V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@lia2712 prístup lekára sa mi nezdá správny, neviem, ja keď som mala minule na teste slabú druhú čiarku, tak som bola na začiatku 5tt a už to videl na ultrazvuku, krv mal zobrať určite, lebo ak nič nevidel tak už len kôli možnosti mimomaternicového tehotenstva, predsa z krvi by to vedel na 100% 😒
@stastnunka ved to..a on mi povie,ze je este velmi skoro,a ,ze ked nedostanem menstruaciu aby som pockala aspon mesiac..a potom sa objednala.. 😒
@lia2712 no to je teda prístup, asi by som na tvojom mieste vymenila lekára, neviem, toto sa mi ozaj nezdá, ešte môžeš skúsiť jeden test o pár dní a ak tam bude druhá čiarka, tak buď trvaj na krvných testoch, alebo vymeň doktora, to by som asi urobila ja
@stastnunka presne takto som sa dnes rozhodla,aj s priatelom sme sa rozpravali,ze pockam aspon do ms a potom urobim test.
@lia2712 a kedy máš mať ms, viem že nedávno kamoška tiež mala pozitívny test, na usg nebolo nič vidno a začala krvácať- mimomaternicové, tak preto by som si dávala pozor
@stastnunka vo stvrtok pravdepodobne...ale u mna je to vselijake s ms...nemam moc pravidelnu.
@stastnunka Ahoj!
Tak to mi je ľúto,že máš aký problém z vaječníkmi,nuž mne tiež nepraskli ale ja zas má v oboch ale sú cystické,čiže veľ rovnako veľkých folikulov,ale ani jeden nie je na prasnutie,to by bola zato iná sranda keby všetky zväčšené praskli,to by boli aj 10 torčatá😀u mňa:-/Ale tak ešte dve by sa dali zvládnuť bolo by lepšie ako ani jedna 😵 .
@janka3a Ahoj!
Gratulujem,nuž ja som pri našom takisto bola,boli sme bratrancovo pozrieť ani som nevedela ešte že som a potom test ukázala že som a doki že už 5tt a 4dni🙂To je to najkrajšie keď to príde 🙂 .Držkaj sa!
@mauerka tak uz si konecne dostala MS, noo tak uz len par dni a mozete zacat..nakupit ovu testiky a testovat 😉
Ahojte babenky, ktorá z vás mi prosím vysvetlí ako to funguje s tou bazálnou teplotou? mám týždeň do krámov a práve som si namerala 37,5 a včera 37,2
@all123 ja mám 2 synov jeden je v nebíčku 😔 a Kristiánko má 10r. obaja sa nám podarili na prvý šup a verím že aj teraz to tak bude. Ja čakám preto že nás Matúško opustil len nedávno a potrebujem sa dať dokopy. Hlavne psychicky,ale myšlienka na ďalšie dieťatko ma ženie neskutočne dopredu.
@januliatko1985 Testy kupene uz tyzden, len ta mrcha az dnes dorazila...Zacnem asi cikat na papieriky tak od 9. DC, snad to ustriehnem
@adka8570 Stresovat netreba, len "otravovat" gyndosa, nech sa stara, nie? 🙂 Tak to asi budeme ovulovat priblizne v rovnakom case /ak teda vobec/...
ach tak to Ti verím..myslím,že na Tvojom mieste by ma tiež myšlienka na dalšie bábo hnala dopredu..Bože musí to byť hrozné ☹ sesterka prišla o dvojčatká v 22.týždni...
@kristina1818 Vsetko naj k meninam 🙂 Zle meras, ked si merala teraz. uplne zleeeee. Musis merat rano este pred vstatim z postele, pred tym klud-spanok aspon 3 hodiny...iba tak to bude mat nejaku "vypovednu hodnotu".
@kristina1818 kedze take vyssie teplotky, tak si zrejme po ovulacii.Ktory den cyklu si teraz?pred ovulaciou su teplotky nizsie, u kazdej zeny je to ine priblizne ale tak 36 aj nejake drobne hore dole, pred ovulaciou teplota prudko klesne a na dalsi den uz stupne o par desatinnych miest, okolo 37stupnov plus-minus.Tato teplotka by sa mala drzat az do MS, ak sa ale bude drzat stale hore a MS bude meskat, moze to byt aj tehu, ak zacne klesat tak pride MS.
@lia2712 tak držím palce aby bolo všetko ok 🙂
@zora256 no ja neviem na čom som, či mi nakoniec ten folikul praskol, no uvidím, zajtra ráno chcem urobiť test a podľa toho sa uvidí, či za tie 2 dni druhá čiarka zosilnela, či nie, v nedelu ráno bola veľmi slabulinká 😒 no to bude sranda, ak nebudem tehotná a od februára začínam s clostom a to si neviem predstaviť, ked mám teraz 1 folikul a ked ich bude naraz viac... 😝
@kristina1818 a este presne tak ako mauerka napisala treba merat RANO vzdy v rovnaky cas priblizne, najlepsie este ked lezis v posteli a nie si v pohybe.Ak chces presne zistit kedy mas ovulaciu, tak meraj teplotu hned od prveho dna cyklu t,j prvy den MS.
@mirkamirkaa Ahoj!
Ja som brala 4roky a mala som problém a aj mám otehotnieť,to závisí od toho aký si mala cyklus pred bratím,ja som mala nepravidelný a po Hak sa mi vytvorili polycystické vyječníky,čiže nemám ovuláciu,po ročnom snažení som šla k lekárovi a ten mi dáaval hormóny na ovuláciu ani tie nezabrali aj keď som vtedy mala domonantný folikul nepraskol mi a tak som zmenila lekára ktorý mi dal do poriadku cyklus a otehotnela som po tehotenstve mám zas polycystické vaječníky,keďže aj tehotenstvo je ako Hak,čiže nie je ovulácia,tak uvidím ako dopadneme.Ale ak si mala pretým všetko ok,tak by si nemala mať také ťažkosti,daj sa vyšetriť z tým že plánujete tehotenstvo.

Ahojte dievčatá 🙂 smiem sa aj ja k Vám pridať??? My síce začíname snažilkovať až v lete,ale budem rada ked budem mať s kým pokecať..