V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Ahojte mozem sa pridat?
Januliatko1985 ako podla BT si zistila ze si tehu?po ovulacii v qkych stupnoch sa ma pohybovat ak si tehu? Ja od ovulacie mam stale 37 alebo 37,1
@januliatko1985 ked si citila ten vajecnik, nemala si nahodou vtedy ovulku? bo ja pred tehotenstvom som mala bolesti resp. ma pichalo na lavej alebo pravej strane a to som mala vtedy ovulaciu. Inac tiez sa chystam na tie ovu testicky, som si objednala tu z MK ale uz od zaciatku tyzdna som zacala pocitovat nejake mierne pobolievanie v podbrusku, tak rozmyslam ze sa uz mozno priroda prebudza a ze cyklus nabehne, mozno. Som si robila aj tehu testik a nic tam nebolo, ale vcera take riadne pichanie na pravej strane, ze som rozmyslala ze mozno ze to bola aj ovulka (ako kedysi som mavala) co by bolo fajn 🙂
@lilienlilly tak k tej Bt, ked prebehne ovulacia teplotka ti prudko klesne a hned po nej ti prudko stupne, ak sa ti bude tri dni drzat tak hore, tak to znamena, ze ovu prebehla, ja som skusala na 10DPO testovat, t.j. 10 den po ovulacii, lebo teplotu som mala stale, hore, tak som skusila stastie. 😉
@lilienlilly a este daco, ked ti teplota zacne klesat to znamena, ze ti dojde mrcha.
@cubana vtedy ked ma pichal ten vajecnik, asi to este nebola ovulka, lebo mi to ovu test neukazal, a mimoochodom, este stale ma pobolieva.
Januliatko1985 po ovu teploty mam 36,9 37.1 36,9 37 a 37.1 je mozne ze by som mohla byt tehu? Dakujem tebe sa ako pohybovali po ovulacii teploty ked si bola tehu?
Ahojte kocky, ako pokracujeme snazilky? ziadna neprida fotecku tehutestika s // ... 😉
@lilienlilly teplotky mas zatial pekne, ak sa ti takto budu drzat aj v den ked by si mala dostat mrchu, tak si isto najdes na testiku // drzim palce 🙂
@januliatko1985 ako pokracujes s odstavovanim? ja od kedy som dostala mrchu, tak mala uz tolko cici nepyta... no ked sa jej pytam, ci jej este mliecko chuti, tak je stale kladna odpoved... 😀
magic08 do mrchy este daleko az 21 a to maju byt stsle vysoke ak som tehu a ak nie kedy klesnu presne v den ako ma prist mrcha ci postupne pred nou?
@lilienlilly ak si tehu, tak ostanu stale také vysoké teplotky, a ak má prísť mrcha, tak to postupne klesá
baby co ovulku testikujete, ako sa zobrazi na ovu teste den po ovulacii? ta ciarka je stale silna len trosku slabne alebo je uplne slaba alebo ziadna?
@dyrberg Ahoj!
Tak ja som mala tiež tak na začiatku,že ma pobolievalo podbruško,menzes nikde a test negatívny ale tak ja som mala nepravidelnú menzes hoci som brala duphaston na úpravu cyklu tak som to nechala tak,ja že majd prídu o mesiac a tak vtedy som si spravila test a bol pozitívny ale ja som vracala až od 6tt.
@red_kika Veru,ako na menzes,to som vtedy čakala každý deň😀 a nič potom na teste //,až som takmer zamdlela,keďže podľa lekára prirodzene nemám šancu,bolo to radosti,ale aj strachu,a teraz vo štvrtok bude mať pol roka🙂.
@kemonka Ahoj!
Ako dlhhý cyklus máš?Ja som mávala až 62 dňoví,potom po antikoncepciách do 40dní a pri duphastone 21dňový a teraz ani neviem aký bude v marci dovtedy ešte doužívam antikoncepciu čo už mám vybratú,a potom začneme snažilkovať,už sa teším🙂
@dyrberg Ahoj!
Sú baby ktoré majú hneď ovulku po menzesi a sú také,ktoré majú na 14-15 deň aj také ktoré majú ku koncu cyklu,tak prečo by si nemohla mať napr.21dc?
Ahojte dievcence, mozem sa k Vam pridat? 😀
vdim, ze Vas je tu neurekom 🙂 aj my by sme chceli zacat niekedy april-maj, ale dovtedy si musim presne odsledovat ovulku a pod. Totizto mame uz doma rozkosnu dcerenku a chceli by sme k nej aj braceka. A vraj ked sa pracuje na babatku v den ovulky tak je najvacsia pravdepodobnost ze to bude chlapec... Uz ste o tom poculi?
Prve babtko sa nam podarilo po doch mesiacoch tak dufam ze to takto lahko pojde aj teraz...aj ked "clovek mieni PanBoh meni" 🙂
@lindusik Ahoj!
Aj ja som to tak niekde čítala,a zrejme sa nám tak malý aj podaril,nenechala som si ujsť ten deň keď som mala ten číry,ťahavý výtok najviac🙂,ale tak mne je aj jedno či bude dievča,alebo chlapec,len aby náš malý mal súrodenca a nebol sám,keď mi nebudeme,je dobré keď človek má niekoho aj po rodičoch,niekoho najbližšieho,ktorý vie o tebe všetko od narodenia🙂.
@lilienlilly fiha, stupa ti, ale ešte stále to nemusí nič znamenať. Ak ti už neklesne tak si tehulka 😀 😀 😀 a ktorý vlastne den cyklu si? Pripomeň mi 😵
Ahojte. Fíha, tu sa toho popísalo 🙂 mne už asi začína šibať z toho že chcem druhé bábo 😀 sa mi snívalo v noci, že som vošla do nejakej ambulancie, kde bol sono prístroj a sonovala som si brucho a zistila som, že tam mám malého krpca 😅 a to až tak na to nemyslím... včera mi skončil MS, tak vyskúšame tento mesiac.
Kemonka a kolko dni pred Ms zacne klesat ak sa nejedna o tehotenstvo? Kedy si mam spravit test?
Ahojte prvý pokus neúspešný v stredu došla mrcha(21DC) 🤐
Nevadí,snažíme sa ďalej 😉

@dyrberg cakam, ako cakam, ja som ju este od porodu nedostala, lebo este kojim, ale napriek tomu snazilkujeme.a uz asi tyzden , mozno aj viac citim tie krize, aj sem tam pichnutie v podbrusku , mne neostava nic ine len cakat 🙂