icon

V Zlatých Klasoch dnes montujú zariadenie, ktoré vyrobil môj muž

trasko
27. mar 2013

Baby,chcem vam len oznamit,ze dnes vam vo vasom kostoliku "montuju" krasne zariadenie,ktore vyrabal moj muz.Nejde o reklamu,len sa chcem s vami o to podelit.Som na neho pysna.Za to aky je k nam vsetkym.je to muz s tym najvacsim M na svete svetucom.Vsetkym,ktore tam chodia a tim,ktore tam len pridu chcem len tolko,ze som zila s touto jeho pracou a viem,ze je to tak krasne a poctivo urobene.Ak ma moj muz raz poziada o ruku,tak tam chcem mat obrad.Pred bohom,lebo nam zoslal silneho syna.

katkaseiner
27. mar 2013

no neviem ci je toto na forum 😀 😀

zivika
27. mar 2013

@trasko gratulujeme k uzasnemu muzovi...a o com chces diskutovat? lebo ked o nicom, tak netreba zakladat diskusie, ale staci sa s muzikom pochvalit aj v kratkej sprave 😉

trasko
autor
27. mar 2013

kedze som tu len z mobilu tak to mam obmedzene.napisala som aj tak jasne MAMICKY ZO ZLATYCH KLASOV.to ze zrazu je iny nazov ja za to nemozem...a kedze to nie je na diskusiu PRE VAS,naco sa zapajate?a ked uz,tak nech to ADMINS zamknu.ale nech dosiesa pripajania z mobilov.nie kazda-y ma doma pc alebo nb!

reanda
27. mar 2013

@trasko 🙂

trasko
autor
27. mar 2013

a zivilka...kuk na tvoj prof.ze BA...s usmevom tych,ktore nie su Ba...podla vas,sa iba tam kruti svet.este raz-ZLATE KLASY!

mata1001
27. mar 2013

@trasko a myslis ze zeny zo Zlatych Klasov budu s tebou diskutovat na tuto temu,konkretne o zariadeni ktore vyrobil tvoj muz?akoze sory ale koho to zaujima...??? (ako citam,si na neho pysna,tak mu to povedz do oci vecer v posteli a nevypisuj kraviny na MK)

acer11
27. mar 2013

no a čo teraz? 😖

trasko
autor
27. mar 2013

tak pekne ste do lava damy.slabo ste citali.ked to vas tak nezaujima preco sa zapajate?ako nechapem...pisem o kostole!halooo!uz sa zobudte.

mata1001
27. mar 2013

@trasko a co ked pises o kostole...ty by si sa mala uz zobudit...halooooo

trasko
autor
27. mar 2013

uz sa len smejem na debite!ako supy cakaju taketo p...e ako vy.doma si dorieste situaciu,inak sa burite tam kde netreba.

zivika
27. mar 2013

@trasko zlatenko a ty co mas komplex, ze nezijes v BA, ked tak sledujes, odkial som? slusne som ta opytala o com chces diskutovat, kedze nic v tvojom prispevku nie je na diskusiu...aspon si mohla napisat, co je to za zariadenie, nech popiseme o tom, aka potrebna vec to je 🙂 a ak mas problem s tym, ze ti tu napisal niekto, kto nie je zo Zlatych Klasov, tak si zaloz sukromnu skupinu len pre vasich obyvatelov, lebo toto je verejne forum a prispievat do tem mozu aj ludia z Hornej Dolnej 😉
inak velmi povrchne a ubohe hodnotit niekoho podla toho, kde zije 😔

zivika
27. mar 2013

@trasko a vsimla si si, ze vsetci su v pohode, len ty nervacis? skus pocitat do desat a zhlboka dychaj 😉

mata1001
27. mar 2013

@zivika hlavne vec, ze ona je z Lucenca 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sissy27
27. mar 2013

@trasko aj som ti chcela pogratulovať k skvelému mužovi, ale škoda, že jemu nemožno pogratulovať k skvelej žene - keď sa vyjadruješ ako sa vyjadruješ na verejnom fóre...
inak keď už si chcela niečo konkrétne pochváliť, tak si mohla aj napísať čo to máme ísť do toho kostola obdivovať, lebo teda takto ťažko...
a taký malý detail - toľko pobožnosti a žijete v hriechu? ts ts ts... keď ťa ešte ani len nepožiadal o ruku, tak to veru nie je zatiaľ tvoj muž 😉 ale to len tak na okraj, možno aspoň bude o čom diskutovať teraz 😎

zivika
27. mar 2013

@sissy27 😀 si trafila, neviem, ci sa tvojim prispevkom nestane tato tema najdiskutovanejsiou pre tento den 🙂

reanda
27. mar 2013

@trasko pekne, ak vie byt nejaka zena tak hrda na svojho muza a nehanbi sa s tym aj popysit.. ale tu s tym, ako vidis, moc neuspejes, sem sa prevazne chodia zeny z nudy hadat a rozoberat blbosti.. takymto temam potom nevidia zmysel

zivika
27. mar 2013

@mata1001 😀 😀 😀 vidis, ani som si nevsimla...nemam vo zvyku najskor pozriet, odkial baba je a potom jej podla toho napisat 😀

trasko
autor
27. mar 2013

tak diskutuje dievcata.riesite to o com toto nebolo.heh

zivika
27. mar 2013

@reanda ale kto sa hada? ved ona nas oznacila za p..e, nie my ju...uplne slusne sme ju chceli nasmerovat, ze taketo prispevky sa pisu do statusu, nie je potrebne zakladat temu...skus si precitat vsetky prispevky...

kalista32
27. mar 2013

trasko ostaň navždy taká skromná 😎 😲 a pokorná 😎 😲 .. 😀 😀 😀

latvia
27. mar 2013

@trasko temy sluzia na diskusie, na pochvalenie sa sluzia kratke spravy vo fotoblogu