V Zlatých Klasoch dnes montujú zariadenie, ktoré vyrobil môj muž
Baby,chcem vam len oznamit,ze dnes vam vo vasom kostoliku "montuju" krasne zariadenie,ktore vyrabal moj muz.Nejde o reklamu,len sa chcem s vami o to podelit.Som na neho pysna.Za to aky je k nam vsetkym.je to muz s tym najvacsim M na svete svetucom.Vsetkym,ktore tam chodia a tim,ktore tam len pridu chcem len tolko,ze som zila s touto jeho pracou a viem,ze je to tak krasne a poctivo urobene.Ak ma moj muz raz poziada o ruku,tak tam chcem mat obrad.Pred bohom,lebo nam zoslal silneho syna.
kedze som tu len z mobilu tak to mam obmedzene.napisala som aj tak jasne MAMICKY ZO ZLATYCH KLASOV.to ze zrazu je iny nazov ja za to nemozem...a kedze to nie je na diskusiu PRE VAS,naco sa zapajate?a ked uz,tak nech to ADMINS zamknu.ale nech dosiesa pripajania z mobilov.nie kazda-y ma doma pc alebo nb!
a zivilka...kuk na tvoj prof.ze BA...s usmevom tych,ktore nie su Ba...podla vas,sa iba tam kruti svet.este raz-ZLATE KLASY!
tak pekne ste do lava damy.slabo ste citali.ked to vas tak nezaujima preco sa zapajate?ako nechapem...pisem o kostole!halooo!uz sa zobudte.
uz sa len smejem na debite!ako supy cakaju taketo p...e ako vy.doma si dorieste situaciu,inak sa burite tam kde netreba.
@trasko zlatenko a ty co mas komplex, ze nezijes v BA, ked tak sledujes, odkial som? slusne som ta opytala o com chces diskutovat, kedze nic v tvojom prispevku nie je na diskusiu...aspon si mohla napisat, co je to za zariadenie, nech popiseme o tom, aka potrebna vec to je 🙂 a ak mas problem s tym, ze ti tu napisal niekto, kto nie je zo Zlatych Klasov, tak si zaloz sukromnu skupinu len pre vasich obyvatelov, lebo toto je verejne forum a prispievat do tem mozu aj ludia z Hornej Dolnej 😉
inak velmi povrchne a ubohe hodnotit niekoho podla toho, kde zije 😔
@trasko aj som ti chcela pogratulovať k skvelému mužovi, ale škoda, že jemu nemožno pogratulovať k skvelej žene - keď sa vyjadruješ ako sa vyjadruješ na verejnom fóre...
inak keď už si chcela niečo konkrétne pochváliť, tak si mohla aj napísať čo to máme ísť do toho kostola obdivovať, lebo teda takto ťažko...
a taký malý detail - toľko pobožnosti a žijete v hriechu? ts ts ts... keď ťa ešte ani len nepožiadal o ruku, tak to veru nie je zatiaľ tvoj muž 😉 ale to len tak na okraj, možno aspoň bude o čom diskutovať teraz 😎

no neviem ci je toto na forum 😀 😀