icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

tinka378
15. jan 2012

@zora256 dakujem si velmi milá 🙂 snad sa podarí

zora256
15. jan 2012

@dasa118 Ahoj!
Nuž čo píšeš o duphastone a o 2 týždňoch do MS,tak ja som bola pri malom tak isto a tiež som brala duphaston,a nesvrbievajú ťa bradavky?mňa aj svrbeli aj hrozne boleli prsia ani len dotknúť sa ich nič nesmelo ☹ ,a počkala som ešte do ďalšej Ms lebo mi kukazoval test negatívny výsledok vtom čase ako mi mala prísť ale neprichádzala a keď prešlo ďalších 21 dc tak mi vyšiel pozitívny a to som bola už 5t a 4 dni tehu,keď som zašla k lekárovi,to mi bolo na odpadnutie točila sa mi hlava aj na stoličke v práci,a od 6tt som vracala do 17tt.Tak držkám palčeky!Ja si myslím,že si tehu 😉 ,držkaj sa!

zora256
15. jan 2012

@tinka378 Ahoj!
ver tomu,iste sa podarí,treba nachvíľku vypnúť rozmýšľanie a treba si užívať všetko čo súvisí z milovaním 😉 ,a ono sa to podarí,mne sa vtedy podarilo keď som na bábo ani nemyslela a to bolo len vtedy raz dovtedy stále,a bolo to najkrajšie milovanie vmojom živote,proste sa treba nechať unášať vášňou🙂.Veľa šťastia 😉

januliatko1985
15. jan 2012

@magic08 tak ja uz kojim uz asi len raz za 24hodin cca, pred dvoma dnami som mala take naliate, ale uz sa to ustalilo, asi sa uz mliecko tolko netvori, a maly to zvlada vyborne, to preto, ze somsa tak bala, ze nebude.

lindusik
15. jan 2012

@zora256 aha,no tak to ste mali naozaj stastie....o to viac ho milujete,ze? drzim palce pri druhom babatku 😎

mauerka
15. jan 2012

@januliatko1985 Ako dopadli testy ovu? Kolko si ich nakoniec robila dohromady? Bol ten pruzok na poslednom skutocne taky intenzivny ako testovaci? Mam v umysle kupit si tento mesiac aj ja, preto ma zaujimaju info z prvej ruky 😉

tinka378
15. jan 2012

@zora256 pekne si to napísala 🙂 noo to mi hovoria vsetci ze podari sa ti ked to najmenej cakas 🙂 uz to nechám na osud 🙂 budem cakat ci mrcha pride 29.1 lebo snazilkujeme skoro stale 🙂

dasa118
15. jan 2012

@mauerka ja beriem GS mamavit

kemonka
15. jan 2012

@zora256 jej, to je pekné, ďakujem za infošku, tak asi aj preto ste dali malému Tadeáško ako druhé meno? Či? 😉

lindusik
15. jan 2012

@kemonka no niekto ma stastie na svoju rodinu ,niekto na priatelov...v kazdom pripade by sme mali popracovat na nasich detickach a vytvorit si vlastnu krasnu rodinku 🙂

mauerka
15. jan 2012

@dasa118 Snazite sa uz dlhsie? Kolko mas rokov? GS ci Femibion - vstko jedno, ja to beriem tak, ze my aspon nefajcime a nepijeme, ale snazime sa vytvorit dobre podmienky, keby predsa nahodou...

januliatko1985
15. jan 2012

@mauerka tak akurat som chcela pridat foto, robila som ich tolko, kolko cih je na tej fotke.A zatial ani na jednom, nebol ten pruzok tak isty ako testovaci, takze ovu este nebola, ale dnesny test sa mi celkom paci, lebo o dost testovacia ciarka zosilnela, tak uvidim, co bude zajtra.

mauerka
15. jan 2012

@januliatko1985 Tak dnesny je skutocne iny 🙂 Takze zajtra robis uz 10. testik Ufff... Viem, ty nemas ms, takze trafit sa je u teba asi dost problematicke. Ja asi skusim testovat od 10.DC a skombinujem to s klasickymi priznakmi, kt. mavam pocas ovu /vytok, prsia/ a uvidime.

dasa118
15. jan 2012

@mauerka toto je nase prve snazenie 🙂 , mam 25 a uzivam GS - hlavne aby sa mi imunita zlepsila 🙂
a teraz som zistila, ze este mam dost ciri hlien :( tak asi ovu este nebola :(

kemonka
15. jan 2012

@lia2712 To calibrum baby plan myslíš? Ja som nad týmto inak uvažovala, že si toto kupim miesto femibionu

lia2712
15. jan 2012

@kemonka jj to myslim 🙂 brala som to aj pri prvom tehu...

mauerka
15. jan 2012

@dasa118 Ktory den cyklu si?

mauerka
15. jan 2012

@kemonka Preco chces vymenit Femibion? Mne osobne sa podla zlozenia viac pozdava prave femibion800, ak uz teda nieco viac uzivat ako len listovku. Porovnaj si zlozenia, sama uvidis.

dasa118
15. jan 2012

16-ty

dasa118
15. jan 2012

@mauerka 16ty

januliatko1985
15. jan 2012

@mauerka mozno to bude aj tym, ze som skusila, inu znacku testikov, asi su citlivejsie.ja som ale veelmi zvedava, ci vobec ovulujem, a budem musiet testovat kazdy den asi a ak nie, tak pojdem k dr, nech ma pozrie.

mauerka
15. jan 2012

@januliatko1985 Zda sa, ze to tmavie, ovu-hlien nemavas? Ty si špeci pripad - tym ze este kojis, hoci len raz denne ale predsa...urcite este hladiny hormonov nie su na "beznom leveli". Uvidime zajtra, bude tmevsi, uvidis 🙂

@dasa118 Tak to v tom pripade CO ROBIS TU NA FERE? Uz sa mala "hladkat mužíčka" 😉

januliatko1985
15. jan 2012

@mauerka hlien mavam taky vselijaky, aj vajecniky pobolievaju sem tam, krize bolia a pred par dnami som maly hlien s hnedym zafarbenim, ale uplne trosicku.testovala som naposledy asi pred dvoma tyzdnami, tak rano asi testnem zase, co ked...

kemonka
15. jan 2012

@mauerka ja som ešte ani femibion nezačala brať, len z tých všetkých som rozmýšlala nad tým, lebo ked som sa pýtala kamošiek čo sú tehotné, tak väčšina ten babyplan užívala alebo nič 😀

dasa118
15. jan 2012

@mauerka - no muzicek je uz z "hladkania" nejaky unaveny :( tak asi tento mesiac sa nedockam :(

mauerka
15. jan 2012

@kemonka Je toho vela na trhu, mne vysiel najlepsie prave Femibion - ale nevnimam to ako LIEK, to nie, len z hladiska zlozenia - je tam toho viacej.
Ale aj tak - ked ma clovek pestru a vyvazenu stravu, stacilo by teoreticky pridat tu kys. listou prip. B6 na zaciatok a malo by byt vsetko dobre...ale clovek si mysli, ze to pozichruje nejakymi doplnkami a ma "ciste svedomie"... Idem si zapit svoj femibion 😎 😀

mauerka
15. jan 2012

@dasa118 Hmmmmm... tak skoda. Moj zase nie je doma - takze sedim pred kompom s natackami na hlave a vo frote pyzame 😀

dasa118
15. jan 2012

mauerka - ja mam zase na hlave turban 🙂

zloba_z_pd
15. jan 2012

ahojte mám 21 rokov a 18mesacneho synceka s priatelom byvame v prenajatom byte priatel zaraba tak e akurat vyzijeme ale ja premyslam o dalsom babatku chcela by som este dcerku a potom uz dost pride mi to ako dobry napad mat dieta teraz hned len tie eura to kazia neviete niektore ci aj pri druhom dietati je rodicovsky prispevok ten isty??

kemonka
15. jan 2012

@mauerka ja zatial užívam len tu kyselinu, B-komplex a občas ked si spomeniem, tak aj vitamín E. A pijem bylinky, keď som otehotnela 1x tak som nebrala nič, občas som len pila alchemilku, ale to skôr kvôli uprave cyklu