V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@lilienlilly tak ked tak dlho ta bolia , tak asi budu dva pruzky na testiku nie?? 😉
Baby je normalne, ked ma bolia prsia, ze jedno viac a jedno menej- az neboli?? ☹
@zora256 pekne si to napisala. aj by som chcela aby sme mali velku rodinu. Moja mamka pochadza z velkej rodiny(5 deti) a aj ja mam dvoch surodencov. Milujem ked sa stretne cela rodina. Dnesna doba je zla a skazena a aj ja som sa uz velakrat popalila na "najlepsich kamaratoch"...jednoducho na svoju rodinu sa mozem vzdy splahnut a dakujem Bohu ze ju mam a ze mame krasny vztah...
a to by som chcela aj ja pre moju babiku, aby mala niekoho na koho sa moze spolahnut a kto jej vzdycky pomoze 🙂 ja by som chcela mat tri deticky 😀 no ale neviem neviem...ale bola by som statna aj keby boli iba dve,hlavne nech nieje moja pusinka sama 🙂
@kemonka Ahoj!
Tak to máš poriadne dlhý,a vravela si otom z gyndošom?On by Ti mohol dať nato napríklad duphaston ten je na pravidelnosť,ja som vďaka nemu mala aj ovulku a tak som otehotnela brala som ho viac ako pol roka ale menej ako rok neviem presne,skús mu povedať,že chceš pravidelnú menzes,že plánuješ tehotnosť a on Ti isto dá niečo.
@kemonka Ďakujem!
Nuž ja to tak cítim,keďže ja mám dobrých súrodencov a fakt držíme spolu,aj keď naša 10 ročná sestra je práve vpuberte a je to sňou občas o vlasy 😀 ,ale i tak ju z bratom ľúbime a nedali by sme ju za nič,a brat večný optimista dodáva svetlo nám všetkým 🙂 ,proste fajn súrodenci čo na mužovho brata by sa povedať nedalo a švagriná ako kedy 😝 ,ak ničo potrebuje vie sa líškaťa ak nie je po jej vie byť poriadna zmyja 😕 ,nuž ale o tom je život,aby každý bol iný a aby nebol život nudný 😀 .
@lindusik Ahoj!
presne tak aj ja mám rada keď sa rodna zíde,a tiež ako ty aj ja som sa nie raz popálila pri tých ktorý,mi tvrdili že sú priateľky a pritom mi vrazili nôž do chrbta a nie raz ešte ho aj poriadne poobracali v rane 😢 ,a preto som moc opatrná s cudzími,lebo človek nikdy nevie hneď aký je ten druhý,tvária sa milo a pritom chrlia síru 😖 .Ale hlavné je ay rodina vždy držala spolu aj vtých ťažkých chvíľach 😉 .A ja tiež tak veľmi dúfam,že aj napriek mojej neplodnosti bude aj ďalšie bábo,veď aj tohto nášho anjelika máme prirodzenou cestou,tak prečo by nie ešte raz aspoň,hoci i dvojčatá,a mali by sme po starostiach z plodnosťou 😀 ,hoci si neviem predstaviť čo by som snimi robila sama doma 😵
@zora256 s neplodnostou?to som nevedela (necitala som vsetky stranky), a ako to ze si neplodna ked uz mas baby?
a inak tie dvojcata by som brala aj ja 😀 mam kamaratku a oni maju, Ti poviem ze su nadherne a hlavne poslusne a dobrucke ani neviem ze ich ma 😎 ale je pravda ze prvy mesiac sa isli zblaaaaaznit 😀 😀 😀
@lilienlilly JASNE!!! Hadam o chvilku s radostou tu budeme pisat ako nam bruska rastu :D
@lilienlilly na test je ešte skoro a klesa to niekom 3 dni pred - niekomu deň pred, to je asi rôzne 😉
@zora256 hovorila som, ale nejako to nikdy neriešili, jeden čas dávnejšie viem, že som chodila na vyvolávačky, potom som bola aj na laparke, potom zase dlhooooo nič, potoom som zmenila gynekologa vďaka kolegyni a tá doktorka na prehliadke mi povedala, že ak dôjde najbližšia MS, tak mám prísť v 2.deň cyklu či ako, že vtedy sa zoberú odbery a ešte ma potom kdesi mala poslať, no a tak som čakala a čakala a prešli asi 2 mesiace a ja podla príznakov zistila, že som tehu 😀 😀 😀 ale najprv som si myslela, že som asi niečo chorá, lebo tehu ma najprv nenapadlo, nie? Však tolko rokov som nemohla otehotnieť a zrazu? 😀 😀 😀 som skákala ako šibnutá keď som si urobila test a furt // sa mi objavili 😀 😀 😀 to bolo krásne, najkrajšie...
no a teraz po tehotenstve som bola pred rokom za novou gyn, lebo som sa presťahovala, ale taká bola nepríjemná, že viacej nechcem ku nej ísť a tak si hladám nejaku novu gyndošku, ale neviem podla čoho si ju najdem 😀 ale objednala som sa v stredu za poplatok na preventívku do Sanatoria v Martine, veľa si ich tam pochvaluju, lenže tam nie su obvodný lekári, len takto ....takže tak 😀

ahojte snazilky, mna dnes zacali boliet prsia, to mavam pred mrchou, ale na nu je este eva tyzdne cas...dufam, ze nepride tak skoro...a dufam, ze ani nepride.. kedze, sme to tento mesiac skusali.
aj vas bolievaju prsia?