mam presne ovulku..pri 28dnovom som mala na 14-15 den.snazili sme sa od 1.1 pms netrpim..tak preto nechapem to pobolievanie ...vytok ziadny apson nie pre mna citelny a viditelny..tak neviem ci vylucit tehotnost alebo nie..ale najlepsie bude asi navsteva lekara kvoli pobolievaniu a pocakt do menstruacie ci pride..len psychika nepusti a stale to moja hlava dokola riesi 🙂

kemonka
13. jan 2012

@januliatko1985 čaaaau 🙂 ešte stále nezosilnela ta čiaročka? 😨

dyrberg
13. jan 2012

@red_kika mala som mykozu snad preliecena nebola som este na kontrole ale kedze vytok ustupil tak predpokladam ze je to vyriesene teda dufam.

kemonka
13. jan 2012

@dyrberg tak to chápem, že dokola nad tým premýšlaš, len to že si zvracala.....hmmm od vtedy ti nebolo už zle na žalúdku? Žiadné iné zmeny necítiš len to pobolievanie?

januliatko1985
13. jan 2012

@kemonka no vies, co tak dnes to neviem porovnat, lebo som mimo domu u mamky, a nemam tu ostatne testiky, mozno aj trosku ano, len neeeviem porovnat....ale uz druhy den citim lavy vajecnik, som z toho jelen,no ale hlavne, ze tam ta druha ciarocka aspon je, aspon viem, ze sa asi daco deje,treba cakat.

dasa118
13. jan 2012

@kemonka ano ten! 🙂 dobre zabera....

januliatko1985
13. jan 2012

@kemonka ja pre istotu skusim v nedelu alebo v pondelok tehu test, mi to neda, lebo sme snazilkovali od decembra celkom pravidelne, aj hned na novy rok, a to uz budu dva tyzdne, tak neviem, asi testnem aj ten tehu, co keeed...

dasa118
13. jan 2012

@red_ kika - no, uvidim ako to dopadne a mozno to skusim aj ja...i ked by som bola najradsej keby to uz skusat nemusim 😀

dyrberg
13. jan 2012

@kemonka par dni to trvalo to zle od zaludka..len to brusko boli a krize a neviem ci je to tym pocasim ale clovek je viac unaveny ..a uz mam pocit ze si vsimam aj to ze viac kyslika dycham..musim prestam mysliet..o to je to horsie..co ma prist pride..tak skusim pockat.

kemonka
13. jan 2012

@dasa118 no ja mám strašne dlhýýýý cyklus, idem v stredu do jedného centra na preventívku a nech mi urobia vyšetrenia a nech ma nejako začne už konečne niekto liečiť 😒 😀

kemonka
13. jan 2012

@dyrberg a bazálnu teplotu si nemeriaš? ešte ma napadlo, že to by si mohla skúsiť, možno si mala výnimočne takú bolestivú ovulku

januliatko1985
13. jan 2012

@dyrberg mna teiz fajne bolia krize uz asi tyzden, tiez neviem z coho, ale brutalne 😒

dasa118
13. jan 2012

@kemona a teraz nic neberies?? ziadne tabletky??

dyrberg
13. jan 2012

@kemonka ale ovulku takto neskoro som asi nemohla mat nie ked som 23dc ?

kemonka
13. jan 2012

@dasa118 nie, vôbec nič 😒

kemonka
13. jan 2012

@dyrberg kto vie, no ale zle ti bolo pred pár dnami, čiže mohla si mať ovulku aj na 18-20ty deň

dyrberg
13. jan 2012

@kemonka zle mi bolo pred par dnami ale od zaludka zvracala som teraz som 23dc a boli ma podbrusko a krize takze pochybujem ze by ovu bola dnes..to je velmi neskoro podla mna kedze mam pravidelny cyklus

dyrberg
13. jan 2012

@januliatko1985 cakas ms ?

dasa118
13. jan 2012

@kemonka - tak teraz ti urcite niece daju na upravenie... to bude v pohode... potom ti pojdu ako hodinky presne 🙂