icon

Vadí mi, keď je pes na gauči

14. sep 2023

Milujem zvieratá aj psov ale mám taký problém že mi vadí keď s niekym som a majú psa že napríklad chytáme rovnake veci bez toho aby si umyli ruky. Ja to chápem je to ich pes a nech s ním robia čo chcú ale každý nie je rovnaký. Alebo keď príde ku mne návšteva a dajú psa na gauč a mne je až trapne povedať prosím vás nech nie je na gauči vadí mi to lebo sa potom cítim ako keby psov nemám rada. Mám ale potrpim si veľmi na hygienu a hlavne keď to nie je môj pes nemám k nemu taký vzťah. Svojho zatiaľ nemám a neviem ako to bude keď ho mat budem- zatiaľ si hovorím že isto nebude so mnou v posteli. Proste pes nenosí topanky vonku sú výkaly a hocičo my tiež nebehame bosí po vonku a potom takými nohami po posteli a gauči a ani nič vonku neolizujeme. Nepíšte mi tu veci že aj na kluckach sú bacile a podobne jasne že áno ale doma čistá voňavá chcem sedieť na rovnako čistom gauči po ktorom nebehaju zvieratá ktoré sa niekde vonku valaju a majú svojsky pach aj keď sú ciste.
Mám potom problém keď má niekto pozve ku sebe trebárs na jedlo a vidím že najskôr hladká psa potom tými rukami chytá jedlo no brr. Ale najviac mi to vadí doma nie som typ čo vie komandovat
Tak ja len či niekto to má podobne ako ja alebo som ja ta divná

Strana
z2
marsmykkok
14. sep 2023

Ja psa nechávam doma. Ale ja by som prichystala nejakú staršiu deku a normálne ju daj pod psa. Ako nemusíš vravieť, že nechceš chlpy/špinu alebo pach, povedz nech to má hebkejšie, v zime teplejšie, že nech dajú psíka dole a dáš mu tam deku akože pre jeho pohodlie.

panb
Odpoveď bola odstránená
ropucha6
14. sep 2023

Tak na navstevy svojho psa nevodim a uz vobec nie na gauc, jedine, ze to vyslovene tym ludom neprekaza a sami ho pozvu 🙂 zaroven doma mam psa aj na gauci aj vsade, hladkam ho ja aj 99%navstev. Vsetci vedia, ze psa mame aj ako si u nas zije, cize s tym sem aj idu. Zopar ludi nema k psom vztah, ale tusim jedli u nas vsetci 🙂 ak by odmietli, mna by to neurazilo, nikoho k nicomu nenutim.

tatianamaria
14. sep 2023

Aj mne to presne vadí. Mám dole švagrinú a ona má štyroch psov. Keď som videla, že ona je polievku spoločne so psom. Ona jedla lyžicou a pes bol na stole a lizal polievku z toho istého taniera alebo svagrina pije čaj a ponúkne ho psovi a potom sa zasa z neho napije ona. No na vracanie mi je. Vidím tých psov ako sa navzájom olizuju a ona sa tam s nimi bozkáva. Všade psy lozia na stôl, gauč, posteľ. Strasne im to tam smrdí. Hrozné niečo. Robia im oslavy narodenín vrátane torty a balónov, obliekajú ich do sukní, siat. Mne sa normálne z toho psy sprotivili. Ževraj psy von nepatria. Máme malú záhradku a deti mám malé a psie výkaly všade. Psie chlpy všade na riadoch, v jedle. Mne toto normálne vôbec nepríde. Stekajú tu budia mi deti. Švagriná tu býva dočasne a majú sa sťahovať.

lujza123
15. sep 2023

Pes by letel z toho gauču ani by hav nestihol povedať . A s ním aj návšteva čo ho tam posadila …
Ak by vôbec šiel dovnútra, máme oplotený dvor tam by čakal

A to som psickar, psov som mala celý život a aj mám. Dovnútra smie len keď je očistený,ma umyté labky a to ma len určitý priestor kde sa moze pohybovať, nie po celom dome

Strana
z2