icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
15. jan 2012

@tinka378 a čo myslíš, prečo sa nedarí? Máš pravidelne MS? Či myslíš, že ste nestihli ovulku a tak?

lilienlilly
15. jan 2012

Kemonka no kazdopadne som zvedava-) tiz si myslim ze testovat je este skoro

tinka378
15. jan 2012

áno ms mám pravidelnú tak neviem ...ovulku sme stihli ja už neviem , pred polrokom som potratila v 14tt ☹ a teraz sa námnedarí nejako

kemonka
15. jan 2012

@tinka378 ☹ joj to ma mrzí

tinka378
15. jan 2012

@kemonka noo ☹ ale snažime sa dalej

lia2712
15. jan 2012

ahojte kočky,stale neviem na com som,aj ked som zajtra objednana k lekarovi.vcera som si urobila test..vid foto.co si o tom myslite? 🙂..nieje to nic moc,ale je tam nejaky naznak...

julinka88
15. jan 2012

@kemonka ahoj aj ja by som si chcela objednať na pohlavie ale tohto presne sa bojím lebo aj ja mám nepravidelný menzes sem tam ale myslím že stáčí vedieť iba mesiac ak sa mi posunú dni tak si ich vypočítam podla ovulačnej kalkulačky.Nie????

lenka188
15. jan 2012

@lilienlilly no neviem ci som tehu, pride mi ta bolest trosku skoro.. a tento mesiac sme sa zacali prvykrat snazit, tak sa mi nechce uverit, ze by nam to hned vyslo. Ale budem informovat priebezne 🙂

lenka188
15. jan 2012

@kemonka Ahoj 🙂

stastnunka
15. jan 2012

@lia2712 ahoj, taký podobný mám ja výsledok ranného testu, minulý mesiac mi lekár pichol pregnyl a keď som bola po 3 dňoch na sone, tak mi povedal, že mi folikul nepraskol, normálne prišiel ms, ale mne to nedalo, býva mi zle, mám citlivé prsia, jeden deň som mala taký červenkastý výtok, tak som dnes urobila test a druhá čiarka bola slabá, tak skúsim testnúť o 2 dni, viem, že niektorým kočkám po pregnyle praskol folikul aj po týždni, no uvidím, keď nič, tak začínam s clostom od dalšej mrchy

zora256
15. jan 2012

@lindusik Ahoj!
Tak ja som neplodná už od začiatku,stále som mala nepravidelnú menzes a pred 3 rokmi som začala kvôli nej chodiť k ženskému,ten stále vravel,že mám všetky folikuly rovnaké ani eden dominantný dával mi inekcie na vyvolanie menzes a tak som prestúpila a ten mi dal duphaston potom čo mi muž bol na spermiograme a mal 50% šancu len,a po pôrode mi povedal,že prirodzene ani nemám šancu otehotnieť,že je to zázrak,že vôbec mám nášho malého,vtedy sa pozrel do karty dozadu,a vraj mám polycystické vaječníky,nuž zrejme sv.Júda Tadeáš a sv Anna nám pomohli,knim som sa roky modlila a začala som sa znovu,tak verím,že to vyjde i druhý raz 😵 .
A na dvojičky treba viac trpezlivosti,a zvyk,veď aj na nášho som si musela zvyknúť,že ho mám,iste sa dá aj na dvoje detičiek zvyknúť,naša susedka tiež má,a tá chcela len jedno dieťa,a vraj jej zrejme preto Pán Boh dal dve aby nebolo jedináčikom 😀 ,ja vravím,dobre spravil,aspoň nie je sám,veď sa spolu aj pekne pohrajú.
@kemonka Ahoj!
Tak držím palce!V tom Sanatóriu aby všetko dopadlo ok 😉 .
Nuž a s tou radosťou poznám,ja som brala duphaston a neprišli aj prsia ma hrozne boleli a svrbeli bradavky ani len paplón sa nesmel dotknúť,nič 😒 ,a tak som si povedala,že určite dorazia budúci cyklus a nič tak som si spravila test a ten pozitívny,hneď som mame volala,a tá že je skoro,aby som ešte počkala,a muž hneď,že čije je,isto nie od neho a pozdejšie,že uverí ak od lekára donesiem sono aj stým,že potvrdí,že som naozaj,nuž tak som skákať odradosti nemala chuť,ale i tak som vsebe cítila,že určite som,a na sone som bola už 5t a4dni a na 6 tt som už vracala každé ráno,jesť len poobede som vedela a ani vstať som nevládala ak som si vyspávala do 11,to boli časy 😵 ,a teraz musím už pred 8 ráno,nuž ale lepšie ako vracanie 😀

zdenka270921
15. jan 2012

@januliatko1985 a dufam, ze na majkinej svadbe sa stretneme uz ako tehu 🙂)

dasa118
15. jan 2012

@zora256 ak sa ta mozem opytat, preco si sa modli zrovna k sv. Judovi, Tadeasovi a Anne?
Ja sa modlim kazdy den a verism, ze i med skusame prvy mesiac, tak sa to podari. Som asi velka optimistka.
A aj ja uzivam duphaston, dufam, ze to trosicku tomu pomoze. 🙂

kemonka
15. jan 2012

@lia2712 jeej, no na fotke ja nič nevidím, ale to asi bleskom 😀 ale keď tam vidíš "ducha" tak potom je to super 🙂

kemonka
15. jan 2012

@julinka88 no to už len risknuť, ale ja nelutujem vyhodené peniaze, za risk to určite stojí 🙂

kemonka
15. jan 2012

@zora256 joj tak muž ťa nepotešil ☹ ale nakoniec to dobre dopadlo 😀 a mňa by tiež zaujímalo prečo práve k ním sa modlíš....ja inak mám veľmi dobre skusenosti, ked niečo stratím, vtedy sa modlím k sv. Antonovi - patron stratených vecí a skutočne som stále našla všetko, a to sa často modlím vam poviem, lebo ja som taka zabudliva 😵 😵 😵 a naposledy som sa modlila asi pred mesiacom, ked neviem kde som dala kartičku poistenca, tak som si išla po pár dnoch vybaviť nakoniec do poisťovne a na druhý deň som ju našla 😀

dasa118
15. jan 2012

@kemonka - ano sv. Antonko aj mne vzdy veci najde 😀

lia2712
15. jan 2012

@kemonka 🙂 no je tam vidiet uplne slaba ciarka...

lia2712
15. jan 2012

@stastnunka no ja neberiem ani som nebrala nic...prve dieta sa nam podarilo na prvy sup 🙂 a ja dufam,ze aj to druhe na ktorom pracujeme sa zadari 🙂 ..uvidim co mi zajtra povie lekar..

terez24
15. jan 2012

Ahojte kočky, aj ja by som sa k vam chcela pridat 🙂, ak mozem 🙂. My sa tiez uz od tohto roka snazime, teda momentalne cakam ci buduci piatok/sobotu pride ms 😀.

zuszana
15. jan 2012

@tinka378 tak to ma mrzí, ja som tiež potratila v 6tt pred troma mesiacmi a snažime sa zas, ale teraz to nevyšlo tak uvidíme o mesiac 🙂

tinka378
15. jan 2012

@zuszana no ja som si myslela ze to bude v pohode ale prisiel 14tt a koniec ☹

stastnunka
15. jan 2012

@lia2712 tak potom zajtra napíš čo ti povedal lekár, ja urobím ešte test v utorok a uvidí sa, sa mi manžel ráno smial, keď som mu ukázala test a pýtala sa ho koľko čiarok vidí 😀 my sme zatiaľ bez dieťaťa, pred rokom aj niečo sme v 10tt prišli o vytúžené bábo a tak teraz chodievam k doktorovi...

zuszana
15. jan 2012

@tinka378 tak to už bolo dosť neskoro a aj ti robili nejaké vyšetrenia? vieš prečo sa to stalo?

stastnunka
15. jan 2012

@terez24 ahoj, vitaj medzi nami 🙂

lia2712
15. jan 2012

@stastnunka tii chlapi 😀 ..moj ju tam videl,ale povedal,ze pre neho je to negativne pokial tam nevidi riadne ruzovu ciarku..snazila som sa mu to vysvetlit,ale mlel si svoje 😀 tak som to vzdala.to mi je luto,ze sa vam take nieco prihodilo,ja si to neviem ani predstavit.budem ti drzat palce,nech sa cim skor zadari...

stastnunka
15. jan 2012

potom chodil a pozeral na ten test, no sranda 😀 už by veľmi chcel dieťa, už sa snažíme takmer 4 roky... včera tu bola švagriná s malým, bola som tehotná tak isto ako ona, no uvidím čo ukáže test v utorok 😒

stastnunka
15. jan 2012

@lia2712 potom chodil a pozeral na ten test, no sranda už by veľmi chcel dieťa, už sa snažíme takmer 4 roky... včera tu bola švagriná s malým, bola som tehotná tak isto ako ona, no uvidím čo ukáže test v utorok

reiva
15. jan 2012

@dasa118 no mala som citlivejší pravý prsník, trvalo to len chvíľu, nejaký mesiac, potom to ustalo... tieto bolesti sa u mňa objavili len na začiatku tehu... nemávala som predtým nejaké bolesti od MS. Zato teraz po prvom dieťati, mám bolestivejšiu MS ☹

zdenka270921
15. jan 2012

@terez24 vítam 🙂